Slider

Keittiön luonnoskuvat

22. marraskuuta 2012

Lupailin teille kuvia keittiösuunnitelmasta ja tänään niitä onkin luvasssa:) Meille on tulossa Noblessa-merkkinen keittiö. Noblessa on saksalainen keittiövalmistaja ja sen keittiöt valmistetaan euroopan suurimmalla keittiötehtaalla.
 Keittiön valintaan vaikutti paljon sekä laatu, että hinta. Saatavilla oli myös juuri sellainen ovimalli, mitä etsimmekin. Myös se että rungot tulevat valmiiksi kasattuina, vahvisti päätöstä. Meidän on tosiaan tarkoitus yrittää ehtiä remontoida ennen joulua!:)
Toimitusviikoksi olemme toivonneet viikkoa 49 ja näillä näkyminen sen pitäisi onnistua. Heti kun kaapit ovat paikoillaan tullaan tarvittavan tason pituus mittaamaan.
Keittiö tilattiin Tammiston Keittiömaan kautta. Pidimme liikkeen suuresta keittiönäyttelytilasta. Mallikeitiöitä oli runsaasti esillä ja valikoima oli laaja. Palvelu oli ystävällistä ja keittiösuunnittelijamme Katja käytti paljon aikaa ja vaivaa suunnitellessaan meille sen unelmien keittiön.
Alakaapit ovat mattavalkoiset ja vetimettömät. Yläkaappien ovet tammenväriset. Kuvan väri on vain suuntaa antava ja todellisuudessa väri ei ole noin tumma ja lämmin.
Pöytätasoksi valitsimme valkoisen ohuen kvartistason.
Nykyisessä keittiössämme ei ole ikkunallisella seinällä kaappeja, joten säilytystilaa ja pöytätasoa tulee mukavasti lisää. Jipii!:)

 Allas on valkoinen Silgranit-allas. Tuleva hana on krominvärinen ja kulmikas. Liesituuletin tulee olemaan rosteria. Uuni, mikro (valkoisia) ja liestitaso ovat AEG:n.

Astianpesukoneen pidämme, sillä se ei ole kovinkaan vanha. Se on myös integroitava, joten päälle asennetaan vain sopiva kalustelevy. Jääkaappi vaihtuu uuteen integroitavaan.
 Vasemmalla on parvekkeen ovi. Heti korkeiden kaappien vierestä ja siitä mihin parvekkeen oven vieressä oleva seinä päättyy (kuvassa beigen värinen), avautuu kulku muuhun asuntoon. Keittiömme on siis avokeittiö.

Nykyisesessä keittiössämme on liesi on kulmassa, mutta nyt uuni siirtyy vasemmalla näkyvään korkeaan kaappiin mikron kanssa. Kulma puretaan ja tilalle rakennetaan pylväs, jossa liesituulettimene putki kulkee. Keittotaso tulee lavuaarin viereen.

Tällaista tällä kertaa.
Mitäs pidätte suunnitelmasta?


17 kommenttia:

 1. Keittotason & altaan välille olisi hyvä jäädä laskutilaa..onko altaan
  Vieressä apk? Jos ne pyöräyttäis toisinpäin? Ihanalle näyttää keittiö :)
  Ohuet kvartsitasot on tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitteet pysyvät aika lailla samoilla paikoilla, jottei hirveästi tarvitse uusia putkia ym vetää, muuten budjetissa pysyminen vaikeutuu:) Tila näyttää kuvissa pienemmältä kun todellisuudessa on:) Tällainen järjestely minusta myös hyvin edesauttaa sitä, ettei pöydälle rupea kertymään turhaa roinaa;) Haluaisin, että tasolla on mahdolisimman vähän mitään ja kaikki pysyvät nätisti laatikoissa, taitaa olla haaveajattelua:D Minusta on toisaalta hyvä, että altaan ja keittotason välinen laskutila on pieni, niin kuumat vedet saa näppärästi kaadettua altaaseen:)

   Poista
 2. Minäkin kyllä varaisin enempi laskutilaa hellan viereen. Siinä ainakin itse kyllä joskus tarvii niin monta purkkian ja leikkuulautaa olla kehissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin taidetaan tyytyä, koska tila ei riitä enempään, sillä liesitason, altaan ja astianpesukoneen on mahduttava samalla seinälle:) Meillä ei ole tälläkään hetkellä varsinaista kokkailutilaa ja ratkaisuna onkin ikkunaseinälle uutena tulevat kaapit ja taso. Keittiö on onneksi pieni, niin välimatkat ovat hyvim lyhyitä:)

   Poista
  2. Hellan vasemmalla puolella on 40cm laskutilaa:)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Meillä oli myös vanhassa kodissa ikkunan edessä taso, nyt ei ole... Tulevaisuudessa haluan varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minustakin on ihana ajatella, että tulevaisuudessa voi kokata ja katsella samalla ulos ikkunasta:)

   Poista
 4. Suositus on 80cm laskutilaa, mutta 60 varaisin :)
  Noin lyhyestä siirrosta ei tule extrakustannuksia,
  Sillä putkea ei tarvitse vetää toiselle seinälle.
  Käyttömukavuus on parempi kun liesitaso & allas ei ihan
  Vieritysten, mutta varmasti toimii noinkin :)
  Ja apk:n täyttäminen olisi helpompaa jos onnistuu
  Molemmilta puolilta. Ihana siitä tulee kyllä! Laitathan kuvia
  sitten valmiista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksuja ideoita, täytyy vielä pohtia:) Kiitos, eka keittiöremppa, niin sitä on aika hukassa:D

   Poista
  2. Olen suunnitellut lukuisia keittiöitä joten siksi pisti silmään ;)

   Poista
  3. Astianpesukonetta ei voi asentaa lattiasta ylösnousevan viemäriputken päälle ;) T:suunnittelija

   Poista
 5. Tulin vastavierailulle ja tännehän sitä jäätiin lukijaksi. Kurkistin nykyistä keittiötä ja tämä uus suunnitelma on kyllä ehdottomasti avaramman oloinen. Vielä kun hyvät valaisimet sinne, niin kylläpä kelpaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tiesi tänne ja ihana saaada sinut lukijaksi:)

   Juu, vanha keittiö on kaikkea muuta kun avara, siksi nuo yläkaapitkin vaihtuvat vaakakaapeiksi, ettei olisi niin täyden näköistä:)

   Jes, päästään tosiaan isoista loisteputkivalaisimista eroon!:)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan