Slider

Ideoita kahden pienen lapsen huoneeseen

30. heinäkuuta 2013

Koska odottelemme perheenlisäystä loppuvuodelle on lastenhuoneen sisustaminen kahdelle asukkaalle sopivaks, hyvin ajankohtainen asia. Olemme ajatelleet että näin aluksi ainakin, lapset saavat jakaa saman huoneen. Vauva kyllä varmasti nukkuu syntyessään aluksi meidän huoneessamme, mutta siirtyy sitten vähän vanhempana jakamaan siskonsa kanssa saman huoneeseen. 

Muuttoajankohta samaan huoneeseen riippuu lähinnä uuden tulokkaan unenlahjoista :) Meillä on alakerrassa varalla yksi makkari (nykyinen työhuone). Minusta on kuitenkin parempi, että lapset nukkuvat yläkerrassa meidän kanssamme kunnes ensin vähän kasvavat. Äidin ja isän turvaa tulee kuitenkin varmasti vielä pitkään öisin kaivattua.
Kuin tilauksesta sain mukavaa sähköpostia Lekmer.fi nettikaupastaja he pyysivät minua kirjoittamaan aiheesta pientä korvausta vastaan. Kävinkin heti selailemassa heidän valikoimansa läpi ja olin yllättynyt miten paljon verkkokaupasta löytyikin sisustustavaraa! Jotenkin olin olettanut, että kyseessä on lähinnä leluja ja lelulaatikkoja tarjoava yritys. Mukavaa oli myös huomata, että heidän verkkokaupassaan on parhaillaan paljon kivoja juttuja alennuksessa. Ihania olivat varsinkin Färg & form:in ja Pumpkin pöllö tuotteet ja voisinkin kotiuttaa valikoimasta monta juttua meidän lastenhuoneeseen :)

Tein kolme erilaista lastenhuonesuunnitelmaa Lekmer.fi sivuston pohjalta. Ensimmäinen suunnitelmista on kahdelle pienelle tytölle, toinen tytölle sekä pojalle ja kolmannen suunnitelman tein perhelle, missä asustaa pieni poika/poikia.


Ideoita kahden
pikkutytön huoneeseen


1. Färg & form, Moln, Liinavaatesetti lastensänkyyn, Pinkki, 2. Rice, Tyynynpäällinen, 40x40 cm, Roosa/koirat, 3. Rice, Tilkkutäkki, Käsin tikattu, 140x200 cm, 4. Micki, Aakkospalikat, 36 kpl, 5. Waterquest, Kattovalaisin, Mintunvihreä, 6. Pumpkin, Pöllö, Säästölipas, Hedwig, Vihreä/ruskea, 7. Rice, Tarjotinpöytä, Metalli, Pinkki/punainen, 8. Rice, Matto, Monivärinen, 130x50 cm,  9. Färg & form, Moln, Pyöreä roikkuva varastointi, Suuri, Pinkki.
 Ideoita tytön +
pojan huoneeseen
1. Baby Dan, Huopa, Lime, 2. Blafre, Wallsticker, Mittatikku, Kirahvi, 3. Färg & form, Moln, Pinnansängynsuoja, Vihreä, 4. Färg & form, Moln, Liinavaatesetti, Keltainen, 5. Kids Concept, Star, Pöytävalaisin, Vihreä, 6. Skip Hop, Huopa, Kirahvisafari, 7. Pumpkin, Pöllö, Säästölipas, Helge, Vihreä/ruskea, 8. Färg & form, Moln, Kartonkirasia 3 kpl, Keltainen.

Ideoita pojan/poikien
huoneeseen

1. Skip Hop, ABC, Rakennuspalikat, 2. Färg & Form, Kello, Turkoosi, 3. Rice, Tyynynpäällinen, 40x40 cm, Sininen/autot, 4. Waterquest, Kattovalaisin, Tumma turkoosi, 5. Pumpkin, Pöllö, Säilytyslaatikko, 6. Färg & form, Groda, Liinavaatesetti lastensänkyyn, Turkoosi, 7. Rice, Tarjotinpöytä, Metalli, Vihreä/minttu, 8. Pumpkin, Pöllö, Tyyny, Virkattu, Sininen.
Nykyiseen lastenhuoneeseen on hankittava ainakin toinen sänky, uusia petivaatteita, molemmille samanlaiset/samankaltaiset päiväpeitteet + koristetyynyt ja lisää säilytystilaa. Jos uusi tulokas on poika on tällä hetkellä hyvin tyttömäisen huoneen ilmeestä taiottava hieman neutraalimpi :) Yksi vaihtoehto olisi ikään kuin " jakaa" huone puoliksi ja toinen puoli olisi tytön valtakuntaa ja toinen pojan.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

 Kaikki kuvat lainattu luvalla.


8 kommenttia:

 1. Olen myös tykästynyt noihin Färg & Formin ihaniin juttuihin. Meillä onkin useampi kankainen lelukoppa sieltä hankittuna ja en voi kuin suositella! Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :)
   Pidän myös kovasti merkin iloisista ja kivoista väreistä ja kuvioista.
   Lastenhuoneessa saa olla kaikkea hauskaa ja värikästä :)

   Poista
 2. Kiva, että eksyin blogiisi Cinnabarian blogin kautta. Meille on myös tulossa perheenlisäystä vuoden vaihteessa ja yhteinen huone mietityttää myös minua. Blogisi näyttää oikein kivalta heti ensisilmäykseltä, joten laitanpa lukulistalle, ja lueskelen paremmalla aikaa aiempia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Mukavaa, että löysit tänne! :)
   Tervetuloa lukijaksi ja kovasti onnea perheenlisäyksestä! :)

   Poista
 3. Ihania ideoita! Färg&formit on mun lemppareita. Meiltä löytyy pienemmän huoneesta mm. harmaa Moln-tapetti. Pöllöt on myös kivoja.:)

  VastaaPoista
 4. Meillä on lapset poika 8 ja tyttö 6, vieläkin samassa huoneessa. Se on nukkuma-huone ja leikit on yleensä muualla. Väritys on ollut vihreä- (sellainen pentikin vihreä sanoi yksi sisustussunnittelija) ruskea -beige- valkoinen. Samanlaiset sängyt, samalaiset sänkypeitteet ja koristetyynyt. Yhteinen pallonaulakko ja string hylly, sänkyjen välissä yhteinen yötaso. Hyvin on sopineet molemmat neutraaliin väritykseen ja pinkki-ällötystä tai mitään cars-teemaa ei ole kaivattu ;)kiitti kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kuulostaa kivalta ja pitkäikäiseltä väritykseltä. :)
   Ole hyvä vain, kiitos mukavasta palautteesta! :):)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan