Slider

Äitienpäivälahja ja parvekkeen suunnittelua

15. toukokuuta 2013

Mieheni yllätti minut perin pohjaisesti äitienpäivälahjalla, en nimittäin ollut toivonut varsinaisesti mitään lahjaa. Ehdotin kyllä koko asunnon siivoamista, mutta ei se tainut olla miehelle mieluinen vaihtoehto, kun hän kerran yllätti tämän äidin Applen iPadilla;)
 
iPadilla on kyllä mukava lukea mm. blogeja iltaisin vuoteessa, katsoa ohjelmien uusintoja netistä, pelata pelejä ja ennen kaikkea sen voi ottaa kätevästi mukaan reissuun, koska se on kevyt ja vie vähän tilaa:)
Parvekkeelle on hankittu kukat ja ne on nyt suurimmaksi osaksi istutettu.
Meillä oli tallessa vielä sitä samaa lankkua, josta ruokapöytä nikkaroitiin, niin mies näppäränä, rakensi lankusta meille kolme kukkalaatikkoa, koska parvekkeelta sellaiset puuttuivat. Yksi laatikoista on varattu kukille, toisessa on mansikkaa ja viimeiseen tulee mm. herneitä:)
 
Emme ole kerenneet vielä maalikauppaan ja parveke on vielä pesemättä ja maalaamatta, mutta viikonloppu suunnitelmiin kuuluu mm. tarttuminen pensselin varteen ja painepesuriin. Osa kaiteiden maalista on irronnut tai on irtoamassa laattoina irti, joten uusi maali tulee todella tarpeeseen. Kaiteiden päällä, vaakatasossa kulkevat ohuet ja tummuneet laudat on myös tarkoitus irrottaa ja korvata uusilla paksummilla laudoilla. Lattia on painekyllästettyä puuta ja sitä ei ole muuten mitenkään käsitelty, joten aika on siihenkin jättänyt jälkensä. Viikonloppuun pitäisi myös mahduttaa, veneen laittaminen kesäkuntoon:)

Parveke on jäännyt ja jäännyt, kaiken sisätilojen laittamisen vuoksi, mutta nyt vihdoinkin tänä kesänä saamme sen toivon mukaan laitettua mieluisaan kuntoon!:)

Aurinkoista viikonjatkoa! :)
10 kommenttia:

 1. Teidän parvekkeelta näyttää avautuvan upea maisema <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nella! :) Maisema on tosiaan yksi syy siihen, miksi ihastuimme tähän asuntoon. Luulimme aluksi, että näkymä on järvelle, mutta kyseessä onkin lampi:)

   Poista
 2. Ihanan lahjan sait!!
  JA todella upea näköala parvekkelta...:)

  VastaaPoista
 3. On sulla kultainen mies :) kieltämättä tuo on kätevä, itsekin harkitsen sillä iphone on liian pieni iltaväsyneille silmille ja läppäri vaan ah niin kömpelö...etenkin blogien kommentoimiseen
  Ihana näköala ja teidät tuntien tuo parveke näyttää pian upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ja osaa kyllä todella yllättää ja hemmotella! :)
   Iphonella itsekkin paljon selailin nettiä, joten tuo iPad tuntuu kyllä ihan luksukselta, verrattuna puhelimen pieneen näyttöön. Karttatoiminto saa myös ehdottomasti plussaa, se on kätevä reissulla ja paljon kivempi selata, kun pienestä puhelimen näytöstä tihrustaa paikkojen nimiä.

   Kiitos, eiköhän me se kuntoon saada! :)

   Poista
 4. Hieno lahja! Täälläkin parvekkeenlaittosuunnitelmat viikonloppuna edessä, onneksi on luvattu kivaa ilmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pioni! :)
   Toivotaan tosiaan hyvää ilmaa ja oikein mukavia hetkiä sinne, parvekkeen parissa! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan