Slider

Päivä eläintarhassa

12. heinäkuuta 2013

Kävimme eilen Korkeasaaressa. Ajattelimme, että se voisi olla sellainen paikka josta meidän pieni neiti tykkää ja olihan se :)

Olin yllättynyt siitä että liput olivat niinkin edullisia (aikuinen 12 e ja alle 6 vuotiaat pääsivät ilmaiseksi). Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, varus- ja siviilipalvelusmiehille liput olivat hieman edullisempia.

© Saa kurkistaa blogi. Do not copy or use my pictures!
Kamera: Canon 5d mark II.
Objektiivi: Canon 70-300 mm.

Ajomatkakaan täältä meiltä ei ole mikään kohtuuttoman pitkä, joten vaikka lämmin päivä tulikin oli ilmastoidussa autossa ihan mukava istua. Pidemmillä matkoilla jos on hirveän lämmin, kärsin vielä pahoinvoinnista. Normaalisti en voi huonosti autossa, mutta tässäkin raskaudessa pitkät automatkat aiheuttavat pahaa oloa vaikka mennäänkin jo yli puolessa välissä.
Korkeasaaren eläinvalikoima tuntui näin aikuisen näkökulmasta aika suppealta, mutta katsottavaa on toisaalta varmasti pienten lasten mielessä ihan riittävästi. Ainakin neiti nukahti juuri ennen viimeisiä eläimiä rattaisiinsa ;) Suurin osa kissaeläimistä taisi olla päiväunilla, siillä onnistuimme näkemään ainoastaan leijonat ja tiikerin.

Ruoka ja jäätelöt olivat aika hyvissä hinnoissa (yksi pehmis maksoi muistaakseni lähemmäs 4 euroa!), mutta niinhän se taitaa noissa ns. turistipaikoissa aika usein olla.

Katsottavaa riitti loppupeleissä ihan kiitettävästi, sillä saimme me useamman tunnin kulumaan helposti.


Näissä eläimellisissä tunnelmissa, toivottelen mukavaa illanjatkoa kaikille! :)


4 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan