Slider

Narsissit olohuoneessa

10. maaliskuuta 2015

Auringonpaisteen ja lintujen laulun lisääntyessä, halusin tuoda myös sisälle palan kevättä. Plantagenissa silmiini osui iso ruukku Narsisseja ja päätin napata sen mukaan, sillä Narsissit jos mitkä tuovat kevään ja auringonpaisteen mieleen.


Varret ovat kasvaneet yllättävän nopeasti pituutta ja nuppujakin on ilmestynyt vajaassa viikossa valtava määrä.

Kun kukat vielä alkoivat avautua jo ennestän pitkiin ja painaviin varsiin, alkoivat varret lisääntyneen painon vuoksi ikävästi kaatumaan. Eilen koko komeus lepäsi olohuoneen pöytää vasten, mutta en raaskinnut leikata varsia lyhyemmäksi kun nuput ja kukat olisivat menneet siinä samassa. Oli kuitenkin pakko keksiä jotain, sillä ei ne pöydällä maanneet kukat kauhean kivalta näyttäneet. Koska en löytänyt kaapista tarpeeksi isoa ja korkeaa ruukkua johon olisin koko komeuden upottanut, piti keksiä jotain muuta. Lopulta keksin kietoa kukkien ympärille narua tukea tuomaan ja se toimikin ihan hyvin. Naru pitää varret kivasti yhdessä ja tuollainen juuttinaru, ei näytä yhtään hassummalta kukkien parina.

 Kun sää tästä vielä hieman lämpenee, käyn istuttamassa Narsissit ulos kukkapenkkiin, niin niistä riittää iloa vielä tulevinakin vuosina. :)


Miten on, innostaako kevät sinua kukkien osteluun?

P.S Ajattelin käynnistää loppuviikosta arvonnan,
joten pysykäähän kuulolla. ;)


14 kommenttia:

  1. Todella kauniit narsissit :) Täytyy poiketa Plantagenissa katsomassa koska nuo ovat niin ihanan väriset. Juttinaru sopii hyvin siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sommarbacka! :)
      Väri on tosiaan kaunis, ei ole ihan se perinteinen kokokeltainen. :)

      Poista
  2. Ihanat kuvat ♥ Ja kyllä, keväällä koti täyttyy kukkasista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! :)
      Suunnitelmissa on jo uusi reissu kukkakauppaan. :)

      Poista
  3. Ihanat narsissit! <3 Hienosti sopii tuo narujuttu! :-)
    Kyllähän tämä kevät on sellaista kukkientäyteistä aikaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! :)
      Ihan totta. Odotan oikein, että luonnossa alkaa näkymään kukkia. :)

      Poista
  4. Onpas ihanan keväiset kuvat! :) Pitää käydä itsellekin ostamassa narsisseja, saisi olohuone vähän väriä. :) Mukavaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  5. Meillä kävi ihan samoin! Varret kasvoivat ja sitten koko kukka kaatui! Mini oli kyllä niin pettynyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsit! :(
      Onneksi pikkuhiljaa pääsee uloskin istuttamaan, niin niiden kasvua on kiva seurata. Istutin viime kesänä parvekkeelle isoihin laatikoihin mansikoita ja herneitä ja neiti tykkäsi niistä ihan hirveesti. Kävi joka aamu kurkkaamassa josko olisi tullut uusia kypsiä mansikoita. :)

      Poista
  6. Tulipa tästä keväinen olo :) narsissit ovat varma kevään merkki meidänkin kodissa :)

    VastaaPoista
  7. Heips, aivan ihana koti teillä! Kiinnostaisi tietää millä sävyillä ja maaleilla kotinne vaaleat seinät on maalattu? Itsellä olisi edessä koko kämpän maalausprojekti ja teidän seinien sävyt näyttävät oikeanlaisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Kiitos kovasti! :)
      Osa seinistä on maalattu Tikkurilan paperinvalkoisella, mikä on osoittautunut tosi hyväksi valkoisen sävyksi ja vanhimmat valkoiset seinät on ihan sävyttämätöntä valkoista, en muista mitä maalia oli, mutta Tikkurilan kumminkin. Paperin valkoista suosittelen. Mukavia maalaushetkiä! :)

      Poista
    2. Kiitoksia! Tuo paperi se taitaa olla meidänkin valinta pääväriksi ja seuraksi joillekin seinille vähän jotain tummenpaa :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan