Slider

Artek julisteet

11. tammikuuta 2015


Olen tämän viikon aikana touhunnut ympäri asuntoa maalitelan ja -sudin kanssa. Saunan mustat seinät ja katto saivat uutta väriä pintaan mustalla Tikkurilan Supi Saunavahalla.  Oksakohdista ja kiukaan takaa musta väri oli nimittäin alkanut haalistumaan ja vaaleat kohdat alkoivat pistää ikävästi silmään. Myös pari valkoista seinää sai uutta valkoista maalia pintaan ja rappuset ovat tällä hetkellä työn alla. Meilläkin kun on kaksi pientä lasta ja kaksi koiraa, niin pinnat ovat jatkuvasti kovalla koetuksella ja elämisen jälkiä syntyy väkisinkin. Pienen pintarempan jälkeen kodin yleisilme näyttää heti paljon siistimmältä.

 

Finnish Design Shopista tilaamani Artekin julisteet pääsivät mustiin kehyksiin ja seinälle. Koska rappuset ovat tosiaan tällä hetkellä maalausurakan alla, kuvat ovat tällä kertaa hieman suppeammasta kuvakulmasta. Ihailin sohvankatselukierroksen yhteydessä Vepsäläisellä tuota toisessa julisteessa näkyvää Artekin Mehiläispesä valaisinta (A331). Aika hienoltahan se näyttäisi olohuoneessa sohvapöydän yllä. ;)

Minä taidan mennä sutimaan vielä yhden kerroksen maalia rappusiin, nyt kun molemmat tytötkin ovat unten mailla.


Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa! :)


*postaus sisältää mainoslinkkejä


7 kommenttia:

 1. Hauska huomata miten yhdellä sun toisella vuosi alkaa muutoksilla ja maalipintojen uusimisella. Samoissa puuhissa nimittäin täälläkin. Maalaaminen on siitä kivaa puuhaa, että näkyvää tulosta syntyy nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, onneksi! :) Varmasti kun aurinko alkaa enemmän paistamaan, niin löytyy vielä muutakin paikattavaa. Kauhulla odotan, että miltä ikkunat mahtavat silloin näyttää... :D

   Poista
 2. Nuo Artekin julisteet on upeita! Iloisia maalaushetkiä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :)
   Niin ovat ja hintakaan ei ole mikään mahdoton isosta julisteesta. :)

   Poista
 3. Kauniita julisteita. Itse haluaisin sen julisteen sillä jakkaralla, mutta en kyllä kieltäytyisi näistäkään ;) Mukavia hetkiä sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut. Jakkara-juliste on myös ihana. Mietin myös sen tilaamista, en vain ole vielä keksinyt sille paikkaa. :D
   Mukavaa tiistaita! :)

   Poista
 4. Ompa kivannäköiset julisteet :) Tyylikkään yksinkertainen juliste on täälläkin haussa uuteen sisustukseen lisäksi :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan