Slider

Keittiƶn luonnoskuvat

22. marraskuuta 2012

Lupailin teille kuvia keittiƶsuunnitelmasta ja tƤnƤƤn niitƤ onkin luvasssa:) Meille on tulossa Noblessa-merkkinen keittiƶ. Noblessa on saksalainen keittiƶvalmistaja ja sen keittiƶt valmistetaan euroopan suurimmalla keittiƶtehtaalla.
 Keittiƶn valintaan vaikutti paljon sekƤ laatu, ettƤ hinta. Saatavilla oli myƶs juuri sellainen ovimalli, mitƤ etsimmekin. Myƶs se ettƤ rungot tulevat valmiiksi kasattuina, vahvisti pƤƤtƶstƤ. MeidƤn on tosiaan tarkoitus yrittƤƤ ehtiƤ remontoida ennen joulua!:)
Toimitusviikoksi olemme toivonneet viikkoa 49 ja nƤillƤ nƤkyminen sen pitƤisi onnistua. Heti kun kaapit ovat paikoillaan tullaan tarvittavan tason pituus mittaamaan.
Keittiƶ tilattiin Tammiston Keittiƶmaan kautta. Pidimme liikkeen suuresta keittiƶnƤyttelytilasta. MallikeitiƶitƤ oli runsaasti esillƤ ja valikoima oli laaja. Palvelu oli ystƤvƤllistƤ ja keittiƶsuunnittelijamme Katja kƤytti paljon aikaa ja vaivaa suunnitellessaan meille sen unelmien keittiƶn.
Alakaapit ovat mattavalkoiset ja vetimettƶmƤt. YlƤkaappien ovet tammenvƤriset. Kuvan vƤri on vain suuntaa antava ja todellisuudessa vƤri ei ole noin tumma ja lƤmmin.
PƶytƤtasoksi valitsimme valkoisen ohuen kvartistason.
NykyisessƤ keittiƶssƤmme ei ole ikkunallisella seinƤllƤ kaappeja, joten sƤilytystilaa ja pƶytƤtasoa tulee mukavasti lisƤƤ. Jipii!:)

 Allas on valkoinen Silgranit-allas. Tuleva hana on krominvƤrinen ja kulmikas. Liesituuletin tulee olemaan rosteria. Uuni, mikro (valkoisia) ja liestitaso ovat AEG:n.

Astianpesukoneen pidƤmme, sillƤ se ei ole kovinkaan vanha. Se on myƶs integroitava, joten pƤƤlle asennetaan vain sopiva kalustelevy. JƤƤkaappi vaihtuu uuteen integroitavaan.
 Vasemmalla on parvekkeen ovi. Heti korkeiden kaappien vierestƤ ja siitƤ mihin parvekkeen oven vieressƤ oleva seinƤ pƤƤttyy (kuvassa beigen vƤrinen), avautuu kulku muuhun asuntoon. Keittiƶmme on siis avokeittiƶ.

NykyisesessƤ keittiƶssƤmme on liesi on kulmassa, mutta nyt uuni siirtyy vasemmalla nƤkyvƤƤn korkeaan kaappiin mikron kanssa. Kulma puretaan ja tilalle rakennetaan pylvƤs, jossa liesituulettimene putki kulkee. Keittotaso tulee lavuaarin viereen.

TƤllaista tƤllƤ kertaa.
MitƤs pidƤtte suunnitelmasta?


17 kommenttia:

  1. Keittotason & altaan vƤlille olisi hyvƤ jƤƤdƤ laskutilaa..onko altaan
    VieressƤ apk? Jos ne pyƶrƤyttƤis toisinpƤin? Ihanalle nƤyttƤƤ keittiƶ :)
    Ohuet kvartsitasot on tosi kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitteet pysyvƤt aika lailla samoilla paikoilla, jottei hirveƤsti tarvitse uusia putkia ym vetƤƤ, muuten budjetissa pysyminen vaikeutuu:) Tila nƤyttƤƤ kuvissa pienemmƤltƤ kun todellisuudessa on:) TƤllainen jƤrjestely minusta myƶs hyvin edesauttaa sitƤ, ettei pƶydƤlle rupea kertymƤƤn turhaa roinaa;) Haluaisin, ettƤ tasolla on mahdolisimman vƤhƤn mitƤƤn ja kaikki pysyvƤt nƤtisti laatikoissa, taitaa olla haaveajattelua:D Minusta on toisaalta hyvƤ, ettƤ altaan ja keittotason vƤlinen laskutila on pieni, niin kuumat vedet saa nƤppƤrƤsti kaadettua altaaseen:)

      Poista
  2. MinƤkin kyllƤ varaisin enempi laskutilaa hellan viereen. SiinƤ ainakin itse kyllƤ joskus tarvii niin monta purkkian ja leikkuulautaa olla kehissƤ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NƤihin taidetaan tyytyƤ, koska tila ei riitƤ enempƤƤn, sillƤ liesitason, altaan ja astianpesukoneen on mahduttava samalla seinƤlle:) MeillƤ ei ole tƤllƤkƤƤn hetkellƤ varsinaista kokkailutilaa ja ratkaisuna onkin ikkunaseinƤlle uutena tulevat kaapit ja taso. Keittiƶ on onneksi pieni, niin vƤlimatkat ovat hyvim lyhyitƤ:)

      Poista
    2. Hellan vasemmalla puolella on 40cm laskutilaa:)

      Poista
  3. Ihanalta nƤyttƤƤ! MeillƤ oli myƶs vanhassa kodissa ikkunan edessƤ taso, nyt ei ole... Tulevaisuudessa haluan varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Minustakin on ihana ajatella, ettƤ tulevaisuudessa voi kokata ja katsella samalla ulos ikkunasta:)

      Poista
  4. Suositus on 80cm laskutilaa, mutta 60 varaisin :)
    Noin lyhyestƤ siirrosta ei tule extrakustannuksia,
    SillƤ putkea ei tarvitse vetƤƤ toiselle seinƤlle.
    KƤyttƶmukavuus on parempi kun liesitaso & allas ei ihan
    Vieritysten, mutta varmasti toimii noinkin :)
    Ja apk:n tƤyttƤminen olisi helpompaa jos onnistuu
    Molemmilta puolilta. Ihana siitƤ tulee kyllƤ! Laitathan kuvia
    sitten valmiista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiksuja ideoita, tƤytyy vielƤ pohtia:) Kiitos, eka keittiƶremppa, niin sitƤ on aika hukassa:D

      Poista
    2. Olen suunnitellut lukuisia keittiƶitƤ joten siksi pisti silmƤƤn ;)

      Poista
    3. Astianpesukonetta ei voi asentaa lattiasta ylƶsnousevan viemƤriputken pƤƤlle ;) T:suunnittelija

      Poista
  5. Tulin vastavierailulle ja tƤnnehƤn sitƤ jƤƤtiin lukijaksi. Kurkistin nykyistƤ keittiƶtƤ ja tƤmƤ uus suunnitelma on kyllƤ ehdottomasti avaramman oloinen. VielƤ kun hyvƤt valaisimet sinne, niin kyllƤpƤ kelpaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, ettƤ lƶysit tiesi tƤnne ja ihana saaada sinut lukijaksi:)

      Juu, vanha keittiƶ on kaikkea muuta kun avara, siksi nuo ylƤkaapitkin vaihtuvat vaakakaapeiksi, ettei olisi niin tƤyden nƤkƶistƤ:)

      Jes, pƤƤstƤƤn tosiaan isoista loisteputkivalaisimista eroon!:)

      Poista

Kiitos, ettƤ vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan