Slider

Vauvan 2kk kuulumiset

16. tammikuuta 2014


En ole noista meidän prinsessoista aikaisemmin oikein kirjoitellut, mutta tänään 2kk syntymäpäivän kunniaksi tässä tulee vähän juttua! :)

Kävimme eilen neuvolassa ja pituutta neidillä on jo reilut 58 cm. Hurjan pitkä tyttö, kun me vanhemmat emme mitään kamalan pitkiä ole.

Tämä kakkonen on ollut hyvin tyytyväinen tyyppi ja samanlainen "helppo" vauva, kuin isosiskonsa. (Kunhan äiti ei koske suklaaseen tai ruisleipään). Olen tietenkin suunnattoman kiitollinen ja onnellinen tyytyväisestä ja terveestä vauvasta.

please do not copy/use/pin my pictures without permission. Thank you!

Vauva hymyilee jo aika pajon ja välillä innostuu naama vakavana jokeltamaan pitkät pätkät. Kovasti hän yrittää äidille jotain selittää, mutta ei se äiti vielä oikein ymmärrä. Tuijottaa vain lumoutuneena ja hymyilee takaisin. Neiti keksi myös pari viikkoa sitten omat nyrkkinsä ja laittaa niitä välillä suuhun.

 Vauva nukkuu hyvin ja herää vain noin 2-3 kertaa yössä syömään. Neiti on nukkunut suurimmaksi osaksi meidän vieressä, sillä näin ehdin antaa ruuan jo, ennen kuin huuto herättää isosiskon. Vauva osaa nukahtaa myös itsekseen mistä olen kamalan iloinen. Isosisko oli sen suhteen aikoinaan vähän hankalampi tapaus :)

Isosisko pitää kovasti pikkusiskostaan ja vauva saa paljon haleja ja pusuja. Hän on myös ahkerasti mukana vauvan hoidossa. Kun vauva itkee tulee neiti sanomaan äidille, että vauvalle pitää antaa ruokaa :)

On ne vaan niin ihania! <3

Oikein mukavaa torstaita!

35 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuva :)
    'Helppo' vauva täälläkin tilauksessa ;) Ensihymyjä odotellessa, sydän varmasti sulaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! :)
      Toivotaan, että myös sinne saadaan tyytyväinen tyyppi :)
      On ne ensimmäiset hymyt tosiaan aivan mahtavia, helposti sitä muutama onnenkyynel tulee vuodatettua ;)

      Poista
  2. Voi miten kaunis kuva kauniista pienestä ihmisestä! <3

    Olisi mukava kuulla kuinka teillä on muuten mennyt isomman tytön kanssa nyt kun vauva on tullut taloon. Oletteko säästyneet mustasukkaisuuspuuskilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cinnabaria! :)

      Vastaan tässä nyt lyhyesti, mutta voisihan tuota aihetta käsitellä vaikka ihan omana postauksenaan ;)

      Koska vauva on ollut hyvin tyytyväinen ja viihtyy myös muualla kun sylissä ja nukkuu hyvin, on isosiskon huomioiminen ollut aika helppoa, eikä mustasukkaisuutta ole oikeastaan ollut. Kun vauva nukkuu keskityn huomioimaan isompaa neitiä :) Meillä on myös nuo kaksi koiraa, joten neiti on tottunut siihen, että myös koirien pitää saada välillä olla huomion keskipisteenä. Minulla menee n. 1-2 h, kun laitan koiria kuntoon. Isosiskolle ostimme vauvanuken ja sille tutin ja tuttipullon ennen vauvan syntymää ja hän kovasti hoitikin nukkea ja hoitaa edelleen.
      Neiti on oikeastaan ollut hyvin iloinen ja nauttii, kun saa esitellä vauvalle leluja ja auttaa äitiä vauvan hoidossa isojen kehujen kera :) Mies tai mummi käy neidin kanssa viikonloppuisin uimassa, niin hän saa vielä vähän extrahuomiota :)

      Poista
  3. Suloinen hän on :-) Mukava seurailla teidänkin vauvan kasvua, meillä kun on tuo nuorimmainen melkein saman ikäinen, vain noin kuukauden vanhempi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! :)
      Mukava kuulla! :) Mietin juuri, että jospa tekisin joka kuukausi pienen katsauksen vauvan elämään :)

      Poista
  4. Kiva kuulla kuulumisia! :) Meidän esikoinen oli myös niin helppo ja kiltti vauva, että olen jo varautunut, että sitten joskus jos toinen meille suodaan, on sen oltava ihan jotain muuta :D Mutta kiva kuulla, että näitä helppoja tapauksia voi sattua kaksikin peräkkäin. Ja mitä tuohon toisen nukahtamiseen tulee, niin voihan se olla niinkin, että toisen lapsen kanssa osaa jo itsekin lukea paremmin vauvan väsymystä ja jättää ihan pienet kitinät huomioitta? Ainakin itse olen huomannut näin jälkeenpäin, että taisimme itse vain valvottaa yliväsynyttä vauvaamme, kun otimme aina syliin ja ihmettelimme, miksei se nyt nuku...

    Sellainen ehdotus on pitänyt jo kauemman aikaa heittää, että onnistuisiko blogin etusivun muuttaminen siten, että siinä näkyisi enemmän kuin yksi postaus kerralla? Tuntuu joskus vähän turhauttavalta avata noita edellisiä viestejä yksi sivu kerrallaan kun ei haluaisi, että yksikään postaus jäisi välistä lukematta. Ymmärrän toki, jos tämä on blogillesi ominainen tyyliseikka, josta haluat pitää kiinni :)

    -Fiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan olemmeko saaneet kuulla muutaman kerran, että ei se toinen voi mitenkään olla yhtä helppo ;) Voihan se hyvin olla. Toisen vauvan kanssa vauvaa osaa kuitenkin lukea paremmin ja kaikki ei ole enää niin uutta. Meillä esikoisella oli pienimuotoinen tissiriippuvuus ja uni ei neidille tullut, jos ei ollut tississä kiinni :D Varmaan silläkin oli vaikutusta, että maitoa ei ensi päivinä oikein tullut.

      Totta kai voin kokeilla, miltä se näyttää. Lähinnä olen ajatellut, ettei etusivu muutu liian sekavan näköiseksi, jos postauksia on hirveä määrä heti ensimmäisellä sivulla :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Hei kiva kun kokeilit ehdotustani! Minusta ei ainakaan näytä etusivu mitenkään sekavalta, kun tuo keskipalsta on kuitenkin blogissasi aika leveä ja kuvat suuria :)

      Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

      -Fiia

      Poista
    3. :) Hieno juttu! :)
      Ihan kivalta se tosiaan edelleen näyttää ja blogia on varmasti helpompi lukea :) Mies joskus aikoinaan sanoi, että blogini latautuu todella hitaasti, kun oli paljon juttuja heti ensimmäisellä sivulla. Toivotaan, että sivut latautuvat hyvin, muutoksesta huolimatta :)

      Poista
  5. Voi että! Minä niin jännityksellä odotan, miten tuo nelivuotias esikoinen mahtaa suhtautua pikkusisarukseen.. Nyt on ensimmäinen kunnon uhmakausikin päällä, joten ei hyvältä vaikuta.. Toooodella suloinen kuva! Rentouttavaa viikonloppua ja leppoisaa vauva-arjen jatkoa teille! :) Me odotamme, josko tänä viikonloppuna päästäisiin synnärille ja saataisiin nyyti kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! :)
      Eiköhän se ihan hyvin suju! :)
      Voi vitsi teillä on jännät paikat! Meillä on molemmat tytöt syntyneet viikonloppuna ;)
      Paljon voimia ja onnea tulevaan koitokseen! :)

      Poista
  6. Ei voi kuin ihastella häntä. Niin kaunis ja täydellinen pieni ihminen. Meillä on poika jo neljä vuotta ja olen tässä ajatellut, että tuleekohan vauvakuumetta enää ollenkaan. Tällaiset kuvat saattaisi sen jopa laukaista. Jäämpä tässä kuulostelemaan tuntemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Saga! :)
      Eikun vain vauvakuvia katsomaan ja nuuhkimaan vauvantuoksua, niin eiköhän se iske salamana ;)

      Poista
  7. Voi ei! Mä en kestä!! Ihana tyttö ja kaunis kuva kaikin puolin. <3

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana kuva! Täälläkin jännäillään, että jokos saisin pienen prinssin maailmaan... :) taitaa toinen vain kiusata supistuksilla, vaikka vanhemmat olisi jo valmista kauraa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Teillä on siellä jännät oltavat! :) Meillä myös tämä kakkonen kiusasi supistuksilla. En millään meinannut uskoa, että tosi oli kyseessä, kun vihdoin tuli lähtö :D

      Poista
  9. Voi miten ihana! Kovasti saman näköinen kuin siskonsa :)

    VastaaPoista
  10. Ihana neiti ja niin kaunis neuletakki päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)
      Neuletakki on Kappahl:ista ja se on Newbie-merkkinen :)

      Poista
  11. Aivan rakas <3 todella suloinen :) Ihana blogi sinulla. Enpä ole aiemmin törmännyt :)

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan