Slider

Valotähti ja pöytätuunaus

2. marraskuuta 2012

Tärkein asia ensin, eli meidän neiti otti tänään 4-5, ihan kunnon askelta:) Tästä se sitten lähtee!:) On n. kuukauden verran noussut ilman tukea seisomaan ja ottanut pari askelta, jos tuki on ollut lähellä. Tänään lähti sitten ihan keskeltä lattiaa kävelemään, sen 4-5 askelta:)
 Laitoin tänään keittiön ikkunaan, valotähden marraskuun kunniaksi. Ei sitä vielä päällä tarvitse pitää, mutta se luo kivasti tunnelmaa:)
Keittiössä on väliaikapöytänä tuunauksen kohteeksi joutunut Ikean, alkujaan koivun värinen NORDEN- ruokapöytä. Pöytä sai valkoista maalia ylleen ja pöytälevyn päälle tuli vanha lankuista rakennettu ikkunanluukku (tai ainakin uskomme, että se on vanha ikkunanluukku).
Pöydän kaverina on huutiksestani aikoinaan huutamani vaaleanpunainen puusohva ja tässä onkin kova pähkäily päällä, että mihin ihmeessä sijoitamme sen uudestaan keittiörempan tieltä.
Olisko muuten teistä kellään tarvetta kodinkoneille/vanhalle keittiöllemme, vaikka mökkikäyttöön? Keittiö on rakennettu -91 ja kodinkoneet ovat n. 3 vuotta vanhat. Hella (Upo EK 3102,  se perinteinen malli, valkoinen), mikroaaltouuni (OBH Nordica, ARTEMIS Type 7549. Rosteri + peililasi) ja Whirpoolin jääpakastinkaappi (A class, ARC 5571, valkoinen. Jääkaappiosuus isompi.) Nämä kaikki ovat siis kaupan.

Mukavaa alkanutta viikonloppua!:)

7 kommenttia:

 1. Kaunista. Meilläkin ripustetaan huomenna valosarjat...ehkä jopa se tähti.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi:)
   En ole koskaan laittanut tähteä näin aikaisin, mutta joulunaika on niin lyhyt, niin ajattelin aloittaa tänä vuonna tunnelmaan pääsemisen tavanomaista aikaisemmin ja ei se taida ikkunassa liian huomiota herättävä ainakaan olla, kun mies ei sitä vieläkään ole huomannut;)
   On se vaan niin ihana tunne, viritellä niitä ensimmäisiä tunnnelmanluojia:)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kuvauksesi blogin sisällöstä osui, jäänpä seuraamaan:). Tsemppiä ensiaskeliin, äidille ja pikkuiselle, olkaa varovaisia:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sanoistasi!:)
   Mukavaa, että liityit lukijakseni!
   Tervetuloa joukkoon!:)

   Poista
 3. Ihana pöytätuunaus ja supersuloinen vaaleanpunainen sohva! <3

  VastaaPoista
 4. Moikkelis!
  Kiva että kommentoit blogiani, en muuten olisi löytänyt tänne! :)
  Teillä näyttää ihanan tunnelmalliselle. Sain iltalukemista. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips,

   Mukavaa, että löysit vastavierailulle:)
   Kiitos. Mukavia lukuhetkiä:)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan