Slider

Rapsakat rahit lisäistuimina

6. heinäkuuta 2013

En olekaan vielä ehtinyt kirjoittaa, olkkarin uusista raheista :) Ruokahuoneen huonekalujärjestyksen muuttamisen jälkeen, olohuoneeseenkin tuli enemmän tilaa ja aloin kaivata sinne, jotain kodikasta täytettä. Mielessä oli ollut jo jonkin aikaa mahdollinen rahi tai pari olohuoneeseen. Tutkin vaihtoehtoja netissä ja päädyin Vepsäläisen sivuille. Sieltä löytyikin silmää miellyttävä rahimalli, Suvi. Hankimme nämä rahit ennen juhannusta ja kerrankin kävi hyvä tuuri, sillä ne sattuivat olemaan silloin vielä hyvässä alennuksessa.En ole vieläkään löytänyt sopivia kuvia olkkarin hyllyihin, edellisten kuvien poistamisen jälkeen. Etsin vaaleita, pehmeän sävyisiä kuvia, joissa voisi olla hieman pastilliset sävyt. Hirveää, kun tietää tavallaan mitä etsii, mutta sopivia ei vaan ole vielä vatsaan tullut!

Pidän rahien lämpimästä sävystä, sillä ne sopivat hyvin yhteen keittiön yläkaappien sekä ruokahuoneen pöydän kanssa. Meillä nämä kaikki kolme tílaa ovat yhteydessä toisiinsa ja sen vuoksi onkin kiva, että nyt olohuoneessakin on jokin yhdistävä tekijä.

Rahit ovat todella tukevat, eikä niistä irtoa roskaa. Rahit sopivat myös kosteisiin tiloihin, sekä ulkokäyttöön, joten ne voi siirtää vaikka partsille, jos kaipaa vaihtelua. Tällaista monipuolisuutta ja laadukuutta arvostan huonekaluissa, sillä käyttöikä pitenee heti :)


 Oikein hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! :)

13 kommenttia:

 1. Tulipas paljon lämpöä ja kodikkuutta jo ennestään kauniiseen olohuoneeseen. Kelpaisi minullekin tuollainen kätevä lisäistuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino! :)
   Rahit ovat myöskin hyvin kevyet, joten niitä on helpoo siirtää, vaikka siivotessa.

   Poista
 2. Todella kaunis olohuone! Rahit sopivat mainiosti :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita rahit ja kaunis olohuone kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat minunkin mielestä :) Itsekin hurahdin ruskeaan nahkarahiin :)

  VastaaPoista
 5. Hienot rahit löysit. Nuo ovat varmasti monikäyttöiset, kun voi käyttää istuimena ja laskutilana. Meillä on ainakin juhlissa yleensä tarvetta lisäistuimille :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marianne! :)
  Lisäistuimet tulevat kyllä aina tarpeeseen. Tuntuu, ettei istuimia ole koskaan liikaa, varsinkin juuri juhlatilanteessa. :)

  VastaaPoista
 7. Onpas kodikasta ja kaunista <3 Ihana rahi !

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Näyttää kyllä mielettömän upealta. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan