Slider

Arkikuvahaaste 4/5

25. huhtikuuta 2014


Aamulenkillä nähtiin kettu pellon reunassa kävelemässä. Minulla ei sattunut olemaan oikeanlaista objektiivia mukana.

Luonto heräilee päivä päivältä enemmän ja monessa puussa on pienet lehdet. Lisäksi ruoho ja tien varret alkavat vihertämään ja kukat lisääntyvät. Keväällä ulkona on hirveän paljon katsottavaa ja luonnossa muutoksia on havaittavissa jo yhdessä päivässä.

Pesin toisen koirista päivällä ja leikkasin kynnet. Isosisko viihdytti vauvaa makoilemalla tämän vieressä lattialla täkin päällä. On muuten hauska juttu, että juuri isosisko onnistuu naurattamaan meistä vauvaa eniten hassuilullaan. Lapsen aito nauru on kyllä yksi maailman ihanimmista asioista! <3

Huomiselle jäi trimmauskoneen esiin kaivaminen, sillä tytöt alkoivat kaipaaman äitiä. Vielä pitäisi ajella koiran neidin kuono, tassut ja hännäntyvi lyhyeksi.

Tällaista tänään. Huomenna tiedossa olisi ainakin shoppailua ja vieraita.

Haaste lähtee seuraavaksi Valkoiseen kotiin.

Rentoa ja aurinkoista viikonloppua! :)


6 kommenttia:

 1. Oi tuo sisarusten välinen kommunikointi on jotain niin ihanaa! Sen huomaa, että vauva katsoo vähän erilailla lasta kuin aikuista.. Jotenkin se taitaa tajuta, että tuo on vähän kuin minä.. :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin pikku sisko on aina ihaillut iso veljeään - ja saa aina hymyn huulille.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Ihana koiruus. Meillä on chihua ja olen jo pitkään haaveillut puudelista, mutta ainoa mikä mietityttää jaksanko trimmata sen niin usein ja mun silmä kun ei kestä kattoo trimmaamatonta puudelia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! :)
   Helpommalla tietenkin pääsee, mitä tunnollisemmin ja useaammin trimmaa. Jos koiran pitää lyhyessä turkissa kauttaaltaan, on se hyvin helppo hoitaa. Pitkä turkki rastottuu suht helposti tyvestä, jos ei sitä säännöllisesti harjaa ja pese. Trimmaajalla käynti on tietenkin yksi vaihtoehto. Turkinhoito on vähän sellaista, että kun siihen rytmiin pääsee, se menee aika itsestään ja huomaamatta.

   Aivan ihania ovat kyllä luonteeltaan, helppo ottaa mukaan, ihmiset/lapset ei pelkää ja harva saa allergiaa (puhdas siisti villis).

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan