Slider

Vitra DSR ♥ IKEA Bertil istuintyynyt

13. tammikuuta 2015


Viime viikonlopun Ikea kierroksella katseeni kiinnittyi pyöreisiin BERTIL-istuintyynyihin. Ensimmäinen ajatus oli, että nuohan ovat ihan täydelliset Vitran DSR-tuoleihin ja hintakaan ei ollut Ikea maiseen tapaan kovin paha. Tyynyt ovat hieman pörröiset pinnaltaan ja pohjasta löytyy pieniä liukumisen estäviä "nystyröitä." Istuintyynyjä löytyy valkoisena ja vaaleanharmaana. Päälliset ovat ihanan pehmoiset takapuolen alla ja ne pysyvät todella hyvin paikoillaan. Istuintyynyt ovat myös oikein hyvän kokoiset ja eivät pistä tuoleista tai pöydän alta silmään.


Vitran DSR-tuolit olivat pitkäaikainen haaveemme ja nyt kun kaikki kuusi tuolia löytyy pitkän säästämisen ja metsästämisen jälkeen pöydän ympäriltä, niin tottakai niistä haluaa huolehtia parhaalla mahdollisella tavalla. Siitä taitaa muuten olla noin kaksi vuotta, kun ensimmäiset kolme tuolia kotiutuivat meille Saksasta. Toiset kolme ostin erään arkkitehtitoimiston muuttomyynnistä, uutta vastaavassa kunnossa. Olen ollut tosi tyytyväinen tuoleihin. Ne on helppo pitää lapsiperheessäkin puhtaana ja ennen kaikkea tuolit ovat mukavat istua. En tiedä kyllästynkö näihin tuoleihin koskaan. Ties vaikka kyseessä olisi sellaiset tuolit jotka seuraavat meidän mukana aina, kodista toiseen.


Oikein mukavaa tiistaita! :)


14 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kauniit :)).

  VastaaPoista
 2. Nuo tuolit on niin unelmat, välillä harmittaa etten ottanut riskiä korkean pöydän kanssa, vaikka olen meidän tuoleihin tosi tyytyväinen. Ehkä saan tämän haaveen joskus toteutettua johonkin pienempään pöytään :) Nuo tyynyt on kyllä loistavat, ne menis varmaan meidän Ton-tuoleihin kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä onneksi olleet jokaisen pennoisen arvoiset ja käyvät moneen paikkaan esimerkiksi työpisteelle. Istuintyynyt olivat kyllä hyvä ostos.

   Poista
 3. Ihanat, meillekin voisi kotiutua muutama tuollainen :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat, taidan myös kotiuttaa muutaman tänne :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit ovat. Katselin niitä Ikeassa yksi päivä ja vähän harmitti kun ei ollut tarvetta 😃

  VastaaPoista
 6. Kauniit. Minäkin haaveilen näistä. Ihana pöytä.

  VastaaPoista
 7. Hei! Noita tuoleja myös harkitsemme. Onko niihin teillä parissa vuodessa tullut miten paljon jälkiä jotka ei ole lähteneet putsaamalla? Tosi pikaista vadtausta toivon kun huomenna pitäis tehdä päätös! Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Huomasin vasta äsken kommenttisi, pahoitteluni.
   Tuolit ovat pysyneet tosi valkoisena. Ainoat jäljet mitä niissä on, on istuinosassa olevat pienet huomaamattomat narmut joita tulee esim farkkujen takataskujen niiteistä. Ovat tosi helpot pitää puhtaana ja mukavat istua.

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan