Slider

Styleroomin haastattelussa

2. lokakuuta 2015


Olen jo pidemmän aikaa ollut Styleroom.fi sivuston käyttäjä. Sivustolla voi tehdä sisustuskuvakansioita ja seurata muiden kansioita. Kuvia pystyy myös kommenoimaan ja lisäämään omaan leikekirjaan. Sain Styleroomilta yhteydenoton, jossa minulta pyydettiin pientä haastattelua jäsenesittelyä varten. Koska kaikki eivät käytä palvelua, ajattelin että voisin julkaista kysymykset vastauksineen myös täällä blogin puolella.


1. Miten ja missä asut?

Asun  pienkerrostalossa Porvoossa mieheni, kahden lapsen ja kahden koiran kanssa. Kerrostalo jossa asumme on aika erikoinen, sillä se on puurakenteinen ja talo sijaitsee hehtaarin tontilla keskellä metsää. Asunnosta avautuu pelto-, metsä- ja lampinäkymä, eikä naapuritaloja näe.  Kaupunkiin on matkaa vain muutama kilometri vaikka asumme maaseudulla. Talossa asuu neljä perhettä ja kerroksia siinä on kolme. Asumme itse kahdessa ylimmässä kerroksessa, eli asuntomme on kaksikerroksinen. Neliöitä asunnossa on 98.


2. Mikä tekee kodistasi sinulle ainutlaatuisen?

Asunnon ihana sijainti ja se, että olemme saaneet asunnosta remontoitua ja laitettua juuri meidän näköisemme.


3. Miten nykyinen sisustustyylisi on muodostunut? Mistä se rakentuu?

Sisustustyylini on rakentunut pikkuhiljaa. Pidän erityisesti uusien ja vanhojen esineiden yhteen sovittamisesta. Vahat esineet ja huonekalut tuovat kodikkuutta ja vastapainoa remontoitujen pintojen, uusien esineiden ja huonekalujen rinnalle. Tykkään myös nikkaroida ja tehdä erilaisia DIY-juttuja ja esimerkiksi lankuista rakennettu ruokapöytämme on itse tehty. Lasten syntymisen jälkeen olen alkanut arvostamaan entistä enemmän sitä, että pinnat ovat helposti puhdistettavia ja huonekalut ja tavarat ovat kestäviä ja laadukkaita.4. Kerro kotisi paras kohta tai ominaisuus ja yksi ärsyttävä tai muutosta vaativa asia.

Valoisuus ja avaruus. Tykkään myös ikkunoista avautuvasta maisemasta. Haluaisin isomman kylpyhuoneen ja haaveilen kodinhoitohuoneesta.


5. Mistä kotiin liittyvästä haaveilet?

Haaveilen uudesta olohuoneen valaisimesta.6. Mitä väriä, materiaalia tai esinettä et tahtoisi kotiisi?

En pidä kovinkaan paljon muovisista läpinäkyvistä ja/tai värikkäistä huonekaluista.


7. Kerro joku kotiin, remonttiin tai sisustamiseen liittyvä kommellus tai hauska muisto.

Ensimmäisenä tulee mieleen se kun huomasin että mies oli tapetoinnut viimeisen vuodan eteisen tapetista (Cole & Sonin Woods) väärinpäin ja puut olivat ylösalaisin. Tapetti vuota oli piilossa eteisen välioven takan ja meni muutama päivä, että huomasin että puut olivat väärinpäin. Lähetin miehelle kuvaviestin töihin ja asialle on naurettu usemman kerran.  Tästä opimme, ettei kannata kauhean väsyneenä alkaa tapetoimaan.

Haastattelun pääset lukemaan täältä ja Styleroom.fi-sivuston profiilini löydät täältä.
Olemme vielä reissun päällä, mutta pikkuhiljaa olisi taroitus suunnata nokka kohti kotia. Postissa odottaa muutama paketti noutoa ja kotia pitäisi laittaa pikkuhiljaa lehtikuvauskuntoon. ;)


Oikein kivaa viikonloppua kaikille!  :)

6 kommenttia:

 1. Huippua että tuollaisia persoonallisia taloja löytyy ja maisemat varmasti ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä ihana koti, niin kaunista ja mikä paikka! Kiitos tuosta Styleroomin vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä nättiä ja harmoonista! Harmi ettet taida päästä tänään paikalle tapaamiseen, olisi ollut kiva nähdä ihan livenäkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! :) En valitettavasti ja kyllä harmittaa, kun kerrankin Porvoossa järjestetään jotain. No niin olisi! :) Kaverini Sanna, Domargård Villa Olivia blogista tulee paikalle. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan