Slider

Arkikuvahaaste 5/5

28. huhtikuuta 2014

Se on taas maanantai ja paluu arkeen. Aika siis toteuttaa arkikuvahaaseen viimeinen ja viides osa. 

Viikonloppu meni jälleen hujauksessa. Lauantaina olin ystävän kanssa vaateostoksilla ja mukaan tarttui pari uutta paitaa, housut ja takki. En ole hirveän useasti ollut ilman lapsia liikkentessä ja tuntuu aina vähän oudolta, jos lapset eivät ole mukana. Ihan kun jotain hyvin olellista puuttuisi tai olisi hukassa. :)

Nuorempi neiti oppi lauantaina näyttämään kieltä ja heiluttamaan päätään edestakasin ja on kovasti näitä uusia taitojaan viime aikoina harjoitellut. :)


Meillä kävi lauantaina myös vieraita ja miehen isä toi tekemänsä nukkekodin meille. Se on ihana! :) Neiti on leikkinyt sillä jatkuvasti. Vielä siitä puttuu ovet, ikkunat, maali ja vähän muutakin, mutta olihan sillä pakko päästä jo leikkimään ja miksipä ei voisi leikkiä! :)

Käytiin sunnuntaina Tigerissa ja löydettiin vaikka mitä ihanaa nukkekotiin! :) Nukkekodin tapettina käytin hyllypaperia. Tosi hyvin toimii ja helppo laittaa. Hyllypaperi on kuin kontaktimuovia. Takana on ruudukko ja liimapinta löytyy taustapaperin alta. Hyvin pysyy seinässä ja näyttää oikein kivalta!



Peuranpään liimasin kuumaliimalla seinään. Valokuvakehys on magneetti ja sekin liimattu kuumaliimalla. Huonekalut ovat Ikean lastenosastolta ja kaikki muu paitsi koira Tiger kaupasta. 

Sisustus on varsin edullinen ja ei siis hirveästi haittaa, vaikka jokin menisi leikeissä rikki.

Nyt kun lapset ovat pieniä, saa nukkekodissa olla vähän isompia huonekaluja ja esineitä. Ne kestävät paremmin ja eivät aiheuta samalla lailla vaaraa suuhun joutuessaan, kun pienet esineet.

Vanhempi neiti on hirveästi tykännyt olla mukana nukkekodin laitttamisessa. Hän on luonteeltaan todella rauhallinen ja pitkäpinnainen, joten hyvin uskaltaa laittaa jo vähän enemmänkin sisustusta nukkekotiin.

Arkikuvahaastetta on ollut mukava ja vähän erilaista toteuttaa. Ehkä olette päässeet kurkistamaan hieman pintaa syvemmälle ja tutustumaan vähän lähemmin perheeseemmekin kuvien myötä. Mietin tässä, että kiinnostaako myös hieman arkisemmat postaukset silloin tällöin?


Oikein aurinkoista ja iloista uutta viikkoa! :)


15 kommenttia:

  1. Juu, olisi oikein mukavaa lukea muitakin kuin sisustusaiheisia juttuja! Parissa muussakin seuraamassani "sisustusblogissa" on alettu postaillu muitakin juttuja, ja ne ovat kyllä kivasti "rikastuttaneet" blogia. :) Varmasti teidänkin perheen jutut olisivat kivoja lueskeltavaa!

    VastaaPoista
  2. Olen niin toivonut, että joku jaksaisi nikkaroida esikoiselle nukkekodin, jonka sitten voisi itse sisustella. Ehkäpä täytyisi alkaa itse askartelemaan...:) Ihana ja kaunis blogi sinulla!

    Kaisa-Sofia

    VastaaPoista
  3. Iiks miten söpö nukkekoti. Ja täälläkin kiinnostaa muutkin kuin sisustusjutut.

    VastaaPoista
  4. Todella kaunis nukkekoti! Ihania värejä! Arkiset jutut kiinnostaa kovasti eli tosi kivaa olisi, jos niitä tulisi sisustusjuttujen sekaan:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! :)
      Nukkekodista on tulosssa kyllä iloisen värikäs. :) Ihan mukavaa vaihtelua, kun oma kotimme on aika hillityn värinen. :)

      Poista
  5. Kyllä näitä on kiva lukea! Arkeahan se elämä suurimmaksi osaksi on meillä jokaisella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! :)
      Pelkästä sisustamisesta on vähän vaikea kirjoittaa hirveän usein, sillä ei se kauhean tiheästi muutu.

      Poista
  6. Kivaa vappua :))! Arkiset jutut ovat elämää ja ne tekee blogista mielenkiintoisemman :))

    VastaaPoista
  7. Ihana nukkekoti. Tuollaisen kun itsekin osais tehdä. Olis tosi kiva!
    Arkisia juttuja on kiva lukea ja ne minustakin rikastuttaa blogia. Ja kauniiden kotien takana on usein ihania ihmisiä :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana nukkekoti :) Tähän tarvitaan näppäryyttä. Mietin että mistä olet löytänyt hyllypaperia, sitä kun ei meinaa löytyä mistään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Titti! :)
      Tiger-liikkeestä löysin! :) http://www.tiger-stores.fi/
      Minäkään en ole muualla törmännyt. Yritin etsiä netistäkin, mutta valikoima oli tosi suppea. Tuo hylypaperi toimii hyvin tapettina, kun pysyy hyvin ja on helppo irrottaa. On myös paksumpaa, kun tavallinen kontaktimuovi.

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan