Slider

Hay tray-tarjotinpöydät

5. tammikuuta 2015


Mukavaa uutta viikkoa!


Tilasin Finnish Design Shopista kaksi valkoista Hay:n tarjotinpöytää. Kyseistä pöytää on näkynyt paljon blogeissa ja kodeissa ja moni onkin varmasti kyllästynyt näkemään pöytää joka paikassa. Itsekkin mietin tarkkaan, että onko pöytä vain hetken huumaa vai jaksanko katsella sitä pidempäänkin. Pöydän siro ja ajaton ulkomuoto viehätti minua kuitenkin puolen vuoden harkinta-ajan jälkeenkin niin paljon, että päätin joulukuun alussa tilata yhden pöydän meille kokeeksi. Hay on merkkinä myös vakuuttanut minut laadukkuudellaan, mikä ei tänä päivänä tunnu olevan hieman kalliimmaltakaan merkiltä mikään itsestään selvyys.

Postipaketista paljastui oikein tukevan ja näppärän tuntuinen pöytä, joten tilasin pöydälle myöhemmin vielä toisen kaveriksi. Toisen pöydän kanssa meinasi käydä hassusti, sillä se hukkui paikallisiin postiin luultavasi joulukiireiden keskellä. Olin saanut saapumisilmoituksen, mutta sen jälkeen paketista ei löytynyt enää minkäänlaista merkintää koneelta. Metsästimme pöytää miehen kanssa melkein pari viikkoa kahden paikallisen postin noutopisteen välillä. Lopulta paketti vihdoin löytyi toisen postipisteen lattialta ilman hyllypaikkaa.


Pöytää on saatavissa mustana, valkoisena ja harmaana ja useassa eri koossa. Omat pöytämme ovat keskikokoa, 40x40 cm. Jauhemaalatun teräsrungon päällä lepäävä pöytälevy on irrallinen ja sitä voi näin ollen käyttää esimerkiksi tarjottimena. Levy pysyy rungon pällä paikallaan kumisten "tassujen" ansiosta.

Alunperin suunnittelin, että pöydät olisivat tulleet meidän makuuhuoneeseemme yöpöydiksi, mutta ne eivät ihan toimineet makkarin pattereiden kanssa yhteen. Patterit pistivät liikaa pöytien takaa silmään ja näyttivät likaisen värisiltä ja turhan massiivisilta näiden sirojen pöytien rinnalla. Pöydät toimivat oikein kivasti myös tuossa sohvan vieressä aputasona ja niille löytyy tulevaisuudessa varmasti muitakin käyttötarkoituksia, joten olen niihin oikein tyytyväinen. :)

Tuo meidän sohvamme alkaa olemaan tiensä päässä ikitahroineen ja muutenkin kulahtaneen ulkomuotonsa ansiosta. Vuoden 2015 sisustushaavelistan top yksi on siis ehdottomasti uusi sohva!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä


17 kommenttia:

 1. Upeat pöydät , itsekin niistä toisinaan haaveilen :)

  VastaaPoista
 2. Mä ihastelin näitä aikoinaan, mutta sitten sain näistä todellakin yliannostuksen. Myöhemmin oma tyyli on hakenut paikkaansa, eikä nämä oikeastaan edes meille sopisi. Mielestäni blogituotteet ovat ok siinä määrin, että niitä yhdistelemällä muuhun kokonaisuuteen voi tuotteen saada näyttämään erilaiselta eikä tuote enää kategorioidu massaantuneeksi blogituotteeksi.

  Teidän kotona nämä Hayn pöydät eivät näytä massatuotteilta, sillä ne on tuotu esiin toisenlaisella tavalla. Ne ovat kauniisti tuolla taustalla, sointuvat seinällä oleviin hyllyihin, sekä muuhun kokonaisuuteen eivätkä ensimmäisenä pomppaa silmille "Hei täällä Hay!". Olen saanut yliannostuksen siitä kahden Hayn kombosta sohvan edessä, pienempi vähän isomman alla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Laura! :)
   Ihana samalla linjalla olen. Tärkeintä sisustamisessa on että koti näyttää asukkailtaan ja se on toimiva. :)

   Myös omille verkkokalvoille pirttyy samanlainen olohuonekuva, jos joku mainitsee tämän pöydän nimen. :D:D

   Poista
 3. Onhan ne tosi kauniit sitä ei voi kieltää :)

  VastaaPoista
 4. Heippa, ihana blogi, kaunis koti. Liitynpä jäseneksi! Tervetuloa vastavierailulle! t.Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :)
   Ihana kuulla, tervetuloa seuraamaan blogiani. Täytyy tulla. :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttävät teillä! <3 Itse juuri lähetin isomman version takaisin kauppaan, kun oli rikki, joten uutta odotellaan. Meillä kävi niin, että erityisesti mies (joka ei blogeja seuraa) ihastui pöytään ja onhan tuo minunkin mielestäni kaunis, mutta itse olisin voinut ottaa jonkin toisenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Oho, joku sunnuntaikappale sitten eksynyt. Meidän pöydä oli onneksi ainakin tosi hyvin pakattu. Ihan sai tehdä kunnolla töitä, että sai pöydät laatikoista esiin. :)
   Meillä myös mies on tykännyt pöydistä. Sanoi heti että kivat ovat. :)

   Poista
 6. Täällä ollaan myös haaveiltu tuosta pöydästä ja paikkakin sille oli katsottu jo kauan sitten sohvan vierestä, mutta nyt uuden sohvan myötä en olekaan enää varma :) Kaunis se silti on!! Sopii teille todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! :)
   On siitä kiva pöytä, että sopii moneen paikkaan. Varmasti löytyy tulevaisuudessakin monenlaista käyttöä. :)

   Poista
 7. Itse olen tykännyt tuosta pöydästä, itseltäni löytyy se isompi versio. Jossain vaiheessa meinaan ostaa myös tuon keskikoon. :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on pieni ja keskikokoinen pöytä ja olen kyllä tykännyt niistä. Kauniilta näyttää teilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Kivat pöydät ja sopivat moneen makuun jo kotiin. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan