Slider

Isojen tyttöjen sänky

24. huhtikuuta 2013

Ihana kevät! Aurinko on hellinyt viime päivinä ja bongasin jopa ensimmäisen sitruunaperhosen ja sisiliskonkin. Täällä ollaan sairasteltu ja toivottavasti nyt ollaan vihdoinkin voiton puolella. Voimat on ollut vähissä ja koti sen mukaisessa kunnossa :D 

Kodin sisustusrintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta. Mitä nyt parveke/terassi huutaa kovasti päivitystä, sillä se on jäännyt kaiken sisätilojen remppaamisen takia aivan vaille huomiota. Tänä keväänä olisikin tarkoitus käsitellä/maalata puulattia, vaihtaa kaidelaudat, laittaa kukkia ja hommata/nikkaroida jonkinmoinen kalusteryhmä. Vielä olisi samanlaista lankkua jäljellä, mistä ruokapöytämme on tehty, jospa siitä väsättäisiin jotakin:)
 
Sisätiloihin olen nyt kevään tullen alkanut kaipaamaan enemmän väriä ja pieni kyllästyminen mustavalkoisuuteen onkin nostanut päätään. Katsotaan mitä tästä seuraa;)
 
Neiti on vaihtanut pinnasängyn isojen tyttöjen sänkyyn ja uni onkin maistunut siinä erittäin hyvin:) Kyseessä on sama valkoinen Brion Sleep-sänky, joka neidillä on ollut tähänkin asti, mutta poistimme yhden korkeareunaisen pinnalaidan ja vaihdoimme sen mukana tulleeseen matalaan kaiteeseen. Sänky on pidempi ja leveämpi, kuin normaali pinnasänky ja muunneltavuutensa ansiosta, käyttöikä on pitkä, joten se sopii jopa 0-6 v lapsille.

 
Kun neiti aamulla herää, hän kipittää meidän sänkyymme ja joskus vielä hetkeksi nukahtaa viereen:) Neiti on hyvin rauhallinen luonteeltaan ja hyvin on pysynyt sängyssä ja kaide on hyvin estänyt pientä nukkujaa tippumasta. Sänky on myöskin matala ja laitan yöksi maton sängyn viereen, niin on kiva nousta sängystä aamulla, kun jalkojen alla ei ole ainoastaan kylmä laminaatti.


 
 
Neiti nukkuu paljon levollisemmin ja heräilee vähemmän, kun hän tietää, että itse pääsee pois sängystä, jos haluaa, eikä ole siellä "vankina". Laidan vaihtaminen osoittautuikin hyväksi ideaksi, vaikka sitä hetken mietimmekin:)


Oikein aurinkoista viikon jatkoa ja iso kiitos kommenteistanne!:)

17 kommenttia:

 1. Todellakin ihanaa, kevät! :) Upeita kuvia jälleen ja voi kuinka suloinen huone!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sävyt huoneessa ja söpöinen neiti!

  VastaaPoista
 3. Meillä mennään edelleen pinnasängyssä, vaikka kieltämättä mielessä on käynyt sängyn laidan poisottaminen. Toisaalta neiti nukkuu vielä niin hyvin, että varsinaisesti ei tarvetta ole. Teillä on tosi kauniit värisävyt lastenhuoneessa, ihanan puuterisen pehmeää, mutta silti värikästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)

   Meillä touhu rupesi näyttämään siltä, että minähän en täällä pysy ja kohta tullaan laidan yli, vaikka väkisin, niin turvallisempi näin:)

   Poista
  2. Tuossa meidän stokken sleepissä tuntuu olevan niin korkea laita, että neiti ei ole siitä edes yrittänyt, vaikka mummolan pinnasängystä jo tuleekin ihan heittämällä pois. Todellakin turvallisempi vaihtoehto noin! :)

   Poista
 4. Oijoi, ihan mieletön tuo vaaleanpunainen seinä ja penkki siinä vieressä. Saako udella, mistä tuo penkki on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :):)
   Penkin olen ostanut käytettynä. Se on vanha lasten pirttipenkki :)

   Poista
 5. Meillä on 2v tytöllä sama sänky käytössä. Ollaan oltu todella tyytyväisiä. Laita otettu meilläkin pois pidemmän aikaa sitten ja vain kerran ollaan tiputtu. Tyttö kun pyörii sängyssä niin oli pää jalkopäässä ja onnistunut tipahtamaan tuolta välistä. Alla on paksu lankamatto niin ei unet tippumisesta häiriintyneet ollenkaan, toinen posotteli vaan menemään. :) Kaunis huone!

  -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla!:)

   Sänky on kyllä tosiaan ollut jokaisen pennin arvoinen ja tyytyväisiä ollaan oltu. :)

   Poista
 6. Niin kaunista ja suloinen pikkuneiti!:)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan