Slider

Siitä tuli vaaleansininen

27. toukokuuta 2013

 
Vihdoinkin se kaivattu inspiraatio iski ruskean lipaston suhteen! Ruskea väri ei kokeilusta huolimatta alkanut tuntumaan omalta ja pitkään pohdimmekin oikeaa väriä. Meillä on eteisessä ja työhuoneessa jonkun verran vaaleansinistä ja väri näyttää siellä mukavan raikkaalta valkoisen kanssa. Mieleen tupsahti idea lisätä muuallekin alakertaan vaaleansinistä ja yhdistää näin eteinen ja työhuone paremmin, muun alakerran kanssa.
 
 
Hennon vaaleansininen väri, on Tikkurilan Symphony värikartan sävy G356, jolla puolihimmeä Helmi kalustemaali sävytettiin.
 
 
Maalasin lipaston kolmeen kertaan pienellä telalla ja loput kohdat mihin tela ei sopinut, maalasin pensselillä. Tuo pieni tila rappusten alla on hieman pimeämpi paikka, niin vaalean sävyinen lipasto on huomattavasti raikkaamman näköinen siinä, kun ruskea. Jään kaipaamaan vielä jotakin kivaa pöytävalaisinta lipaston päälle.
 
Täällä on ollut aika sateiset ilmat, joten parvekkeen maalaaminen on edelleen kesken ja odotamme aurinkoisempia säitä. Olkkarin tauluhyllyistä sai lähteä geometriset printit ja mustat jutut ja tilalle kaipaisinkin nyt vaalempaa ja raikkaampaa ilmettä. Omat haasteensa asettaa hyllyjen kapeus, joten niihin ei oikein mahdu, kun hyvin kapeat esineet, joita tuntuu olevan kovin hankala löytää. Pitänee suunnata nettiin etsimään inspiraatiokuvia ;)
 
 
Mukavaa uutta viikkoa! :)

24 kommenttia:

 1. Oi kun siitä tuli upea!! :) Todella kaunis sävy! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan raikas! :) Vaaleansininen on ihana, mutta harvemmin sisutuksessa nähty sävy. Kiva, että sinä olet sitä uskaltanut käyttää! Ja tuo pieni sitruspuu on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että vaaleansinistä väriä näkee sisustuksessa harvoin, minusta liian harvoin :D Kiitos! :)

   Poista
 3. Ihan niin just ihana, et huolisin :) Tykkääääään! :)

  VastaaPoista
 4. Täydellinen muodonmuutos!Paaaaaljon parempi vaaleana. :)

  VastaaPoista
 5. Siitähän tuli kerrassaan upea! Todella kaunis, hieno valinta!

  VastaaPoista
 6. Todella onnistunut värivalinta lipastolle... Kaunis!

  VastaaPoista
 7. Oi miten upea! Harmoninen väri, sopii kauniisti vanhalle lipastolle :)

  VastaaPoista
 8. Ihana karkki! :) Tosii kaunis, hyvin sopii tuohon tilaan.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan