Slider

Asuntomessut 2013, keittiöt/ housing fair 2013, kitchens

20. heinäkuuta 2013

Pahoittelen näin ensialkuun kummallisia kuvakulmia, rajauksia ja muutenkin ei niin hyviä kuvia (Itsekriittisyys iski:D). Asuntomessuilla väenpaljoudessa kuuvaaminen on tunnetusti hyvin haastavaa, sillä ihmisiä tulee väkisinkin melkein joka kuvaan ja kuva on otettava pikaisesti siitä mistä pystyy, ilman että, ihmeemmin ehtii oikeita asetuksia säätää, ettei kerrytä kamalaa jonoa taakseen tai ole muiden tukkeena :)
 
Tänä vuonna asuntomessuilla oli nähtävillä enimmäkseen kolmea väriä keittiöissä, valkoista, mustaa ja puun eri sävyjä. Kaapistojen ovet olivat korkeakiiltoisia tai mattaovia. Monessa välitilassa oli lasi tai maalipinta ja välitilat olivat hyvin neutraalin sävyisiä. Ovet olivat suurimmaksi osaksi vetimettömiä tai vetimet olivat hyvin selkeälinjaisia. Laatikkojen väleissä, kahvoissa ja kodinkoneissa oli monessa nähtävissä, harmaa teräkseväri. Pöytätasot näyttivät olevan useissa kohteissa kiveä ja altaat niihin upotettuja.
 
  © Saa kurkistaa blogi
 © Saa kurkistaa blogi
 
Olin itse vähän pettynyt keittiövalikoimaan ja en kokenut mitään ihmeellistä "wau"-tunnetta. Keittiöt olivat minusta aika tavanomaisia ja ei oikeastaan mitään järin uutta ja ihmeellistä tullut vastaan. Olihan joissan keittiöissä jotakin sähköisiä toimintoja ja hienouksia, mutta ne taitavat kiinnostaa enemmän noita miehiä ;)
 
 
Mitä mieltä te olette tämän vuoden asuntomessujen keittiöistä?
 
 

2 kommenttia:

 1. Postailin itsekkin asuntomessujen keittiöistä tänään. Oma suosikki löytyi mustan ja puun yhdistelmästä, mutta ei tosiaan mitään kovinkaan mieleen painuvaa tullut vastaan. Kuvasihan ovat todella onnistuneita omiini verrattuna, todellakin pienellä pokkarilla väenpaljoudessa kuvailu oli yllättävän haastavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiia!

   Tuo mainitsemasi keittiö oli yksi minunkin suosikeistani.
   Kiitos, asuntomessuilla kuvaaminen on kyllä varsinaista urheilua, varsin kummallisissa asennoissa! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan