Slider

Makuuhuoneen monta ilmettä

23. kesäkuuta 2015

Kuvat otettu viimeisen vuoden sisällä.

Kuvia selatessa huomaa helposti ajan kulun ja kuinka paljon asiat muuttuvat suhteellisen lyhyessäkin ajassa. Olemme elokuussa asuneet nykyisessä kodissamme neljä vuotta ja muuttaessamme odotin vielä esikoistamme. Nyt lapsia on kaksi ja seinäkin on vaihtanaut väriä jo kahteen otteeseen. Ensin seinä maalattiin beigellä kalkkimaalilla ja reilu viikko sitten seinä sai harmaata maalia pintaan.

Muuttaessamme makuuhuoneen ikkunaseinä oli valkoinen. Makuuhuoneen sisustus oli silloin hyvin maalaisromanttinen. Valkoiset pitkät verhot, tilkkutäkki päiväpeittona ja pitsiä koristetyynynpäällisissä sekä torkkupeitossa. Sänkymme oli 140 cm leveä ja sekin on uusittu 180 cm leveään. Onneksi näin, sillä yleensä aamuun mennessä sängystä löytyy vähintään yksi "ylimääräinen" nukkuja. :) 

Kuvat otettu 2-3 vuoden sisällä.

Romanttisesta kokovalkoisesta makuuhuoneesta on muokkautunut pikkuhiljaa modernimpi ja pelkistetympi. Kuvista huomaa hyvin, että miten mieli ja sisustus muuttuvat ja muokkautuvat jatkuvasti. Jos pitää sisustamisesta ja vähänkin seuraa sisustustrendejä ja uutuuksia, niin sisustus elää ja muuttuu väkisinkin. Vastaan tulee aina jotain uutta kivaa, mitä haluaa päästä kokeilemaan myös omaan kotiin. Kodin sisustamisessa ehkä parasta on juuri se, että sisustamalla pääsee toteuttamaan itseään, oppimaan uutta ja haastamaan omat taitonsa. Myös oma sisustussilmä ja värien käyttö kehittyvät jatkuvasti.


Oikein mukavia sisustushetkiä ja aurinkoista tistaita! :)


12 kommenttia:

 1. Kaunista on ollut ja on edelleen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania vaihtoehtoja! Pienellä jujulla saa ihan eri ilmeen!

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo kaunis sänky on ostettu? Olen kauan etsinyt sitä oikeaa, ja nyt vaikuttais olevan melko lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/59/24971/minnea-jenkkisankypaketti-180x200-cm-sijauspatja-profiloitu-vaahtomuovi Näyttäisi olevan tarjouksessa. :)

   Poista
  2. Voi kiitos!! Näköjään olen samaista sänkyä jo lehdestä katsellut, mutta tuo väri on kyllä paljon parempi. Taitaa lähteä sänky tilaukseen :D

   Poista
  3. Eipä mitään! :) Meillä harmaa runko + pääty. Minulla keskikova patja ja miehellä kova. :)
   On ollut kyllä hyvä sänky ja näyttää kivalta! :)

   Poista
 4. Kauniilta näyttää, ihan joka "kattaus"! :)

  VastaaPoista
 5. Tällaisesta sarjasta näkee kyllä hyvin muutokset. Hauskaa, että olet ottanut näitä kuvia :) Tuo viimeisin taitaa kaikessa selkeydessään olla minun suosikkini. Kauniskollaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni ihan nauratti, että miten samasta kohdasta olenkin ottanut kuvat. :)
   Kiitos Heidi! Viimeisin on myös oma suosikkini. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan