Slider

DSW-tuoli

5. joulukuuta 2014


Tein pari viikkoa sitten nettikirppikseltä sellaisen löydön, että en vaan voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Törmäsin nimittäin Vitran DSW-tuoliin noin puolella uuden hinnasta. Hetken asiaa harkittuani päätin, että ostan tuolin itselleni "joululahjaksi".  Mies kävi nappaamassa tuolin kotiin työmatkallaan ja samalla hän ehti omia sen itselleen työtuoliksi. Se siitä minun joululahjasta sitten... :D

Työhuoneessahan meillä oli aikaisemmin kuppimainen Hay:n About A Chair. Istumaan päästäkseen tuolin joutuu vetämään aika kauas pöydästä, mikä ei kuulemma ole ollenkaan kivaa ja Vitran tuolit nyt on vaan muutenkin paremmat istua. ;) Mies siis sai oikein mieluisan työtuolin ja minun tehtäväkseni jäikin sitten keksiä edelliselle tuolille uusi paikka.

Kokeilin DSW-tuolia tuohon ruokapöydän ääreen ihan vain uteliaisuudesta. Halusin nimittäin nähdä, miten tuolin vaahteraa olevat jalat sopivat lankkupöydän kanssa yhteen. Ajattelin myöskin että kuvasta saattaisi samalla olla hyötyä tuolivalintoja pohtivalle.


Mitä mieltä olette, sopiiko vaiko ei?


P.S. Ei ole nyt tuolit ihan suorassa ja onpa yksi eteisen istuintyynykin eksynyt kuvaan. ;)9 kommenttia:

 1. Kauniit tuolit! <3 Ja sopiihan tuo mielestäni oikein kivasti! Varsinkin niin, että mukana vaan pari puujalkaista ja loput noita metallijalallisia. Ei olisi hassumpi yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cinnabaria! :)
   Minusta kanssa sopii niin, että olisi vain pari-kolme puujalkaista ja loput noita metallijalkaisia. :)

   Mukavaa itsenäisyyspäivää! :)

   Poista
 2. Hyvin sopii erilainen joukkoon. Erittäin kaunista;)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan