Slider

Uusi peili seinällä: Ikean RONGLAN

12. lokakuuta 2015


Kävimme viime viikon loppupuolella pyörähtämässä Ikeassa, sillä halusin käydä kurkkaamassa millaisia kausivaloja ja joulukoristeita Ikeasta löytyy loppukuun joulukuvauksia ajatellen.

Peiliosastolla silmiini osui Ikean pyöreä RONGLAN -peili ja ajattelin heti, että tämä olisi ihan täydellinen ruokahuoneen tyhjälle seinälle. Mieskin lämpeni idealle yllättävän nopeasti ja ostoskoriinhan se sitten päätyi. :)


Peili on halkasijaan 80 cm ja se täyttää tosi mukavasti tuon tyhjän seinäpätkän. Pidän myös siitä, miten peilissä toistuu ruokahuoneen valaisimien pyöreä muoto ja kromin väri.


Myös pöydällä näkyvät havukranssit lähtivät mukaan Ikeasta. Tarkoituksena olisi ostaa niiden keskelle vielä kirkkaat lasiset hurrikaanilyhdyt ja valkoiset kynttilät. Ruokahuonetta katsellessani tulin siihen lopputulokseen, että meidän tämän vuoden joulusisustus taitaa rakentua kuusenvihreän, hopean, valkoisen ja harmaan värin ympärille. :)

Sain muuten loppuviikosta sähköpostia, missä kerrottiin että blogini on mukana Indiedays Blog Awards äänestyksessä! :) Blogini kilpailee Livingspace-sarjassa monen upean sisustusblogin joukossa. Blogin oikeasta yläreunasta löydät kuvakkeen, jota painamalla pääset äänestämään omaa suosikkisisustusblogiasi. Voit osallistua samalla myös arvontaan. Arvonnan palkintona on 5 kpl kahden hengen lippupaketteja Indiedays Blog Awards -gaalaan 31.10. sekä 3 kpl 50 euron arvoisia tavaratalolahjakortteja.


♥ Suuri kiitos äänestäsi! 


Mitä pidätte uudesta peilistä?


14 kommenttia:

 1. Postasin jokin aika sitten puuttuvasta vessanpeilistä, varteenotettava vaihtoehto. Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin heti kuvan nähtyäni kommentoida, että toistaapa se kivasti valaisimien pyöreitä muotoja, mutta sama ajatus kävikin sitten tekstistä ilmi. Toimii siis! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis peili ❤ minäkin näkisin heti parikin kohdetta kotona tuollaiselle pyöreällä peilille, joten pitänee käydä Ikeassa.
  Nuo kranssit ovat myös tosi kauniit, luulin niitä "aidoiksi" havukransseiksi. Tykkään kovasti tuosta teidän ruokahuoneesta ja onhan teillä on kyllä tavattoman kaunista kaikinpuolin!

  Mukavaa lokakuista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marielisa! :)
   Peili on kyllä kiva ja se ei ollut kovin kalliskaan. :) Kranssit ovat kyllä hyvin aidon näköiset ja tuuheat, siksi minäkin iskin niihin silmäni. :)
   Voi kiitos! :)

   Sitä samaa! :)

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvälle ja sopii kyllä ihanasti just tuohon! Kyllä Ikeasta vaan tekee löytöjä :)

  VastaaPoista
 5. Peilihän sopii paikallensa kuin nakutettu, hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 6. Nappi valinta seinälle. Todella sievä peili ja varmasti myös hyvin monikäyttöinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :) Varmasti kyllä löytää paikan tarvittaessa myös muualta! :)
   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan