Slider

Tyttöjen syntymäpäiväjuhlat ja arvonnan voittaja

24. marraskuuta 2014


Pidimme sunnuntaina 1- ja 3-vuotiaille tytöillemme yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Tytöillämme on ikäeroa noin 2 vuotta ja kaksi viikkoa. Yhteissynttärit toimivat tosi kivasti, ja oli mukavaa kun kumpikin tytöistä pääsi avaamaan paketteja ja leikkimään uusilla leluillaan. Toki me vanhemmatkin pääsimme vähän vähemmällä vaivalla, kun ei tarvinnut järjestää kaksia juhlia.

Virittelimme kummallekin puolelle ruokahuoneen kattovalaisinta narut kulkemaan ja kiinnitimme ne ihan vain ronskisti maalarinteipillä kattoon. Yllättävän hyvin muuten pysyivät ylhäällä ja mikään kohta ei  lähtenyt edes kertaakaan irtoamaan. Paperisia lyhtyjä on yhteensä kuusi ja niiden välissä on aina ilmapallopari. Lyhdyt löytyivät Tiger-liikkeestä. Ne toimivat kahdella paristoilla ja sisällä on pieni Led-valo. Lyhdyt näyttävät tosi ihanilta illan hämärtyessä ja luovat tosi kivasti tunnelmaa. Lyhdyissä on myös se kiva puoli, että ne menevät pieneen tilaan ja niitä voi käyttää joskus vielä uudestaankin. :)


Vaikka koristelu oli aika yksinkertainen ja edullinen, saimme miehen kanssa pienellä vaivalla ruokahuoneesta taiotuksi mukavan juhlavan ja näyttävän näköisen. Samankaltainen koristelu voisi toimia esimerkisi puutarhajuhlissa tai miksei häissäkin. Vanhempi neideistä piti kovasti koristelusta ja sanoipa jopa rakastavansa sitä. :)

Syntymäpäivät saavat aina miettimään menneitä vuosia ja herättävät paljon tunteita. Olen hurjan ylpeä ja iloinen siitä, miten ihania, iloisia ja hyvätapaisia tyttöjä meidän neideistä onkaan oikein kasvanut. Olen joissain asioissa aika tiukka äiti, mutta toisaalta taas joidenkin mielestä varmaan vähän turhankin "löysä". Jokainen lapsi on erilainen ja minusta on tärkeää osata/yrittää lukea lasta ja mennä ja toimia sen mukaan. Meillä molemat tytöt ovat esimerkiksi itseni tapaan tosi herkkiä ja jo pienikin komentaminen/kieltäminen riittää ja saa usein herkästi pahan mielen aikaiseksi.

Jokainen lapsi tarvitsee paljon kehuja, kannustusta, turvaa, tukea, hellyyttä ja ennen kaikkea ihan valtavasti rakkautta. Näillä eväillä päästään pitkälle ja toivon, että tytöt saavat kotoa hyvät eväät matkaan koko loppuelämän ajaksi. Yritän olla sellainen äiti, millaisen haluan myös mahdollisille tuleville lapsenlapsilleni. Koskaan ei pidä aliarvioida esimerkin voimaa, sillä lapset ovat kun sieniä ja imevät kaiken itseensä. :)


...Ja sitten paljastan vielä, että kuka on Madam Stoltz-arvonnan onnellinen voittaja:


Oikein paljon onnea Jennalle
 ja oikein suuri kiitos Nemmillalle yhteistyöstä! :)


P.S. Kuvani valittiin Styleroomin joulukotihaasteen finaaliin. :) Äänestys tapahtuu suosikkikuvasta/kuvista tykkäämällä Styleroomin facebook-sivuilla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvontaan 150 e lahjakortti Finnish Design Shop:iin. Äänestämään pääset tästä.


Mukavaa uutta viikkoa! :)17 kommenttia:

 1. Suloisia synttärikuvia ja tosi kauniit koristelut! Synttäreiden järjestäminen on kivaa, mutta kyllä siinä sellainen oma hommansa on, että ihan mielellään järjestää yhdellä kertaa vähän isommat kemut, jos voi juhlia yhteissynttäreitä. Meillä toinen on syntynyt kesällä ja toinen talvella, joten yhteisynttärit eivät onnistu sitten mitenkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)
   Ihan totta. Meilläkin asuu sukulaisia sen verran ympäri Suomea, että vieraille on helpomppaa tulla yhdellä kertaa. Saa nähdä että tuleeko jossain vaiheessa sellainen vaihe vastaan, että yhteissynttärit ei neideille missään nimessä enää kelpaa ja molempien pitää saada omat... :)

   Poista
 2. Kauniit koristeet :)
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista ja pirteää! Mietin, että voinkohan tehdä tuollaiset koristukset seuraaville omille synttäreilleni. Ei kai sillä ole väliä täyttääkö viisi vai kolmekymmentäviisi, jos sisäinen pikkuprinsessa kuitenkin on voimissaan :)

  Synttärionnittelut tytöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, kiva kuulla! :)

   Ei ole, ei ;) Itse mietin kanssa. että vitsit kun olisi joku iso hieno puutarha, niin voisi viritellä tällaiset koristeet vaikka puista roikkumaan. :)

   Kiitos! :)

   Poista
 4. Kauniisti ehostettu juhlakoti! :) Onnea Jennalla voitosta!

  VastaaPoista
 5. Ihania koristeita ja tunnelmaa <3
  Onnittelut vielä prinsessoille ja arvonnan voittajalle.

  VastaaPoista
 6. Hei mistä nuo ihanat talolyhdyt ovat? :) t. Talolyhtyjä syvästi rakastava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Nuo mustat ovat ihan vain Robinhoodista ja sinkkisen olen ostanut joskus käytettynä. :)
   Kirjoittamalla Googlen hakuun (sinkkinen)talolyhty löytyy aika paljon verkkokauppoja, jotka talolyhtyjä myyvät. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan