Slider

Kynttiläkuvia makkarista

20. marraskuuta 2012

Nappasin vähän kuvia meidän makuuhuoneemme kynttiläasetelmista. Tähän aikaan vuodesta, on ihana sytyttää kynttilöitä. Ulkona on tänäänkin niin pimeää ja sateista, että kynttilät piristävät mukavasti mieltä:)
 
Pelkässä kynttilänvalossa kuvaaminen oli hieman haastavaa, joten luvassa on nyt aika hämyisiä kuvia, pahoitteluni niistä:)
 
 
 
 
 
 
 
 
Makkarissa ei ole oikeastaa mitään uutta tapahtunut, mutta halusin ottaa siitä kuvia pitkästä aikaa. Parempia valoisia kuvia on luvassa, kunhan tuo sää taas sallii:)
 
Oli ihana huomata, että tänne on löytänyt tiensä muutama uusi lukija. Tervetuloa mukaan joukkoon!:)
 
Mukavaa viikonjatkoa!

8 kommenttia:

 1. Oooo, tykkään - ihana tumma lattia, päiväpeitto, rouhea puinen penkki ja hylly!! Ja kivat noi mies- ja nainen-tarrat vaatekaapin ovissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!:)
   Penkki on mökkilöytö, oli naveetan vintillä unohdettuna, monen muun aarteen kanssa. Hylly on ajopuu, jonka raahasin veneellä saaresta. Miehen ilme oli hauska, kun sanoin, että tää ajopuu lähtee sitten mukaan, että siitä tulee hylly:D Hyvin mahtui veneeseen ja autoon:D

   Mies- ja naistarrat on tulostettu ihan tarrapaperille kotona:)

   Poista
 2. Heips, piti tulla heti vastavierailulle... ;) Ihana blogi! Tykkään kovasti tuosta puisesta penkistä, sängyn päädyssä. Harmi vain, kun meille sellainen ei nyt mahdu... Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei:)
   Ihanaa, että löysit tänne:)
   Kiitos kovasti!:)

   Sitä samaa!:)

   Poista
 3. Ihastuttavan tunnelmallisia kuvia! Ja tosi kaunista teillä makkarissa :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan