Slider

Keittiƶremontin suunnittelua

1. marraskuuta 2012

 
 
Ollaan tƤssƤ nyt monen montaa viikkoa mietitty sitƤ keittƶremonttihommaa, ja nyt vihdoinkin toiveet ja kokonaisuus alkavat olla aika hyvin selvillƤ:)
 
Ihan mieletƶntƤ miten paljon on vaihtoehtoja ja pintamateriaaleja, onneksi aika hyvin tiedƤn mitƤ haluan ja mieskin on onneksi aika lailla samaa mieltƤ;)
 
Listasin tƤhƤn vƤhƤn asioita ja toiveita, jotka olemme jo "lyƶneet lukkoon".
 
 
- Vetolaaatikot, ettei tarvitse purkaa koko kaappia, ettƤ saa sen viimeisen perƤllƤ olevan tavaran:)
- Isot leveƤt laatikostot.
- Valkoista vƤriƤ, koska tila on pieni, eikƤ myƶskƤƤn hirveƤn valoisa.
- Liesikulman purkaminen, eli kulma lƤhtisi ja tilalle tulisi "pylvƤs", minkƤ sisƤllƤ liesituulettimen putki kulkisi.
- Induktiotaso ja liesituuletin tulisivat lavuaarin viereen. Uuni ja mikro tulisivat jƤƤkaapin viereen tulevaan korkeaan kaappiin.
- JƤƤkaappi ja tiskikone integroituna.
- Ohut tyƶtaso.
- EnemmƤn tyƶskentelytasoa, sillƤ ikkunaseinƤllekkin tulisi kaapit. Tilaa leipoa joulupipareita!:)
- VƤhemmƤn ylƤkaappeja ja ylƤkaapit vaakasuuntaiset, mikƤ tuo vƤljyyttƤ keittiƶƶn ja antaa tilan tuntua.
- Vetimettƶmyys.
- TyyliltƤƤn yksinkertainen.
- Lattian vaihtaminen, koska laminaatti on jƤlkikƤteen asennettu ja sitƤ ei ole kaapistojen alla.
 
 
Laitan tƤhƤn vielƤ linkin Pinterestin keittiƶ inspiraatiokansiooni.
 
 
Oikein ihanaa torstain jatkoa, niin ja tietenkin marraskuun alkua!:)

4 kommenttia:

  1. vetolaatikot ja leveƤt sellaiset lƶytyvƤt meiltƤkin. PitkƤƤn mietin ettƤ otetaanko, mutta oli kyllƤ ehdottomasti sen vƤƤrti. Miten paljon helpompi noiden kuivaaineidenkin kanssa kun ei tosiaan tartte koko kaappia purkaa. suosittelen lƤmpimƤsti. Tollaset vaakakaapit olis myƶs ollu kivat, mutta sit likkakaverin luona niihin tutustuin ja hƤnen suosituksellaan otettiin normaalit..kuitenkin se kaappitilan mƤƤrƤ loppupelissƤ ratkaisi ja vaakakaappeihin ei niin paljon sitƤ saa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:)

      MeillƤ on aika matala huonekorkeus alakerrassa, niin se on yksi syy miksi haluamme vaakakaapit, nƤkyville jƤƤ enemmƤn seinƤpintaa, joten tila nƤyttƤƤ avarammalta. Meille riittƤƤ, ettƤ ylƤkaappeihin saa mahtumaan lasit ja mukit:) IkkunaseinƤlle tulevat uudet kaapit tuovat paljon uutta sƤilytystila, niin sinne mahtuu sitten loput kipot ja kupot:)

      Poista
  2. Kuulostaa kivalta tuo suunnitelma! Ainoa, mitƤ itse mietin taannoin keittiƶtƤ rempatessa, oli se, ettƤ laitetaanko induktioliesi vai sƤƤstetƤƤnkƶ keraaminen (jossa siis ei ole sellaisia erillisiƤ kohollaan olevia levyjƤ, vaan joka nƤyttƤƤ ulospƤin ihan samalta kuin induktioliesi). Fyysikkokaveri puhui sƤhkƶmagneettisen induktion vaikutuksista ihmiskehoon yhden illan ja sen tuloksena pƤƤtimme sƤƤstƤƤ keraamisen lieden. EhkƤ pelkƤƤn turhia, mutta kaveri oli tosi vakuuttava.

    Edellisen asunnon kaupunkikaasua on kova ikƤvƤ, mutta kaasuliettƤ emme hankkineet, kun emme jaksa sƤƤtƤƤ irtopullojen kanssa.

    TsemppiƤ remonttiin! Aikansa se ottaa ja on yleensƤ ƤrsyttƤvƤƤ, mutta ah miten ihanaa on nauttia lopputuloksesta! :)

    VastaaPoista
  3. MeillƤ on tuollainen perinteinen, keittolevyt koholla malli ja tarkoitus olisi se vaihtaa pelkkƤƤn keittotasoon joka olisi, joko induktio tai keraaminen taso.. pitƤƤ ottaa noista ominaisuusista vielƤ tarkemmin selvƤƤ, itse en niistƤ paljoakaan ymmƤrrƤ, joten pitƤƤpƤ perehtyƤ tarkemmin, tuohon mainitsemaasi asiaan. Kiitos vinkistƤ.

    MeillƤ mies halusi lisƤksi kaasulieden, mutta kaasupullo vaatisi oman kaapin ja oman vaivansa ja toisi tietenkin lisƤhintaa, joten pƤƤtimme tƤssƤ sƤƤstƤƤ, kuten muutamassa muussa asiassa:)

    Kiitos, kun ajattelee uutta valmista keittiƶtƤ, niin kummasti sitƤ jaksaa!!:)

    VastaaPoista

Kiitos, ettƤ vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan