Slider

Asuntomessut 2013/kylppärit, saunat & wc:t

29. heinäkuuta 2013


Suurin osa messujen kylppäreistä, wc:stä ja saunoista oli hyvin neutraaleja, niin ulkoasuiltaan, kuin sävyiltään. Tämän vuoksi, niistä on varmasti monen messukävijän helppo poimia ideoita myös omaan kotiinsa. Pienellä muuntelulla, on siis mahdollista saada helposti ja nopeasti omannäköinen kokonaisuus aikaiseksi.

Laatat näyttivät olevan aika suuren kokoisia ja tilat vaikuttivat useissa kohteissa olevan mukavan kokoisia ja tarvittavat kalusteet tarpellisen väljästi sijoitettuja. Saunoissa uutuutena näkyi leveämpiä ja paksumpia laude- ja seinälautoja. Lasiseiniä puolestaan, näytti olevan edelleen useissa saunoissa.

 Photos & text © Saa kurkistaa blogi.
 Photos & text © Saa kurkistaa blogi.

(Jostakusta pallomahaisesta tyypistä, näyttäisi olevan monessa kuvassa heijastus :D)

Millaisia ajatuksia tämän vuoden asuntomessujen
wc-, kylpy- ja saunatilat teissä herättivät?

7 kommenttia:

 1. Heipä hei! Aika neutraalejahan nuo olivat, mutta omaan makuuni löytyi moniakin, neutraali maku siis... Neutraaliin ei tietenkään kyllästy ehkä samoin. Ja asuntomessuilla tuon ymmärtää, moni kohde kun menee kuitenkin myyntiin.

  Sitä lasin määrää hieman ihmettelin ja jopa karsastin. Yhdessä kohteessa messuilla pesutilat ja sauna aukenivat lasiseinällä kodinhoitohuoneeseen minkä tarkoitus ei kyllä minulle auennut yhtään! En todellakaan saunan lauteilta halua katsella kodinhoitohuonetta... Ja yhdessä kohteessa, josta oli sinullakin kuva tuossa loppupäässä, katselin miehen kanssa sitä työn jälkeä. Kiire oli tullut, sillä saumaukset olivat järkyttävät. Oli niin kiireellä ja huolimattomasti sotaten tehty, ettei tuollainen jälki vaan kuulu tuon hintaisiin taloihin. Tai mihinkään.

  Kiva muuten katsella muidenkin ottamina näitä kuvia! Itse olimme avajaispäivänä messuilla ja vaikka jonoja ei niin syntynyt niin kiire niitä kuvia on silti aina ottaa. Alueena jäi kauas monesta muusta asuntomessualueesta. Suosikkini on ehdottomasti Vaasan asuntomessut 2008, mutta onhan vesistö aina vesistö oli se sitten järvi- tai suosikkini merimaisema. Vaasassa oli upeita ja hulppeita pesu- ja saunatiloja merimaisemalla <3

  -Saila-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Minusta noissa neutraaleissa tiloissa on mukavaa juuri se, että ne sopivat moneen makuun ja juuri tuo mainitsemasi pitkäikäisyys. Itse pidän myös aika neutraaleista tiloista.

   Lasia oli tosiaan paljon. Tuohan sen paljon valoa ja tilan tuntua. Lasiseinissä, on kuitenkin aina se oma puhtaanapitotyönsä. Jo yhden suihku tai saunakerran jälkeen, niissä on jälkiä, kuten meidänkin saunan lasiseinässä, joka on kyllä aika pieni, moneen asuntomessukohteeseen verrattuna.

   Näinhän se on, että taitaa messuita löyty aina jotain pientä korjattavaa tai vähän isompaakin, varsinkin jos aika loppuu kesken.

   Kuvia saa ottaa tosiaan aika vauhdissa, ettei aiheuta aikamoista tukosta! :)

   En itse käynnyt Vaasan asuntomessuilla, mutta pidän itsekkin kovasti niistä kohteista, joissa on meri/järvi lähellä. Taitaa olla melkein jokaisen Suomalaisen haave, kaunis meri- tai järvinäkymä ;)

   Poista
 2. Tuota lasia itsekin hämmästelen,aika reippaalla kädellä sitä on laitettu. Mutta päällimmäisenä näiden Asuntomessu-postausten jälkeen herää ajatus että minäkin haluan rakentaa talon alusta loppuun ja päättää jokaisen yksityiskohdan sinne ihan itse:)

  VastaaPoista
 3. Itselle näistä tulee vaan pieni harmitus että oman raksan aikaan meidän oli pakko nipistää kylpytiloista sekä pinta-alasta että materiaaleistakin. Sinne kuuluisaan "seuraavaan taloon" panostaisin kyllä kylppäriin ja saunaan paljon enemmän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se rakentajan arkitodellisuus taitaa hyvin usein olla, jostain täytyy monesti pihistää, että johonkin toiseen juttuun on varaa. Itsekkin olen monesti miettinyt, että kun siinä unelmien talossaan on sitten joskus... asunut jonkun aikaa, joku asia voikin alkaa kovasti ärsyttämään ja varmasti alkaakin, vaikka sen sai itse päättääkin alusta loppuun ja olisi niin kaiken suunnitellut ennalta :D

   Poista
 4. Heippa!

  Tuolta blogien viidakoista eksyin sun blogiin. Kivalta näyttää :)

  Nuo asuntomessujen saunat ja pesuhuoneet kiinnostaa: just tänään saatiin oma sauna valmiiksi ja otettiin ekat löylyt! Piti kurkkia ja ettiä löytyykö yhtään samanlaista saunaa ku meillä ;)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan