Slider

Haaste: Uusi kuvakulma

26. elokuuta 2013

Elsa, ELSASS-blogista heitti minulle Uusi-kuvakulma haasteen, Kiitos Elsa haasteesta! Kannattaa muuten käydä kurkkimassa Elsan blogissa. Se on yksi lemppareistani, tyylikäs, laadukas ja täynnä inspiraatiota!

Tämä hieman haastavampi haaste on alkujaan lähtöisin KOTILA-blogista, joka sekin on ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi ja minulle täysin uusi tuttavuus.

Tuntui kyllä siltä että jo jokaikinen nurkka on kuvattu tänne blogiin, joten tällä kertaa sai tosiaan miettiä että mitä ihmettä sitä oikein kuvaisi ?! Jonkin aikaa pohdittuani muistin, että meidän kapeahkon sisääntulokäytävän hyvin DIY-henkisen seinän kuvia on täällä näkynyt hyvin harvoin. Olen muistaakseni aikaisemmat kuvat ottanut toisesta suunnasta, joten nyt kokeilin napata kuvia eteisestä päin. Uusi kuvakulma siis ;)

Tasolla oli aikaisemmin valokuvakehyksiä, mutta ne saivat kyytiä ja tilalle tuli kevyitä ja kirkkaita lasiesineitä. Sanomattakin on varmasti selvää, että käytävän ilme muuttui heti paljon raikkaammaksi ja valoisammaksi :)


Seinähyllyt ovat vanhat naveetan vintiltä löytyneet leipälaudat. Tason päällilevy on samaa lankkua kun ruokapöytämme. Taso on siis myöskin itse tehty. Musta pinnatuoli on mieheni isovanhempien vanha, samoin kuin osa maljakoista.

Tason päällä olevissa lasipurkeissa on koristeena mm. pikkukäpyjä, kiviä ja simpukoita.


Haasteen ajattelin laitaa eteenpäin seuraaville ihanille bloggaajille


- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.



Olen täällä viime päivinä kironnut tietokonettani. Se on hidas ja tuntuu olevan päivä päivältä enemmän sekaisin. Tämä kyseinen läppäri on ehtinyt jo pari kertaa käydä korjauksessa, vaikka ikää on alle 2-vuotta. "Huvittavaa" oli, että viime korjauksen jälkeen vika oli korjattu, mutta uusi vika oli tullut tilalle... Hyvin turhauttavaa ja välillä ei tee edes mieli istua koneelle, kun aikaa kuluu normaaliin verrattuna tuplasti enemmän.

Meillä on mennyt nyt muutama viikonloppu hyvinkin koirapainotteisesti. Olen käynnyt meidän junnukoiran kanssa kasvattajan tuella ja innostamana, koiranäyttelyissä treenaamassa ja keräämässä kokemusta. Hienosti meidän hauveli on pärjännyt :)


Oikein ihanaa viikkoa kaikille! :)


25 kommenttia:

  1. Kiva, että otit haasteen vastaan! Hyvät on sun kuvakulmat! ;)

    VastaaPoista
  2. Onpas kaunista. Ihanat kynnykset kaiken lisäksi!

    VastaaPoista
  3. Oho, allright, yritän keksiä jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :)
      Kuvasti ovat aina niin ihania ja kauniita, että oli aivan pakko haastaan sinut mukaan ;)

      Poista
  4. Hyvät on kuvakulmat juu! Ja ihailtavan rento sivupöytä sisustuslehtikasoineen ;)

    VastaaPoista
  5. Kauniita nuo itsetehdyt hyllyt ja sivupöytä! :)

    VastaaPoista
  6. Hei hauskaa, että toteutit haasteen :) Upeat noi leipälaudat ja hienoja kuvia muutenkin!

    Jäin lukijaksesi, iloista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Tämä oli kiva haaste, kun piti oikein miettiä uudella tavalla ja kun tuo valokuvaaminen on lähellä sydäntä :)
      Kiitos! :)

      Mukava kuulla, tervetuloa! :):)

      Poista
  7. Kivat kuvakulmat ja kiitos haasteesta! Mikään ei ole kyllä turhauttavampaa kuin huono tietokone. Itse siirryin jatkuvien ongelmien jälkeen applen käyttäjäksi ja kappas, ongelmat on mennyttä ja kone kestää pidempään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia ja eipä kestä! :)
      Sanoppa muuta, raivostuttavaa! Nykyisen koneen piti olla niin tehokas ja vaikka mitä... Minäkin taidan tosissani, siirtyä Applen käyttäjäksi. En muuten ole koskaan kuullut, Applen koneista mitään pahaa, päinvastoin! :)

      Poista
  8. Ihana kuvakulma ja kaunis sivupöytä ja asetelma sen päällä....hyllyistä puhumattakaan!

    Kiitos haasteesta, ilman muuta otan sen vastaan. Nyt täytyy oikeasti alkaa aivojen raksuttamaan. Blogissani kun on tässä liki neljän vuoden aikana tullut kuvattua ihan jok'ikinen nurkka meiltä kotoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Maria! :)

      Eipä kestä! :) Kyseessä on tosiaan haaste isolla H:lla. Meidän vaatesäilytystila taitaa olla ainut mitä tänne en ole koskaan kuvannut, mutta se on kyllä semmonen paikka, että siitä katsellessa kaikkoaa viimeinenkin inspiraatio! :D Mitäköhän sitä sille oikein tekisi, pimeää ja ahdasta...

      Poista
  9. Kiitos haasteesta! Tämä onkin todellinen haaste, kun taitaa olla yksi ja toinen nurkka kuvattu jo blogissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! :)
      Näin on, samanlainen tunne oli aluksi myös täällä :)

      Poista
  10. Hieno kuvakulma. Tuo sivupöytä ja hylly <3 <3

    VastaaPoista
  11. Hei vielä Minttu! Lainasin banneriasi blogiini, kun listasin lempiblogejani toisen setin! Toivottavasti ei haittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna! :)
      Ei tietenkään haittaa, päinvastoin, tosi ihana juttu! :)
      Kiitos tuhannesti, tulin tosi iloiselle mielelle, kun huomasin! :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan