Slider

Ostokseni HomeNord-verkkokaupasta ja jouluiset stailaukset

8. marraskuuta 2014


HomeNord on yksi suosikki verkkokaupoistani. Yhden katon alta löytyy monta ihanaa merkkiä edustettuina, kuten House Doctor, Bloomingville, Happy Lights-pallovalot, Kalklitir:in kalkkimaalit, sekä myöskin Tine K.

Omaan ostoskoriini klikkailin mm. alla olevassa kuvassa näkyvän Bloomingvillen pienenen kuparitähden ja hieman suuremman mustan koristetähden. Tuon kuvassa näkyvän vanhan oksan nappasin mukaan eräänä päivänä vaunulenkiltä lasten ja koirien kanssa.


Innostuin vähän kokeilemaan kuvien stailaamista, kuten kuvista varmaankin hyvin huomaa. Tästä yllä näkyvästä stailauksesta jopa mieskin innostui. Onkohan se  sitten tuo karu ulkomuoto vai mikä lie... :D


Kotiin päätyi myös jo kauan haaveilemani House Doctorin messinkinen kynttelikkö. Kynttelikön kyljet ovat lasia, joten sen sisälle voi halutessaan rakentaa vaikka jonkin kauniin asetelman.


Paketista löytyi myös 2 kpl Tine K:n harmaita Mirrorfacet-tuikkukippoja. Tuikkukippojen sisäpuolella on kaunis peilipinta. Väri muuttuu hieman viininpunaiseksi, kun sisälle laittaa kynttilän palamaan. :)

Lupailin teille 500-kirjautuneen lukijan kunniaksi järjestää kaksi arvontaa marraskuun aikana ja huomenna käynnistänkin niistä ensimmäisen.


Oikein mukavaa ja rentoa lauantai-iltaa kaikille!


8 kommenttia:

  1. Kauniita ostoksia - kotiuttaisin niistä mielelläni meillekkin jokaisen.
    Onnittelut Minttu hienosta lukijamäärästä! Blogisi on yksi lemppareistani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sanna! Tosi ihana kuulla:) Kaikkien ihanien kommenttien ja vuorovaikutuksen takia tämä bloggaaminen on niin kivaa ja antoisaa puuhaa. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ihanista ostoksista :)

    VastaaPoista
  3. ihania pieniä ostoksia! tuo kynttelikkö olisi myös itselläni hankintalistalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut! Jäin viime joulu harmittelemaan, kun en ostanut kynttelikköä. Tosi kiva, että tänä vuonna ehdin ajoissa sen ostaa. :)

      Poista
  4. Siis niin kauniita stailauksia. Voisin kotiuttaa noista kaikki. Ihastuin aika kovin tuohon ekaan kuvaan <3

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan