Slider

Tähtitaivas diy

17. heinäkuuta 2014

Virittelin tyttöjen huoneen seinälle valosarjan seinälle kiermultelemaan. Käytin tässä testiversiossa ihan vain maalarinteippiä. Pyykkipojat nappasin pyykkinarulta ja latoin kortteja ja leluja valosarjaan roikkumaan. 

 Seinälle on oikeastaan suunnitelmissa jonkin näköinen seinähylly tai useampi. Tarkoitus olisi laittaa niihin tyttöjen pieniä leluja esille. Tämä valosarjaseinäkin näyttää toisaalta oikein kivalta, joten hyllyillä ei olekkaan enää niin kiire. ;)

Iltaisin seinä näyttää vähän tähtitaivaalta ja sitä onkin kiva katsella ennen nukahtamista.


Oikein mukavaa iltaa! :)


14 kommenttia:

 1. Onpas vain kivan näköinen ja ihana idea! Meillä roikkuu seinillä välillä virkattuja tähtiä tai verhoissa valoja, mut seinillä nuo näyttää kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :)
   Tarkoitus olisi laittaa vielä tyttöjen valokuvia esille. :)

   Poista
 2. Oi miten ihana, niin kaunis! Hauskaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi kivan näköinen seinä :) Kiinnitin myös huomiota, että sekä tässä että edellisessä postauksessasi oli kivat leimat. Millä ohjelmalla olet ne tehnyt? Olen siirtymässä käyttämään maciä, ja tekisi mieli samalla vähän uudistaa blogin ulkonäköä. Toisaalta uusien ohjelmien kanssa opetteluun voi vähän mennä aikaa, mutta ainakin voi suunnitella uudistuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla! :)

   Photoshopilla tein . Kukkaköynnös "brush:it" (Käytän englanninkielistä Photoshoppia) olen ostanut ja ilmaisen tekstin latasin netistä. Kannattaa tarkistaa aina ennen ostoa mihin käyttöön tekstit ja Brushit ovat lisensoitu. Joidenkin käyttöoikeudet ovat tosi rajalliset.

   Netistä löytyy onneksi paljon oheita. Rohkeasti vain kokeilemaan. :) Minäkään en ollut ikinä käyttänyt Photoshoppia, mutta pikkuhiljaa sitä oppii käyttämään. Adoben sivuilla on ollut tarjous Photoshopista ja Lightroomista ja silloin itse ostin uusimmat versiot. Molemmista ohjelmista löytyy myös maksuton kokeiluversio: http://www.adobe.com/fi/downloads/.html :)

   Poista
  2. Löysin sen tarjouksen vielä: https://creative.adobe.com/plans/photography?store_code=fi&locale=fi&promoid=KLCQA Maksaa 12,29kk. :)

   Poista
  3. Eipä kestä! :) Vastailen mielelläni jos jotain tulee mieleen. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan