Slider

Keittiöremontin suunnittelua

1. marraskuuta 2012

 
 
Ollaan tässä nyt monen montaa viikkoa mietitty sitä keittöremonttihommaa, ja nyt vihdoinkin toiveet ja kokonaisuus alkavat olla aika hyvin selvillä:)
 
Ihan mieletöntä miten paljon on vaihtoehtoja ja pintamateriaaleja, onneksi aika hyvin tiedän mitä haluan ja mieskin on onneksi aika lailla samaa mieltä;)
 
Listasin tähän vähän asioita ja toiveita, jotka olemme jo "lyöneet lukkoon".
 
 
- Vetolaaatikot, ettei tarvitse purkaa koko kaappia, että saa sen viimeisen perällä olevan tavaran:)
- Isot leveät laatikostot.
- Valkoista väriä, koska tila on pieni, eikä myöskään hirveän valoisa.
- Liesikulman purkaminen, eli kulma lähtisi ja tilalle tulisi "pylväs", minkä sisällä liesituulettimen putki kulkisi.
- Induktiotaso ja liesituuletin tulisivat lavuaarin viereen. Uuni ja mikro tulisivat jääkaapin viereen tulevaan korkeaan kaappiin.
- Jääkaappi ja tiskikone integroituna.
- Ohut työtaso.
- Enemmän työskentelytasoa, sillä ikkunaseinällekkin tulisi kaapit. Tilaa leipoa joulupipareita!:)
- Vähemmän yläkaappeja ja yläkaapit vaakasuuntaiset, mikä tuo väljyyttä keittiöön ja antaa tilan tuntua.
- Vetimettömyys.
- Tyyliltään yksinkertainen.
- Lattian vaihtaminen, koska laminaatti on jälkikäteen asennettu ja sitä ei ole kaapistojen alla.
 
 
Laitan tähän vielä linkin Pinterestin keittiö inspiraatiokansiooni.
 
 
Oikein ihanaa torstain jatkoa, niin ja tietenkin marraskuun alkua!:)

4 kommenttia:

 1. vetolaatikot ja leveät sellaiset löytyvät meiltäkin. Pitkään mietin että otetaanko, mutta oli kyllä ehdottomasti sen väärti. Miten paljon helpompi noiden kuivaaineidenkin kanssa kun ei tosiaan tartte koko kaappia purkaa. suosittelen lämpimästi. Tollaset vaakakaapit olis myös ollu kivat, mutta sit likkakaverin luona niihin tutustuin ja hänen suosituksellaan otettiin normaalit..kuitenkin se kaappitilan määrä loppupelissä ratkaisi ja vaakakaappeihin ei niin paljon sitä saa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!:)

   Meillä on aika matala huonekorkeus alakerrassa, niin se on yksi syy miksi haluamme vaakakaapit, näkyville jää enemmän seinäpintaa, joten tila näyttää avarammalta. Meille riittää, että yläkaappeihin saa mahtumaan lasit ja mukit:) Ikkunaseinälle tulevat uudet kaapit tuovat paljon uutta säilytystila, niin sinne mahtuu sitten loput kipot ja kupot:)

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta tuo suunnitelma! Ainoa, mitä itse mietin taannoin keittiötä rempatessa, oli se, että laitetaanko induktioliesi vai säästetäänkö keraaminen (jossa siis ei ole sellaisia erillisiä kohollaan olevia levyjä, vaan joka näyttää ulospäin ihan samalta kuin induktioliesi). Fyysikkokaveri puhui sähkömagneettisen induktion vaikutuksista ihmiskehoon yhden illan ja sen tuloksena päätimme säästää keraamisen lieden. Ehkä pelkään turhia, mutta kaveri oli tosi vakuuttava.

  Edellisen asunnon kaupunkikaasua on kova ikävä, mutta kaasuliettä emme hankkineet, kun emme jaksa säätää irtopullojen kanssa.

  Tsemppiä remonttiin! Aikansa se ottaa ja on yleensä ärsyttävää, mutta ah miten ihanaa on nauttia lopputuloksesta! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on tuollainen perinteinen, keittolevyt koholla malli ja tarkoitus olisi se vaihtaa pelkkään keittotasoon joka olisi, joko induktio tai keraaminen taso.. pitää ottaa noista ominaisuusista vielä tarkemmin selvää, itse en niistä paljoakaan ymmärrä, joten pitääpä perehtyä tarkemmin, tuohon mainitsemaasi asiaan. Kiitos vinkistä.

  Meillä mies halusi lisäksi kaasulieden, mutta kaasupullo vaatisi oman kaapin ja oman vaivansa ja toisi tietenkin lisähintaa, joten päätimme tässä säästää, kuten muutamassa muussa asiassa:)

  Kiitos, kun ajattelee uutta valmista keittiötä, niin kummasti sitä jaksaa!!:)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan