Slider

Luhta Homen saunatekstiilit - oiva tuparilahjaidea!

6. helmikuuta 2015


Luhta Home etsi viime vuoden loppupuolella bloggaajaa yhteistyöhön ja eräänä iltana päätin lähettää myös oman hakemukseni. Jonkin ajan päästä minua odotti sähköpostin saapuneet kansiossa mukava yllätys, missä ehdotettiin tapaamista Luhdan toimistolla. Tapaaminen sujui mukavissa merkeissä ja pääsinkin nyt alkuvuodesta aloittamaan Luhta Homen bloggaajana. Olen erittäin iloinen tästä hienosta mahdollisuudesta ja että pääsen tekemään töitä laadukkaan ja arvostetun suomalaisen yrityksen kanssa.

 Pääsette siis tulevaisuudessa blogini kautta kurkistamaan Luhta Homen uutuuksiin, lukemaan mielipiteitäni tuotteista, ja näkemään miltä Luhta Homen tuotteeet näyttävät meidän kotonamme ja todennäköisesti jossain muuallakin. Luvassa on tietenkin myös kivoja arvontoja, joten pysykäähän kuulolla! :)


Ensimmäinen uutuus mihin haluan teidät tutustuttaa ovat Luhta Homen uudet saunateksiilit. Yleensähän laudeliinat ovat pellavaa, mutta nämä ovat mukavan pehmeää puuvillafroteeta. Puuvillafroteiset teksiilit tuovat mielestäni saunaan paljon pehmeämmän ja lämpöisemmän tunnelman, kun mitä perinteiset pellavaiset. Varsinkin näin talvisaikaan nämä ovat oikein ihanat.
Turkoosi väri on raikas ja se sopii hienosti tummaan saunaamme. Nämä turkoosit saunateksiilit näyttäisivät varmasti ihanalta myös esimerkiksi valkoisessa saunassa. Turkoosin värin lisäksi tuotteita on saatavilla myös harmaana. Tummanpunainen väri voisi olla vielä mukava lisä valikoimaan, sillä se sopisi kivasti esimerkiksi joulusaunaan.

Laudeliinaa on saatavilla kahdessa eri koossa, pienempi (50 x 55 cm) on tarkoitettu yhdelle istujalle ja suuremman (55 x 120 cm) päällä mahtuu istumaan 2-3 henkilöä. Meidän suht pienessä saunassamme tuo 120 cm pitkä riittää melkein peittämään koko lauteen.Saunatekstiilit ovat siitä kivoja, että niillä saa saunaan varsin helposti ja nopeasti uutta ilmettä. Tulipa mieleeni myös, että jos miettii lahjaa jollekin uuteen kotiin muuttavalle, niin tässä on yksi varsin varteenotettava tuparilahjaidea.


Meidän perhe on kova saunomaan ja löylyt maistuvatkin koko perheelle oikein hyvin uusien tekstiilien kanssa.


Oikein kivaa perjantaita! :)


4 kommenttia:

 1. Vau! Tuli heti keväinen fiilis, turkoosi on kyllä pirteä väri. Voisin harkita tuollaisia omaan saunaan, kunhan se vain valmistuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! :) Turkoosi on kyllä mukavan raikas ja energinen väri.
   Nämä sopisivat varmasti teidänkin uuteen saunaan. :)

   Poista
 2. Kivalta näyttävät ja ainakin tietää heti, että mihin nuo tekstiilit kuuluvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! :)
   Tuo sauna-teksti on kyllä kiva ja vähän erilainen lisä. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan