Slider

Sex And The City-polttarit

29. kesäkuuta 2015


Sain kunnian toimia hyvän ystäväni kaasona ja pääsin tietenkin myös suunnittelemaan polttareita. Polttareiden teemaksi valikoitui Sinkkuelämää tv-sarja, sillä tuleva morsian on suuri Sinkkuelämää sarjan fani.

Morsiammelle oli merkitty työvuoro lauantai aamuksi. Työvuoro oli tietenkin huijausta ja asiasta oli sovittu etukäteen morsiammen pomon kanssa. Morsian saapui klo 9.00 työvuoroonsa sovitusti ja polttariporukka oli myös salaa hiipinyt morsiammen työpaikalle. Infopisteestä tuli hyvin virallinen kuulutus missä morsianta pyydettiin saapumaan työpaikan Infopisteelle. Sieltä morsiammen tulivat noutamaan kaksi palomiestä, jotka uskottelivat morsiammelle että oli tapahtunut liikenneonnettomuus. Pian morsiammelle kuitenkin valkeni mistä on kyse, sillä hänen silmänstä sidottiin. Morsian kertoi heti aamusta ettei hänellä ollut mitään aavistustakaan siitä, että kyseinen päivä tulisi olemaan hänen polttaripäivänsä. Onnistuimme siis morsiammen yllättämisessä täydellisesti. :)


Morsian kuljetettiin limusiinikyydillä hänen lempikahvilaansa, josta oli vuokrattu tila meidän käyttöömme. Kahvilalle oli pyydetty myös paikallislehden toimittaja kirjoittamaan polttaripäivästä, sillä ajattelimme että lehtijutusta jäisi kiva muisto morsiammelle.

Kahvilassa meitä odotti herkullinen aamupala. Aamupalaksi oli savulohitäytteisiä leipiä, kahvia/teetä ja jälkiruuaksi iso Amerikkalainen Cookie. Aamupalan jälkeen morsian sai mm. niskahierontaa ja kosmetologin tekemän teeman mukaisen meikin. Sillä aikaa kun morsianta hemmotteltiin kävimme virittämässä lähteiseen jokeen morsiammelle tehtäväradan. Kahvilasta saa vuokrata soutuvenettä ja kanoottia. Jokeen laitoimme limupulloja joiden sisällä oli lappuja. Ensimmäisessä lapussa kerrottiin päivän teema ja muihin lappuihin oli tulostettu Sinkkuelämää sarjaan liittyviä kysymyksiä. Pullojen painoina oli joko kiviä muovipussissa tai Breezer-pullo. Morsian vastasi kaikkiin kysymyksiin oikein, joten joukossamme oli todellakin todellinen Sinkkuelämää fani. Morsian oli hyvin innoissaan teemasta. :)


Morsian sai teemaan sopivan Carrien kiharakampauksen, sekä tietenkin valkoisen tyllihameen ja vaaleanpunaisen topin, aivan kuten sarjan alkumainoksessa Carriella on yllään.

Kahvila sijaitsi lähellä morsiammen kotia, joten morsian sai käydä vielä kotona hakemassa sukkahousut ja vaihtamassa kengät. Morsiammelle ojennettiin myös lista tavaroista, jotka hänen piti ottaa kotoaan mukaan. Listalta löytyi mm. wc-paperirulla, tulentekovälineet ja kaksi muumihahmoa joista toisen piti esittää morsianta ja toisen sulhasta.Kahvilan jälkeen suuntasimme piknikille, jossa nautittiin toistaan ihanampia herkkuja. Morsian sai piknikin yhteydessä tehtäväksi esittää kotoaan mukaan ottamilla muumihahmoilla kohtauksia parin elämästä, kuten esitapaamisen ja esikoisen syntymän. Piknikin jälkeen polttariporukka suunnisti kaupungille, jossa morsian sai kerätä hänelle annettuun kirjaaan ohjeita avioliittoa varten. Tällä välin minä hipsin kotiin sytyttämään kynttilät ja tarkistamaan, että kaikki on valmiina iltaa varten.

Reilun tunnin päästä loput polttariporukasta saapuivat meille ja luvassa oli teeman mukaisesesti seksiväline-esittely. Pääsimme tutustumaan mm. Samathan sarjassa käyttämään välineeseen. Hauskaa oli ja ei tainnut kovin monella naama pysyä peruslukemilla! :D Ilta jatkui hyvän ruuan ja Sinkkuelämää 2 elokuvan merkeissä.

Iltaan mahtui tietenkin myös tehtäviä. Morsiammen piti mm. koota lehtileikkeistä unelmamies, niin että hän sai käyttää kustakin lehdestä leikatusta miehestä vain yhtä ruumiinosaa. Morsiammen piti myös kirjoittaa tulevalle miehelleen runo, missä hän joutui käyttämään muun polttariporukan antamia sanoja. Jokainen oli tuonnut mukanaan morsiammelle yhden hemmottelutuotteen ja jokaiseen niistä oli liitetty jokin ohje avioliittoa varten. Kokosimme tuotteet vaaleapunaiseen koriin ja ojensimme ne morsiammelle illalla.

Päivä oli oikein onnistunut ja meillä oli hurjan hauskaa. Aika kului ihan siivillä. :)

Häitä pääsemmekin sitten viettämään parin viikon päästä! <3


Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)


15 kommenttia:

 1. Hauskan näköioset polttarit :)

  VastaaPoista
 2. Upeasti toteutettu teema! Taatusti oli hauskat pirskeet. :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat polttarit olet järjestänyt, oli varmasti mieleiset. itsekin pääsen polttareihin parin viikon päästä <3

  VastaaPoista
 4. Kivannäköiset ja oloiset polttarit! Teema hienosti toteutettu. <3

  VastaaPoista
 5. Siis WAU! Upea teema polttareilla ja minkä työn olette juhlien eteen tehneetkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! :)
   Polttareista tuli kyllä kivat! :) Minä pääsin hoitamaan tuon askartelun/koristen ja innostuin "vähän" teemasta. :D

   Poista
 6. Huipun kuuloiset polttarit! :D

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Kolmen Koti Rannikolla! :)
   Sain apua tietenkin myös muilta osallistujilta. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan