Slider

Mansikka-kermajäätelön värinen seinä

14. heinäkuuta 2014


Sudin tyttöjen huoneen seinään Kalklitir Seashell-sävyn.

Pidän kovasti kalkkimaaleista ja ne ovatkin tunnettuja kauniista elävästä pinnastaan. Elävän pinnan saamiseksi jouduin tällä kertaa todella tekemään töitä, sillä väri oli niin vaalea. Maalin saa sutia seinään niin epämääräisesti, kun vain ikinä osaa. Se on muuten yllättävän vaikeaa, kun on tottunut siihen että tavallinen seinämaali pitää telata hyvin järjestelmällisesti seinään, jotta lopputulos on siisti. 

Sudin kaksi ensimmäistä kerrosta ihan liian tarkasti ja joduinkin maalaamaan seinän vielä pariin kertaan uudelleen. Viimeiset kerrokset maalasin todellisella "miten sattuu-tekniikalla" ja johan rupesi näyttämään paremmalta! Maalin väristä tuli muuten heti mieleen mansikkakermajäätelö! :)

Kalkkimaali on kyllä ihan lemppariani. Se ei ihmeemmin haise maalatessa (hieman märältä maalta) ja maalijauhe sekoitetaan ihan vain veteen. Maalia voi siis turvallisin mielin käyttää lastenhuoneen maalaamisessa.

Tuo kyseinen seinä on tosi korkea ja nyt mietinkin, mitä seinälle voisi oikein laittaa. Huonekalut hakevat vielä vähän paikkaa, mutta taisin lopulta keksiä miten saan molempien tyttöjen sängyt järkevästi mahtumaan huoneeseen. Huoneessa on yksi korkea ehjä seinä ja loput ovat viistokattoisia.

Neidin ensireaktio seinän nähdessään oli: "Minä rakastan uutta prinsessahuonettani!"


Oikein aurinkoista uutta viikkoa kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :)
   Laitan lisää kuvia seinästä. kunhan saan huonetta vähän valmiimmaksi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina.
   Väri on mukavan hento ja sopii loistavasti pienelle prinsessalle: :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan