Slider

Tarkempi kurkkaus keittiöön

8. maaliskuuta 2013

Oikein ihanaa naistenpäivää, teille kaikille ihanille naisille!<3

Tänään aion vaihtaa kuulumiset teekupposten ääressä,yhden ihanan naisen ja hyvän ystäväni kanssa:)

Nyt kun keittiö on täysin valmis ja välitilanlasikin on paikoillaan, ajattelin avata teille vähän tarkemmin keittiötämme ja sen ominaisuuksia. Saan aika paljon kyselyitä liittyen keittiöömme ja toivottavasti tästä postauksesta on hyötyä:) Kysykää ihmeessä jos unohdan jotain mainita:)

Keittiömme on merkiltään Noblessa ja se on valmistettu Saksassa. Alakaapit ovat mattavalkoiset ja yläkaapin puunsävyiset. Pöytätasona meillä on ohut puhtaan valkoinen kvartsitaso. Allas on valkoinen Silgranit-allas ja hana on merkiltään Damica. Liesituulettimemme on huippuimurimalli ja merkiltään se on Franke.


Yläkaapeiksi valitsimme vaakasuunnassa olevat kaapit. Ovet aukeavat ylöspäin ja säätömahdollisuudet ovissa ovat todella monipuoliset mm. avautumuskorkeus ja sulkeutumisnopeus ovat säädettävissä. Kuivauskaappia meillä ei ole laisinkaan, sillä emme nähneet sellaiselle tarvetta. Toisessa yläkaapeista meillä on lautaset ja toisessa lasit ja mukit.


Mieheni on innokas ruuanlaittaja ja leipoja ja halusi ehdottomasti kaapin leivinlaudalle. Leivinlauta on mieheni isän kaapin mittojen mukaan meille tekemä.

(Kröhöm, vähän on jäänyt pölyä muovilokerikon reunoille. Ihana aurinko;))

Halusimme kunnolla säilytystilaa aterimille, veitsille, saksille, kapustoille, ym. vispilöille. Säilytystilasta vastaa 2x100cm aterinlaatikkoa ja nykyisessä keittiössä onkin ihanan paljon tilaa näille kaikille. Kaikelle on oma paikkansa, mikä helpottaa tavaroiden löytymistäkin.


Yläkaappien alareunassa on kiva kylmänsävyinen Led-valonauha. Valo toimii hipaisukytkimellä ja kytkimessä on myös himmennystoiminto. Kytkimeen syttyy itsestään valo, kun tulee hämärää.  Sen siis löytää helposti pimeässäkin:) Valonauha valaisee myös kaapin sisäpuolen.

Tässä pari kuvaa ilta-auringossa.


Kun olimme jo aloittaneet uuden keittiön rakentamisen yhtenä iltana meille tuli mieleen, rakentaa spottilippa korkeiden kaappien eteen. Myös liesituulettimen molemmille puolille tuli spotit. Idea osoittautui hyväksi ja keittiön valaistus onkin hyvin monipuolinen ja tunnelmallinen.


Induktioliesi on osoittautunut ihan loistavaksi. Vesi kuumenee hetkessä ja ruokakin valmistuu todella nopeasti. Vesi kuumenee jopa nopeammin, kun mikrossa!:) Liesitaso on ollut myös helppo pitää puhtaana ja mm. kosketusnäytön ja lukitustoiminnon ansiosta, se on hyvin lapsiturvallinen.



Liesituulettimessa on kolme eri nopeutta ja kolme eri valoisuusastetta.


 Uuni ja mikro ovat AEG:n. Uunissa on sisäänpainuvat nappulat, joten ne saa helposti lapsilta piiloon. Olemme olleet laitteisiin tyytyväisiä ja kiertoilmauuni on aivan ihana. Tuntuu että ruuastakin tulee paremman makusta;)

Olemme kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväisiä tekemiimme ratkaisuihin ja keittiö vastaa tarpeisiimme ja toimii hyvin meidän arjessa. Kaappitilaa on mukavasti, samoin kun pöytätilaakin. Kaappien pinnat on ollut helppo puhdistaa. Laatikoiden avaamiseen tarkotettuihin uriin kertyy roskaa, mutta niin osasimme olettaakin, joten se ei meitä häiritse. Niiden puhdistaminen käy samalla kun kaapinovien pyyhkiminenkin. Olen myös tyytyväinen siihen, että uskalsimme pistää vähän persoonallisuutta peliin ja keittiöstä ei tullut täysin valkoinen.

Tällä mennään!:)

Oikein ihanaa viikonloppua!:)

28 kommenttia:

  1. Todella hienolta ja käytännölliseltä näyttää teidän keittiössä. Mihin hintaluokkaan asettaisit teidän keittiönvalmistajan?

    Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna!:)

      Keittiön hinta oli hyvin kilpailukykyinen ja tarjous oli paras, niistä keittiöliikkeistä, joista sitä kysyimme. Myös runkojen tukevuus, laatu, laaja valikoima ja keittiön ulkonäkö painoivat paljon ja valinta oli helppo tehdä:)

      Poista
  2. Näyttää ihan superhyvältä ja niin mietityltä ja toimivalta! Tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista
  3. Täällä ollaan pohdittu keittiömme freesausta jo jonkin aikaa. Kokovalkoinen olisi turvallinen, mutta tuo teidän puunvärinen yläkaappiratkaisu vahvistaa nyt sitä mielipidettäni, että ehkä yläkaapitkin voivat olla eri väriä ilman että näyttävät raskailta.

    Oikein upea toteutus ja käytännöllisyyden lisäksi vielä kauniskin. Kiitos tästä postauksesta, oli paljon apuja itselle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puunväriset yläkaapit ovat kyllä kivat ja jos niihin kyllästyy on kahden oven vaihtaminen hyvinkin edullista, ainakin verrattuna kaikkien ovien vaihtamiseen;)

      Kiitos! Ihana kuulla, että postauksesta oli hyötyä!:):):)

      Poista
  4. Todella hieno ja tarkkaan harkitun oloinen keittiö teillä! :)

    VastaaPoista
  5. Teillä on kyllä kaunis keittiö! Tykkään :) ja ihanaa naistenpäivää sullekin!

    VastaaPoista
  6. Kaunis on keittiönne!

    Kiitos vinkistä! Sain vihdoin tilattua naulakon ja talouspaperitelineen.

    VastaaPoista
  7. Hei, mitä villakoirapostaukselle on tapahtunut? Piti tyttärelle esitellä sitä juttua, kun hänellä on villiksen hankinta mahdollisesti ajatuksissa... Keittiölle täydet pisteen, ihanan näköinen on :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Tässä linkki villakoirapostaukseen: http://saakurkistaa.blogspot.fi/2013/03/meidan-villakoirat.html

      Minun piti ehtiä tänään lisätä siihen kuvia ja se unohtui kaiken kiireen keskellä luonnostilaan. Nyt teksti on taas luettavissa, teen kuvien lisäämisen paremmalla ajalla sitten:) Vastaan mielelläni, villiksiin liittyviin kysymyksiin:)

      Kiitos!:)

      Poista
  8. Ihana keittiö ! Ihana on myös leipälaatikko. Kertoisitko mistä olet sen hankkinut ? Haluan samanlaisen :) Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rikke!:)
      Leipälaatikko on Riviera Maisonin myymälästä ja se on mieheni valinta. Hän osti sen siellä kääydessämme:) Ihastui sen tilavuuteen ja laadukkaaseen olemukseen:) Se on ollut kyllä tosi hyvä!:) Loviisan aintan nettisivuilla, näytti ainakin olevan kyseistä leipälaatikkoa:) http://www.loviisanaitta.fi/kodin-sisustukseen/keittio

      Poista
  9. Todella mielenkiintoinen postaus, kiitos kovasti! Suunnittelemme juuri keittiöremonttia ja luen tällaisia esittelyjä todella mielelläni. Jäipä myös mietityttämään tuo viimeinen lauseesi.. en myöskään haluaisi persoonatonta koko valkoista keittiötä. Teidän keittiö on kyllä todella kaunis: tyylikäs, mutta myös särmikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenni!:) Mukaa kuulla, että postauksesta oli hyötyä. Onnistuin siis!:)
      Paljon inspiraatuota, ideoita ja voimia tulevaan remonttiin!:) Se on aivan ihana tunne, kun uusi keittiö on valmis ja pääsee sitä käyttämään!:)
      Nuo eriväriset kaapinovet yläkaapeissa on aika pieni kikka, mutta tuovat silti paljon ilmettä. Jos puunväriin kyllästyy, kahden oven vaihtaminen on myös helppoa, nopeaa ja aika edullista ja ilme muuttuu hetkessä!:) esim. mustilla yläkaapinovilla keittiö olisi ihan erinäköinen;)

      Kiitos!:)

      Poista
  10. Todella ihana ja kaunis keittiö! Itsekin laittelin juuri blogiini kuvia meidän keittiön muutoksesta :) Vähän pienemmällä remontilla mentiin, ehkä muutaman vuoden päästä tehdään sitten isompi remontti...

    Olen jo aiemminkin ihaillut tuota lintu-tuikkua, osaatko sanoa, onko niitä vielä jossain myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Pioni!:)
      Täytyypä käydä kurkkimassa!:)

      Lintu tuikut on ostettu Tiger-kaupasta, jo ennen joulua. Tigerissa taitaa vaihtua tuotteet aika tiuhaan ja en kyllä valitettavasti niitä ole uudemman kerran siellä huomannut, en kyllä toisaalta käy siellä hirveän useasti. Ehkä Tigerin nettisivujen kautta voisi välillä käydä kurkkimassa, jos niitä tulisi uudestaan myyntiin?:) http://www.tiger-stores.fi/

      Poista
  11. Todella kaunis keittiö ja erityisesti ihastutti samanlainen värimaailma, jota suunnittelen uuteen kotiini. Kirjoituksesi kuvien kera kerrassaan inspiroi jatkamaan valitsemallani tiellä :D

    VastaaPoista
  12. Kiinnostaa tuo ledinauha tuolla kaapin alalaidassa, oletteko itse asentaneet tai kehitelleet systeemin tuonne kaapin pohjaan? Vai tuliko keittiön mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ledinauha tuli yläkaappien mukana. Se on upotettu kaapin alareunaan ja valaisee kaapin sisä- ja ulkopuolen. Valon saa päälle hipaisukytkimellä jonka kiinnitimme kaapin alle. Valaistus on myös himmennettävissä samasta napista. :)

      Poista
  13. Saako kysyä että se välitila tapetti woods, tuliko siitä paljon hukkapaloja vai riittäkö 1rulla

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan