Slider

Uusi vuosi käyntiin ja vinkki rosterin puhdistamiseen

17. tammikuuta 2017


Hyvää uutta vuotta kaikille! Olimme pari viikkoa reissussa kauniissa lumisessa Kainuussa, missä vietimme myös joulun ja uuden vuoden. Tällä hetkellä toivun flunssasta, mikä alkaa onneksi pikkuhiljaa helpottamaan. Vuosi 2017 on lähtenyt siis rennosti lomaillessa ja lepäillessä käyntiin.

Jännä nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Kovasti haaveillaan ainakin omakotitaloon muutosta. Poika kasvaa kovaa vauhtia (nyt 5,5 kk) ja jossain vaiheessa olisi kiva saada myös hänelle oma huone. Tyttöjen huoneeseen ei enää kolmatta sänkyä mahdu. Toki listalta löytyy myös jokunen sisutushaave ja saa nähdä moniko niistä tänä vuonna toteutuu. Toivottavasti jokunen. :)

Nappasin keittiöstä kuvan nyt kun siellä on matto. Matto on Kodin1:sen konkurssihuutokaupasta ostettu Annon Jalpaikka. Värit ovat päinvastaiset toisella puolella, joten kun haluaa vaihtelua voi maton kääntää toisin päin.

Kokeilin tänään puhdistaa Universal Stonella meidän rosterista liesituuletinta ja siitähän tuli kuin uusi. Muutaman kerran levitin ainetta ja pyyhin aina välissä kuivalla talouspaperilla joka muuttui ihan mustaksi. On kyllä ihan huippuhyvä aine ja ollaan monta kertaa sen ansiosta säästytty katastrofilta. Kuten mm. silloin kun neiti kaatoi mustikkakeitot sohvalle ja kun toinen neiti piirsi liidulla seinään...

Jos teille tulee mieleen jotain postaustoiveita tälle vuodelle niin kuuntelen mielelläni.


Oikein mukavaa tiistai iltaa kaikille!
Tehdään tästä vuodesta hyvä! 

8 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta!
    Ja, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Tuo universal stone on huippu tuote. On myös turvallinen käyttää eikä pilaa tuotetta. Hanat ja tiskialtaat jne. lähtee hyvin puhtaaksi. Jää myös sellainen kalvo pintaan, että hylkii vettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Toimii tosiaan moneen. Olen saanut mm. hiusvärin lattiasta pois.

      Poista
  3. Hei kiitos tosi paljon vinkistä! :) Itse olen ollut aikeissa ostaa jonkun rosteripuhdistusaineen, mutta mahtavaa että universal stonellakin onnistuu! Mukavaa alkanutta vuotta :)

    VastaaPoista
  4. Universal Stone on tosi huippua! Itse joulun alla luin vinkin, että valkoviinietikalla ja ruokaöljyllä tulee myös puhdasta jälkeä ja hyvä pinta ja täytyy sanoa, että se toimii kanssa! Meillä kun on sellainen iso rosterinen kotikylmiö ja aina täynnä sormen jälkiä, vaan ei tuon kikan jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kiitos paljon vinkistä. Täytyypä noitakin kokeilla. :)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan