Slider

Tunnelmanurkka

19. marraskuuta 2012

 
Olohuoneen nurkka näytti niin tyhjältä ja yksinäiseltä, että minun oli keksittävä siihen jotakin piristystä. Idea lähti rakentumaan esineistä, joille en vielä ollut löytänyt paikkaa ja jotka löysin kaapin kätköistä. Vanha puulaatikko, musta metallinen lyhty ja parvekkeelta löytynyt ruostunut valkoinen lasilyhty, joka on nyt uuden valkoisen maalin jälkeen, kuin uusi.
 
Laatikko pystyyn nurkkaan, musta iso lyhty oli kuin tehty laatikon sisään ja päälle vielä valkoinen kynttilälyhty. Valkoisen lyhdyn jalan ympärille asettein rautalangan, jossa on pieniä valkoisia helmiä. Koristerautalangan otin talteen, rikki menneen valosarjan ympäriltä. Nyt sekin pääsi hyötykäyttön:)
 
Näistä rakentui, valkoisen lattian kanssa yhteen sopiva talvinen tunnelmanurkkaus:)


 
 
 
 
 

 Mukavaa maanantaita!:)


6 kommenttia:

 1. Kaunista! Onko sinulla vinkata mistä löytyisi noita puulaatikoita? Hakusessa ollut jo pitkään, mutta valitettavasti tuloksetta :(

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis yhdistelmä tuo puulaatikko ja musta lyhty. Ihailin alempana olevia kuvia tuosta teidän todella kauniista olohuoneesta. Ihan täydellinen sisustus minun mielestäni. Täytyy muistaa käydä useimminkin täällä sinun kauniissa blogissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos, kauniista sanoistasi!:)
   Olohuone alka pikkuhiljaa olla sen näköinen, kun olen halunnutkin:) Olkkarin seinälle kaipaan vielä jotain, ehkä hyllyjä tai tauluja, katsotaan:)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan