Slider

Päivä Suomenlinnassa

5. elokuuta 2013

  Photos & text © Saa kurkistaa blogi.

Eräänä aurinkoisena päivänä ennen miehen loman loppua pakasimme kimpsut ja kampsut autoon ja suuntasimme venettä kohti. Lähdimme matkaan aamupäivästä. Mukaan lähtivät oman perheen lisäksi pikku neidin mummi ja vaari sekä meidän koirulit.

Suomenlinna on siitä mukava paikka, että sinne pääsee myös omalla veneellä ja vaikka paikalla oli runsaasti ihmisiä löysimme silti heti tyhjän laituripaikan :)

Suomenlinnassa riitti hyvin katsottavaa ja kivoja paikkoja. Kiertelimme ympäri aluetta ja söimme eväitä ja jäätelöä auringosta nauttien. Päivän kävelylenkki hoitui mukavasti siinä samalla maisemia ihaillen. Varsinkin merimaisema korkean kukkulan päältä oli upea! :)

Kotiintulomatkalla poikkesimme vielä erääseen virkistyssaareen grillaamaan makkarat, minkä jälkeen ajelimme auringon laskiessa kotisatamaan.

Täydellinen kesäpäivä! :)


Oletteko koska viimeksi käyneet Suomenlinnassa?


9 kommenttia:

 1. Ihanat kesätunnelmat ja nyt kun oikein pinnistän muistiani, niin olemme käyneet pari kolmisen vuotta sitten viimeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarppu! :)
   Oli kyllä tosi lämmin päivä. Saas nähdä, kuinka kauan saadaan vielä kauniista ilmoista nauttia, ennen syksyn tuloa :)

   Poista
 2. Voi kauniita kuvia!! Suomenlinnassa tuli käytyä viimeksi varmaan yli 10 vuotta sitten. Täytyisikin lähteä pitkästä aikaa. Ehkä ensi kesänä...

  Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! :)
   Varmasti on ihan mukava paikka, varsinkin jos siellä ei ole useampaan vuoteen käynyt :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia kauniista paikasta! :) Oli varmasti mukava kesäpäivä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! :)
   Oli kyllä kieltämättä kiva päivä, joka tuntui aidosti kesältä! :)

   Poista
 4. Oi miten kauniita kuvia! Me olimme itsekin juuri viime viikon torstaina Suomenlinnassa, minä ja mieheni olimme edellisen kerran käyneet siellä ala-asteikäisinä (emme tosin yhdessä) ja mukana meillä oli matkassa äitini ja isäni, sekä meidän tyttö, joille kerta oli ensimmäinen. :)

  Meille sattui vaan ikävästi aivan tuskaisen kuuma ilma, joten kiertely ei ollut mitenkään kovin nautinnollista, kun yritimme jostain aina vain etsiä hieman varjoisempia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Varmasti nousi muistoja mieleen kouluajoilta :) Olen itsekkin käynnyt siellä kerran ala-asteella ollessani ja toinen kerta oli suunnilleen silloin, kun aloimme miehen kanssa seurustelemaan ja nyt tämä kolmas kerta oli perheen kanssa:)

   Äh, se on kyllä kurja, jos on liian kuuma. Sinne ylös mäen päälle kapuaminen oli varmasti tuskaista, mutta onneksi näköala on sentään tosi hieno! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan