Slider

Blossomin pyöreä metallitarjotin ja arvonnan voittaja

10. helmikuuta 2015

Flunssa iski loppuviikosta nyt sitten tännekin ja se jaksaa edelleenkin vaivata. Ajatus ei luista sitä vähäkään mitä normaalisti, väsyttää ja tuntuu siltä, kun pää olisi täynnä räkää. Pieniin neitiin flunssa ei onneksi näytä iskeneen yhtä kovasti ja toivottavasti ei iskekkään. Pienten sairastelua on aina niin kurja seurata ja itselle tulee tosi voimaton olo, kun itse ei voi tehdä muuta kun korkeintaan helpottaa toisen oloa. Mies on myös toistaiseksi säästynyt taudilta ja toivottavasti säästyykin, sillä hänellä on vielä työmatkoja edessä. Tuntuu että nyt on varsin paljon tauteja liikkeellä, varsinkin vatsatautia ja flunssaa.


Nemillasta kotiutui viime viikolla kaunis vaaleanharmaa peltinen Blossomin tarjotin. Tarjotin on siitä hauska, että se näyttää ihan keraamiselta, mutta onkin maalattua peltiä. Tarjottimen pohjassa on tassut mitkä estävät sitä liukumasta pöydän päällä ja se pysyykin oikein kivasti aloillaan. Tarjotin sopii siis myös varsin kivasti lapsiperheeseen, kun kovin suurta pelkoa sen rikkoutumisesta ei ole. Tarjotinta löytyy mustana ja vaaleanharmaana ja kahdessa eri koossa. Kuvissa näkyvä tarjotin on suurempaa kokoa, halkaisijaltaan 42 cm.


Sisustuslehtiarvontaan tuli mukavasti kommentteja, kiitos kaikille osallistuneille!


 Arpaonni suosi tällä kertaa Anonyymia kommentilla:
Laitatko minulle vielä s-postia osoitteeseen: saakurkistaa(at)hotmail.com, 
niin saadaan palkinto oikeaan osoitteeseen.


Edit: Voittajaa ei tavoitettu.
Arvonnan uusi voittaja on: Jelena Niminen. Onnea!


10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tarjotin, itselläkin ollut vastaavanlainen hakusessa mutta ei ole löytynyt. Pikaista paranemista, ikävää kun on niin paljon pöpöjä liikkeellä nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olin kyllä tosi iloisesti yllättynyt, kun avasin postipaketin. :)
   Kiitos. Olo alkaa olemaan jo onneksi parempi. :)

   Poista
 2. Ihana tarjotin <3 Täälläkin ollaan influenssan kourissa koko perhe... :-( Paranemisia myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Kaunis tarjotin ♥ Meillä on töissä ollut asukkailla kovasti vatsatautia ja kädet ristissä ollaan kaikki ohjaajat toivottu, ettei tauti iske meihin... Mutta on kyllä tosiaan ikävä katsoa, kun toinen sairastaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla. Kiitos. :)
   Toivottavasti ei iske. Vatsatauti on jotain ihan kamalaa.

   Poista
 4. Ihana tarjotin ja voi, ruusutkin olis aika ihania!! Pitääköhän seuraavaks ostaa niiitä :) On kyllä tauteja liikkeellä täälläkin ja olen kyllä ihmetellyt, ettei ole vielä tarttunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut. Ruusut ovat kauniita ja tuoksu on myös varsin hyvä. Meillä on lähikaupassa välillä tulppaaneja ja välillä ruusuja. Tällä kertaa olit ruusuja. Mies ja tytär toivat kauppareissulla, koska äiti kuulemma rakastaa kukkia. ;)
   Toivotaan että ei tartukkaan.

   Poista
 5. Ihana tarjotin <3
  Mukavaa viikkoa ja paranemisia.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan