Slider

Vuoden 2012 mieleenpainuvimmat tapahtumat

11. tammikuuta 2013


Monessa blogissa on tullut vastaan yhteenvetoja vuodesta 2012 ja rupesin itsekkin miettimään millainen vuosi se 2012 olikaan ja mitä kaikkea siihen mahtui. Selailin kuva-arkistojani läpi ja moni kuva toi mieleen paljon muistoja.

Siitä on muuten aika tarkalleen vuosi kun aloitin blogin pitämisen, lähinnä seuratakseni miten kotimme tulee muuttumaan, sen ostamisen jälkeen ja tallentaakseni remonttivaiheita ylös. Olemme asustaneet tässä nyt n. 1,5v.
Lukijoita oli ensin nolla, sitten muutama ja nyt ollaan jo 150 lukijan paikkeilla:) Kiva, että olette löytäneet tienne tänne ja jääneet seuraamaan blogiani:) On mukava lukea kommenttejanne ja kuulla mielipiteitänne.
Kiitos niistä!
Vuosi 2012 lähti käyntiin varsin ikävissä merkeissä, jouduimme nimittän hyvästelemään vasta viisi vuotiaan koiramme alkuvuonna:( Koiramme sairastui ns.mäyräkoirahalvaukseen, 5-vuotis syntymäpäivänään ja ei nopeasta leikkaushoidosta huolimatta parantunut.  Meillä on edelleen häntä kova ikävä! <3


Hieman helpotusta ikävään toi se, että nuorempi koiramme sai keväällä suloiset tyttäret, tarkemmin aprillipäivänä:) Näistä veijareista toinen jäi meille asumaan ja hänestä onkin kasvanut ihana ja kiltti perheenjäsen:)

Vuosi 2012 oli muuten pikkuneitimme ensimmäinen kokonainen vuosi ja oli todella hauskaa päästä käymään mm. veneilemässä, saaressa ja uimarannalla pikkuneidin kanssa.

Monesti saaressa sytytimme nuotin ja laitoimme evästä. Miten ruoka maistuikaan niin paljon paremmalta nuotion ääressä!

Kesä oli aika viileä, ainakin täällä etelässä ja jokaisesta lämpimästä ja aurinkoisesta ilmasta yritettiin ottaa kaikki irti.


Yksi ehdottomasti käymisen arvoinen paikka oli Loviisan Wanhat talot-tapahtuma. Oli hauska päästä kurkkaamaan toisen koteihin. Kaupunki oli täynnä kaikkea kivaa tapahtumaa, kuten lukemattomia kirpputoreja, pieniä herkkukoijuja ja toistaan upeampia puutarhoja.
Loviisa on kaunis vanha kaupunki ja siellä järjestetään aika paljon kaikenlasita tapahtumaa. Huomasin, että sisustusliikkeitäkin oli usempi ja nissä olisi hauska päästä ajan kanssa käymään:)


Myös monilta yksityispihoilta löytyi kirpputori Wanhata talot tapahtuman aikaan.


Tämän kodin takapihalla toimi kesäaikaan ihastuttava kahvila. Vanhasta maakellarista oli tehty kahvilan myymälä ja kaikki herkut paistettiin kodin omassa uunissa. Pihalla olevasta piharakennuksesta sai ostaa monia käsintehtyjä juttuja. Pihan perällä oli myös kaunis lampi ja puutarha oli uskomaton kaikkine kukkineen!


Tämän pihan omistaja nauttii varmasti suunnattomasti puutarhassa häärimisestä!
  

Vuoteen 2012 mahtuu myös monia mukavia hetkiä kamera kädessä. Joskus kuvat onnistuivat ja joskus taas eivät...


  Yksi huippuhetkistä valokuvaus mielessä oli ehdottomasti syksyllä Norjaan tekemämme reissu. Oli useamman vuoden haaveillut Norjan reissusta ja lopulta se haave sitten totutui!:) Upea paikka kertakaikkiaan! 
 Vastaan tuli jatkuvasti vain toistaan upeampia maisemia. Valokuvan olisi voinnut ottaa ihan joka kohdasta!:) Ihan kun satukirjan maisemiin olisi päässyt hyppäämään sisälle.

Tänne minun on aivan pakko päästä joskus uudelleen!


 Pysyvästi mieleen syöpyivät mm. Norjan mielettömän upeat revontulet! Oli upeaa olla keskellä pilkkopimeää metsätietä parkissa asuntoauton kanssa. Taivaalle näkyi ihan erilailla, kun kaupungissa.

Syksyllä juhlimme pikkuneidin ensimmäisiä syntymäpäiviä!:)

Miten ihana sydäntenvalloittaja hänestä onkaan kasvanut! Neiti otti myös ensimmäiset askeleensa 1-vuotis päivänsä paikkeilla.

Loppuvuosi kului nopeasti remontoinnin merkeissä. Teimme keittiöremontin, joka se olikin sitten suurin remontti tänä vuonna. Hyvänä kakkosena tuleekin sitten lattian maalaaminen valkoiseksi.

Näitä kumpaakin remppaa, te olettekin päässeet blogistani seuraamaan.

Keittiön remontointi onnistui onneksi, aivan niin kun olimme suunnitelleetkin, joten pääsimme paistamaan kinkun uudessa uunissa ja herkullistahan se oli!
Nyt jäämme jännittämään ja seuraamaan mitä vuosi 2012 tuo tullessaan!
Oikein onnellista vuoden 2013 jatkoa teille kaikille!

16 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen sesse. Harmillista. :'(

    Muuten vuosi näytti kyllä todella kivalta. Jaksaa edelleen ihmetellä tuota teidän keittiötä, ihan huippumuutos. :)

    Norjaan tahtoisin itekki joku päivä.. Mutta siihen vaaditaan kunnonkohotuksen lisäksi korkeanpaikankammon unohtaminen.. ;) hih

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:)

      Minulla myös korkean paikan kammo ja ylitin todella korkean ja pitkän (yli kilometri!) sillan ja jalat olivat aivan hyytelöä ja pelotti ihan hirveästi!:D Mutta siitä selvittiin!:) Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!:)

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja tunnelmia mahtui vuoteenne 2012! Nuo Norjan kuvat saivat pysähtymään, täällä toinen jo lapsena Norjan maisemiin rakastunut! Onnea vuoteenne 2013!

    VastaaPoista
  3. Voi mitä tunnelmia ja kauniita kuvia! Teillä on ihan mielettömän upea keittiö, wau. Ja nuo revontulet, todellakin ollut hyvä tuuri. Kunpa osuisi joskus itsellekin kohdalle. Löysin vasta ihanaan blogiisi, tulen paremmalla aikaa perehtymään tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Petra!:)

      Oli kyllä ihan mieletön tuuri tosissaan:) Tai riippuu miten sen ottaa.. pysähdyimme nimittän eräälle metsätielle yöpymään ja oli jo lähes piemää. Vähän ajan päästä kului hirveä pamaus, aivan kuin joku rekka olisi ajannut kallioon todella kovaa tai vastaavaa ja pelästyimme kaikki ja lähdimme ulos selvittämään mitä tapahtui. Varsinaiselle ajotielle ei ollut pitkä matka. Hetken päästä kuului toinen samanlainen pamaus ja ihmettelimme että mitä kummaa tapahtuu ja emmehän me tähän voi jäädä yöksi. Näimme jonkun ajan kuluttua myös hätäraketin ja mieheni ja isäni sanoivat tunnistavansa panssariautojen ääntä ja kyseessä olevan mitä selvemmin sotaharjoitukset! Niimpä me kuuntelimme puoli yhteentoista asti illalla kamalaa tykkien pauketta ja hyppäsimme joka kerta ilmaan, mutte näimmepä sentään upeimmat revontulet ikinä, joten en ollut heti valmis vaihtamaan yöpymispaikkaa!:D
      Tervetuloa!:)

      Poista
  4. Keittiönne muodonmuutos on kyllä todella upea! Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Keittiö on tosiaan aika erinäköinen!;)

      Poista
  5. Ihana tunnelma kuvissa, kaunis uusi keittiö... Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, mukava kuulla:)
      Sitä samaa myös sinulle!:)

      Poista
  6. Kerrassaan upeita kuvia ja kauniita hetkiä on mahtunut viime vuoteenne! <3

    Ensi kesänä pitää meidänkin yrittää suunnata tuonne Loviisan Wanhat talot -tapahtumaan, alkoi kiinnostaa tosi paljon. Tosin löysimme viimekesänä myös toisen vähän samantapaisen kohteen, nimittäin Vanhan Rauman. Aivan upea fiilis ja paljon ihania putiikkeja, myös lukuisia sisustusliikkeitä. Fiilis oli vähän kuin olisi ulkomailla ollut. :D Eli suosittelen sitä lomakohteeksi, jos ei ole jo aivan tuttu paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi!:)
      Oli kyllä mielenkiintoinen tapahtuma, kun pääsi kurkkimaan ihan "oikeisiin koteihin":)
      Katsottavaa oli todella paljon, mekin ajelimme paikalle vielä seuraavana päivänä, kun sama lippu kelpasi koko viikonlopun ja jäi niin paljon katsottavaa jäljelle:)
      Luin, että Loviisassa olisi myös joulukodit tapahtuma ja jokin puutarhatapahtuma kesäsin, voisi käydä nekin kurkkaamassa:)
      Kiitos vinkistä, pitääpä ottaa selvää!:) Raumalla en ole vielä käynnytkään!:)

      Poista
  7. Upeita kuvia!!!!

    http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Heippa :)

    Sinulle olisi tunnustus blogissani, käyppäs kurkkaamassa. :)

    http://onelittlepoint.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan