Slider

Asuntomessut 2013, keittiƶt/ housing fair 2013, kitchens

20. heinƤkuuta 2013

Pahoittelen nƤin ensialkuun kummallisia kuvakulmia, rajauksia ja muutenkin ei niin hyviƤ kuvia (Itsekriittisyys iski:D). Asuntomessuilla vƤenpaljoudessa kuuvaaminen on tunnetusti hyvin haastavaa, sillƤ ihmisiƤ tulee vƤkisinkin melkein joka kuvaan ja kuva on otettava pikaisesti siitƤ mistƤ pystyy, ilman ettƤ, ihmeemmin ehtii oikeita asetuksia sƤƤtƤƤ, ettei kerrytƤ kamalaa jonoa taakseen tai ole muiden tukkeena :)
 
TƤnƤ vuonna asuntomessuilla oli nƤhtƤvillƤ enimmƤkseen kolmea vƤriƤ keittiƶissƤ, valkoista, mustaa ja puun eri sƤvyjƤ. Kaapistojen ovet olivat korkeakiiltoisia tai mattaovia. Monessa vƤlitilassa oli lasi tai maalipinta ja vƤlitilat olivat hyvin neutraalin sƤvyisiƤ. Ovet olivat suurimmaksi osaksi vetimettƶmiƤ tai vetimet olivat hyvin selkeƤlinjaisia. Laatikkojen vƤleissƤ, kahvoissa ja kodinkoneissa oli monessa nƤhtƤvissƤ, harmaa terƤksevƤri. PƶytƤtasot nƤyttivƤt olevan useissa kohteissa kiveƤ ja altaat niihin upotettuja.
 
  © Saa kurkistaa blogi
 © Saa kurkistaa blogi
 
Olin itse vƤhƤn pettynyt keittiƶvalikoimaan ja en kokenut mitƤƤn ihmeellistƤ "wau"-tunnetta. Keittiƶt olivat minusta aika tavanomaisia ja ei oikeastaan mitƤƤn jƤrin uutta ja ihmeellistƤ tullut vastaan. Olihan joissan keittiƶissƤ jotakin sƤhkƶisiƤ toimintoja ja hienouksia, mutta ne taitavat kiinnostaa enemmƤn noita miehiƤ ;)
 
 
MitƤ mieltƤ te olette tƤmƤn vuoden asuntomessujen keittiƶistƤ?
 
 

2 kommenttia:

  1. Postailin itsekkin asuntomessujen keittiƶistƤ tƤnƤƤn. Oma suosikki lƶytyi mustan ja puun yhdistelmƤstƤ, mutta ei tosiaan mitƤƤn kovinkaan mieleen painuvaa tullut vastaan. Kuvasihan ovat todella onnistuneita omiini verrattuna, todellakin pienellƤ pokkarilla vƤenpaljoudessa kuvailu oli yllƤttƤvƤn haastavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiia!

      Tuo mainitsemasi keittiƶ oli yksi minunkin suosikeistani.
      Kiitos, asuntomessuilla kuvaaminen on kyllƤ varsinaista urheilua, varsin kummallisissa asennoissa! :)

      Poista

Kiitos, ettƤ vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan