Slider

Uusi päiväpeitto ja kirppislöytö

25. heinäkuuta 2014

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa. Varattiin tälle viikolle kirppispaikka ja viikonloppu ja alkuviikko onkin mennyt tehokkaasti kappeja siivotessa. Pistin kaikki "ehkä joskus" -tavarat ja -vaatteet surutta kiertoon, koska se "ehkä joskus" ei ollut tähänkään päivään mennessä koittanut...

Viime perjantaina kävi suloinen pieni prinsessa kuvattavana ja kuvien läpikäymisessä on mennyt myös oma aikansa.


Uusi päiväpeitto löytyi Kodin Ykkösestä ja merkiltään se on Anno. Väri on hieman lilaan menevä harmaa. Olen huomannut, että väri vaihtelee aika paljonkin valaistuksen mukaan.

Alkuviikon kirppisreissulta tarttui mukaan tuo "yöpöydän" päällä näkyvä suuri lasinen Riviera Maisonin maljakko. Sisälle laiton Ikean krominvärisen kynttilänjalan ja valkoisen kynttilän. Mutta maljakkoon sopisi oikeastaan täydellisesti iso kimppu Pioneja. :)


Haluan vielä toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan blogiani! Facebookissakin meni 200 seuraajan raja rikki! Upea juttu ja sai kyllä tosi hyvälle mielelle. Kiitos teille kaikille ihanille blogini seuraamisesta! :)


Oikein kesäistä, rentoa ja mukavaa viikonloppua kaikille! 


P.S. Törmäsin muuten kivaan sisustus/remppa-blogiin ja wau mikä koti!


12 kommenttia:

  1. Oiiii! Kiitos ihanista sanoista ja linkkauksesta blogiini! :) Ihan yhtä ihana on teidän koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! :) Ihan mieletömän upea koti siellä on vastassa. :)
      Voi kiiitos! Ihana kuulla! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Allidaalia. Se on kyllä kivan värinen ja sopii moneen käyttöön. Pidit sitä hetken sohvan kaiteella torkkupeittona, ja hyvin sopi myös siihen tarkoitukseen. :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja ihana blogi sinulla muutenkin! :)

    VastaaPoista
  4. Teillä on niin harmonista ja nättiä! Ja kiitos näistä kuvista. Sainkin just inspiraation, että millainen yöpöytä ullakolle lypsyjakkaran rinnalle tulee ^_^

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan