Slider

Kuulumisia ja olohuonetta

26. lokakuuta 2016


Se on talvi tainnut tulla. Täällä etelässäkin on nyt pari päivää sadellut valkoisia hiutaleita maahan. Maahan lumi ei kuitenkaan ole jäänyt sillä vielä on plusasteita.

Nyt on ristiäiset ja häät juhlittu. Juhlat menivät oikein hyvin ja ehdimme onneksi saada kaikki ruuat valmiiksi ja juhlapaikan koristeltua tehokkaiden apulaisten avulla. Meillä oli pieni ja rento tilaisuus Porvoon pikkukirkossa, minkä jälkeen siirryimme herkuttelemaan kirkon lähellä sijaitsevalle Sillanmäen tuvalle. Poika sai isosiskojensa tavoin luontoon liittyvän nimen ja oman nimeni perään tuli miehen sukunimi. Laitan juhlista kuvia ja kirjoittelen niistä enemmän, kunhan saadaan vielä ilmoitettua valokuvaajalle että mitkä kuvat valitsemme.


Pieni mies on kasvanut ihan silmissä ja sitä yrittää parhaansa mukaan nuuhkia vauvan tuoksua varastoon ja painaa mieleen kaiken mahdollisen. Poika täyttää ensi viikolla jo 3 kk ja yrittää kovasti kääntyä vatsalleen ja on kerran siinä onnistunutkin. Hän myös hymyilee ja jokeltelee paljon. Tietokoneen ääressä ei ole tullut vietettyä aikaa sillä siihen ei vain ole ollut yksinkertaisesti aikaa. Juhlavalmistelut veivät oman aikansa ja juhlien jälkeen olen vain halunnut hetken laiskotella ja nauttia perheestä.

Sisutusrintamalle ei oikeastaan kuulu mitään kovin ihmeellistä. Mitä nyt olohuoneen matto vähän kärsi pesussa... minkä vuoksi se ei nyt ole kuvissa mukana. Täytyy katsoa saako sitä vielä pelastettua, vai onko uusi matto lisättävä ostoslistalle. Kirppikseltä olen tehnyt muutaman tosi kivan löydön. Sisustuskirppisviikonlopun jäljiltä sohvaltamme löytyy nimittäin Saana ja Olli, Maailman synty-tyynyliinat ja Gantin tähtikuvioinen torkkupeitto. Vaikka olen vähän hitaasti lämmennyt marmorivillitykselle, niin olohuoneen pöydällä on nyt kaksi marmorista tuikkukippoa mitkä tarttuivat mukaan lähikirppikseltä parilla eurolla. Ne ovat oikeastaan tosi kivat ja sopivat tuon Muuton maljakon kanssa kivasti yhteen.


Oikein mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille! :)

P.S. Instagram päivittyy blogia tiheämmin ja sieltä minut löytää nimellä @saakurkistaa_blogi.


6 kommenttia:

 1. Ihanaa sinertävää tunnelmaa. Nuo tyynyt on kyllä niin kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! :) Ovat kyllä. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä että ostanko pois. :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja nautihan arjesta pienen nyytin kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan