Slider

Ruutua ja kevättä makuuhuoneeseen

6. maaliskuuta 2015


Makuuhuoneemme on pysynyt aika lailla samanlaisena viime kesästä asti ja aloinkin kaipaamaan sinne jotain pientä uudistusta. Mihinkään suureen muutosprojektiin en kuitenkaan halunnut ryhtyä, sillä olen edelleen aika tyytyväinen huoneen nykyiseen ilmeeseen. Päätikin siis kokeilla helppoa ja nopeaa ilmeen kohennusta, eli päivitin makuuhuoneen teksiilit keväisempiin.


Aikaisemmin tekstiileissä hallinneiden harmaan ja valkoisen rinnalle tuli sinistä ja pellavaiset teksiilit vaihtuivat raikkaisiin ruudullisiin. Pussilakanat, pyyhkeet ja päiväpeitto ovat Luhta Homen Vihko-sarjaa ja tykkään niistä ihan hirmuisesti. Ruudukko on kuviointina ajaton ja sopii varsin hyvin Suomalaiseen makuun ja kotiin.


Meiltä löytyy kaapista jokunen vanhempi Luhta Homen pussilakanasetti ja ajan saatossa olen tullut siihen tulokseen, että Luhdan petivaatteet ovat laadukkaita ja hyvin kestäviä. Myös nämä uudet pussilakat ja tyynyliinat olivat samaa tuttua laatua ja paketista löytyi juuri sitä mitä osasin odottaakin. Materiaali on 100% puuvillaa, kangas on mukavan pehmeää ihoa vasten ja petivaatteissa on todella miellyttävä nukkua.


Meillä on kaksi suht pitkäkarvaista koiraa jotka miellellään nukkuvat sänkymme jalkopäässä. Hiekkaa ja roskaa kantautuu koirien mukana tuolta hiekkapihalta ja metsästä putsaamisesta ja imuroinnista huolimatta välillä sänkyyn asti, joten vaihdankin petivaatteet viikottain. On siis todella tärkeää, että teksiilit kestävät tiuhaakin pesemistä. 

Pesin nämä uudet pussilakanat ja tyynyliinat ennen käyttöön ottoa ohjeen mukaan ja pesun jälkeen värit olivat edelleen kuin uusia. Myös vanhemmissa Luhta Homen pussilakanaseteissämme värit ovat kestäneet tosi hyvin pesuja, eivätkä ne ole ihmeemmin haalistuneet.  Pidän myös siitä, että kangas ei nukkaannu, vaan pysyy siistin näköisenä ja sileänä. 

Voin kyllä lämpimästi suositella Luhta Homen vuodeteksiilejä kaikille laadukkaita ja pitkäikäisiä petivaatteita metsästäville.


Oikein mukavaa ja rentoa viikonloppua kaikille! :)


6 kommenttia:

 1. Minäkin suosittelen. Kissan omistajana myös pesen usein tekstiileitä, eihän sitä nukkuvaa kattia siitä raaski ihan heti heittää pois :D Nukkaantuvat kankaat ovat ehdoton ei, mutta värien haalistuminen ei minua juurikaan haittaa. Eipä sillä että olisin koskaan noissa Luhta Homen pussilakanoissa huomannut mitään eroa ennen ja jälkeen pesun. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Meillä on kaksi suunnilleen kissan kokoista koiraa, toyvillakoira ja kääpiövillakoira. Ovat kivoja, kun ei lähde karvaa, mutta roskaa sitäkin enemmän. :)

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :)
   Niiden piti olla aluksi väliaikaisratkaisu, mutta ovat kohta melkein 3 vuotta tuossa roikkuneet. :)

   Poista
 3. Petivaatteissa mäkin oon pääsääntöisesti arvostanut laatua ja kestävyyttä. Nykyään on kuitenkin niin älyttömän paljon ihania petivaatteita joka paikassa, että harmittaa, kun ei periaatteessa ole tarvetta uusille. Laadukkaat lakanat kestävät siis välillä jopa liian kauan hyvinä :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan