Slider

Kuvia Lapista: Äkäslompolo ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

28. syyskuuta 2015Reilu viikko takana retkeilyä upeissa maisemissa Äkäslompolossa. Vuokrasimme kelomökin lasten isovanhempien kanssa läheltä laskettelurinteitä. Mökin vuokraaminen on varsinkin lasten kanssa kiva ja helppo vaihtoehto, ja jos sade sattuu yllättämään on mökkiin mukava tulla suojaan sateelta ja märät vaatteetkin saa helposti kuivumaan. Myös ruuanlaitto sujuu kätevästi mökin keittiössä ja ulkona vietetyn päivän jälkeen on ihana päästä kunnon sänkyyn nukkumaan.

Äkäslompolo on retkeilijän/vaeltajan unelmapaikka ja se sopii monenlaiselle liikkujalle. Alueelta löytyy  mm. 18 luontopolkua ja neljä pitkää vaellusreittiä. Nuotiopaikat ja polut ovat hyvässä kunnossa, ilma on puhdasta ja myös lastenvaunuilla, pyörillä ja pyörätuolilla pääsee liikkumaan useita reittejä pitin.

Kamera on kulkenut koko ajan mukana ja yllä onkin iso pläjäys mm. Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta nappaamiani kuvia. Parhain ruska-aika on jo ohitse, mutta maisemat ovat siitä huolimatta olleet upeita ja mieli ja silmät lepävät luonnossa retkeillessä.


Oikein rentoa ja syksyistä uutta viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Näitä kuvia katsellessa mielikin lepää. Tuonne kun pääsisi. Vaan tänä viikonloppuna oli tyydyttävä kotiseudun tarjontaan ja Kurjenrahkan kansallispuistoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :)
   Toivottavasti pääsit rentoutumaan ja nauttimaan maisemista Kurjenrahkan Kansallispuistossa. :)

   Poista
 2. Todella kaunista! Tulipa oikein kaukokaipuu lappiin!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! Voin vaan kuvitella miltä kaikki näytti omin silmin! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan huikean upeita kuvia! Voi kun pääsisi joskus ruskan aikaan lappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos AnuElina! :)
   Toivotaan, että toiveesi toteutuu pian! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan