Slider

Oliivipuu

3. lokakuuta 2014Minulla on ollut vähän huono tuuri kukkien kanssa ja ne tuppaavatkin menehtymään hoidossani varsin tehokkaasti. Edes Kaktukset eivät ole selvinneet käsittelystäni.

Olen kuitenkin tehnyt sellaisen havainnon, että ns."vaikeat tapaukset" taas pärjäävät kanssani loistavasti. (En kuitenkaan myönnä, että itse olisin sellainen. ;)) Meiltähän löytyy ruokahuoneesta Appelsiinipuu ja se pysynyt hengissä nyt jo kaksi vuotta ja tekee parasta aikaa uusia hedelmiä. 


Uskaltauduin siis tämän kokemuksen myötä ostamaan itselleni jokin aika sitten kuvassa näkyvän Oliivipuun. Toivon että tulemme hyvin juttuun ja että siihenkin alkaisi ilmestymään jossain vaiheessa niitä oliiveja.

 Kaikenlaiset kaljuvartiset pikkupuut ovat oikeastaan kovasti mieleeni ja olenkin tosi iloinen, että olen pärjännyt niin hienosti niiden kanssa. Tarkoituksena olisi käydä hakemassa Plantagenista vielä ainakin yksi pienempi Oliivipuu, sillä tiedän sille täydellisen paikan. :)


Oliivipuun hoidosta voit lukea lisää esimerkiksi täältä.


Oikein kivaa viikonloppua! :)


12 kommenttia:

 1. Oliivipuu on todella kaunis. Olen itsekin pohtinut oliivipuun hankkimista meille kotiin. Minulla on vain tuo multapeukalo keskellä kämmentä ja olen tunnettu siitä etten saa kukkia pidettyä hengissä, joten en ole vielä rohjennut kokeilla onneani oliivipuun kanssa. Kerro sitten kuinka olet oliivipuun kanssa pärjännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! :)
   Sama täällä ja pitkään mietin, että uskallanko ostaa.
   Meidän appelsiinipuuta olen muistanut kastella aika harvoin ja välillä antanut vähän vähemän vettä ja välillä enemmän ja tämä oliivipu näyttää pitävän samanlaisesta hoidosta. :)

   Poista
 2. Nämä on ihania! <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. En muista aiemmin kommentoineen tällä, vaikka usein käynkin kurkkailemassa. :)

  Itsellä on myös haaveissa oliivipuu, jään innolla seurailemaan miten saat oliivipuun pysymään hengissä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Minulla kasvaa oliivipuu ja sitruunapuu parvekkeella ruukussa,mutta kun yritin oliivipuuta kasvattaa sisalla,se kuoli...Asun siis lampimassa maassa,jossa kasvit on ulkona kesat talvet....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse myös pitänyt appelsiinipuuta kesällä parvekkeella ja se on viihtynyt siellä hyvin. :)

   Poista
 5. Kaunis on <3 Onnea asunnon myyntiin ja oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Oliivipuut on niin kauniita! Tekisi mieli kyllä meillekin sellainen hankkia! Tsemppiä puun hoitoon:)!

  Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/10/punainen-matto-ja-kaunokaiset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kiitos Viivi kivasta haasteesta! Tartun siihen heti kun vain ehdin. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan