Slider

Ristiäiset + häät 💕

31. maaliskuuta 2016


Kesäkuussa meillä tulee miehen kanssa täyteen seitsemän vuotta yhteistä taivalta. Paljon on mahtunut näihin vuosiin vaikka aika onkin mennyt hirveällä vauhdilla eteenpäin. Menimme kihloihin 2010, esikoisemme syntyi 2011, toinen tyttäremme 2013 ja nyt odotamme vauvaa tälle kesälle.  Olemme kumpikin aina halunneet pienet ja intiimit häät ja häiden ajankohdalla ei ole ollut mikään kiire. Nyt kun kolmas lapsemme laskettu aika on elokuun alussa niin aloimme pyörittelemään mielessä ajatusta, että mitä jos menisimmekin naimisiin samalla kun vauva saa syksyllä nimen. Suunnitelmissa ei ole mitään isoja häitä, vaan pieni intiimi tilaisuus lähimpien ihmisten kesken ristiäisten yhteydessä. Hääpuku minulla tulee kuitenkin olemaan ja mieskin pukeutuu pukuun. Kävin kokeilemassa hääpukuja jo alkuraskauden aikana ystäväni, siskoni ja äitini kanssa, sillä en halunnut lykätä puvun hankkimista vauvan syntymän jälkeiseen aikaan. Aika  häihin olisi nimittän silloin ollut enää kaksi kuukautta ja puvuissa on useamman viikon tai kuukauden toimitusaika. Pukua tullaan todennäköisesti myös hieman muokkaamaan, joten sitäkin varten oli varattava aikaa.


Kuten yllä olevasta kuvista voi päätellä, saimme keskiraskauden ultrassa tietää että meille on tällä kertaa syntymässä pieni poika ♥. Juhlien kattauksen, tarjoilun ja koristelun suunnittelu on päässyt nyt paremmin käyntiin kun vauvan sukupuoli on selvillä. Juhlien pääväreiksi on valikoitumassa valkoinen, beige/juutti sekä vaaleansininen ja harmaa. Kirkon ja valokuvauksen jälkeen on tarkoitus pitää kahvitilaisuus, muttei sen kummempia tai suurempia juhlia. Koska alustavissa suunnitelmissa oleva juhlatila on pieni, mitään hirveän runsaita koristeluita ei tilaan mahdu tekemään. Yritämme päästä ensi viikolla paikan päälle katsomaan ja mittailemaan tilaa, niin tiedämme paremmin millaisia koristelua paikka vaatii ja pääsemme kauppohin tutustumaan koristevalikoimaan.

 Varsinkin pienen vauvan ja kahden pienen lapsen kanssa tällainen ratkaisu tuntuu oikein toimivalta ja hyvältä ja pieni sankari osaa varmasti pitää huolen että on häistä huolimatta huomion keskipisteenä. :)


Tämän paljastuksen myötä kysynkin teiltä,
että kiinnostaako teitä lukea enemmän tulevien juhlien suunittelun etenemisestä? :D


Oikein mnukavaa viikkoa kaikille!

P.S. Lisää kuvia löydät Pinterest kansioistani.15 kommenttia:

 1. Oih! Näin keski-iän ylittäneenä jaksan hämmästellä nykymenoa... Itse kun en tiennyt etukäteen vauvan sukupuolta (ensimmäistäkään ultraa tehty) ja häätkin sujui ilman kummempia suunnitteluja. Hääpuku maksoi 50 markkaa, kun siinä oli pieni tahra. Mutta siitä onkin jo melkein 40 vuotta! Ensimmäinen ajatukseni suunnitelmiasi lukiessa oli, että kumpa kaikki sujuisi suunnitelmien mukaan. Alkaen siitä, että lapsi syntyy terveenä ja oikea-aikaisena. Uskallatko jo päivämääränkin sopia lukkoon? Ei, pelotella ei ole tarkoitukseni. Ja aivan varmasti olet jo sinäkin huomannut, ettei elämä aina mene niinkuin suunnittelee. Varmasti sujuu loppuraskausaika nopsasti, kun on paljon miettimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ajat muuttuvat. Vauvan sukupuoli näkyi ultrassa sen verran selvästi, että sen pystyin sen jo itsekin päättelemään. Vauva vaikutti myös kaikin puolin terveeltä ja hän liikkuu vatsassa jo vilkkaasti. Kyseessä oli toinen ultra missä tutkitaan vielä ensimmäistä ultrakertaakin tarkemmin auvan rakenteet ja vointi. :) Ymmärrän pointtisi ja yleensä olenkin hyvin varovainen tulevaisuuden suunnitelmien kanssa. Tottakai mitä tahansa (ikävääkin) voi aina tapahtua, mutta olen alkanut pikkuhiljaa oppimaan sen, että haaveilu ja unelmointi on sallittua ja että optimistisella elämänasenteella jaksaa paremmin ja on onnellisempi. Olen oppinut pois siitä, että aina ei tarvitse ajatella sitä pahinta mahdollista vaihtoehtoa, vaan pitää osata nauttia myös elämästä ja sen tuomista mahdollisuuksista. Kaiken ei tarvitse mennä suunnitelmien mukaan (sunnittelu on mukavaa) ja eihän elämä yleensä menekkään niin kuin suunnittelee ja jos menisi niin se ei olisi enää sitä elämää. ;) Emme ota häistä stressiä ja kyseessä on tosiaan pieni tilaisuus.

   Poista
 2. Ihanaa! <3 Varmasti oikein toimiva ratkaisu ja mieluusti lukisin lisää juhlien suunnittelusta. Käännythän ihmeessä puoleeni, jos kaipaat apua kutsujen tms paperituotteiden suhteen. Minä kun niitä suunnittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Sari! :)
   Kuulostaa hyvältä, täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa blogiisi. :) Kiitos! :)

   Poista
 3. Tuo häiden ja ristiäisten yhdistäminen on varmasti hyvä ratkaisu. Paljon puuhaa teillä tiedossa. Ja, on mukava lukea myös teidän juhlien suunnittelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaa varmasti riittää, vaikka valitsimmekin häät lyhyen kaavan mukaan. Tässä on myös onneksi ihan kivasti aikaa vielä ja mukavampi onkin suunnitella ja tehdä kaikki ajan kanssa, eikä hirveällä kiireellä viimeisten viikkojen aikana pieni vauva kainalossa. :) Onneksi juhlatila on pieni, joten mitään kovin ihmeellistä koristelua se ei vaadi. Vauvan ehdoilla mennään ja tietenkin oman jaksamisen mukaan. :)

   Poista
 4. Oi miten ihania suunnitelmia siellä onkaan! Kauniit sävyt olette valinneet 😊
  Ilman muuta luen innolla myös tulevista juhlasuunnitelmistasi.

  Meillä vanhempi neiti sai juuri päätökseen omalta osaltaan ylioppilaskirjoitukset ja nyt olemme tyttären kanssa varovaisesti alkaneet keräämään juhlateemaan sopivia juttuja oman pinterestin turvoksiin - ihana kun sellainen ideapankki on olemassa!
  Meidän tytär on kovin tarkka tyylistään kaikinpuolin, joten juhlatkin suunnitellaan varmasti viimeisen päälle, ja siitäkös me tykätään!
  Ihanaa kun voi välillä irtautua arjesta juhlasuunnitelmien pariin, vaikka sitten pieniinkin. Kivoja juhlia ei ole koskaan liikaa!

  Oikein ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi ja kaikkea hyvää pienen pojan odotukseenne! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marieelisa! :)

   Juhlien suunnitteleminen on kyllä kivaa puuhaa. Mukavia juhlia teille! :)

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 5. Ihania suunnitelmia <3 Elämän kauniita juttuja :)

  VastaaPoista
 6. Ihania suunnitelmia, mielelläni luen lisää niistä! <3

  VastaaPoista
 7. Onnea vauvan johdosta! Juhlasuunnitelmat näyttävät ihanilta! Värimaailma on todella kaunis! Mielellään luen projektin etenemisestä :-) Kolmen pienen lapsen kanssa juhlien järjestäminen on toisaalta raskasta, mutta toisaalta siitä saa energiaa, kun saa suunnitella ja toteuttaa kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsa! Ihana kuulla. :)
   Juuri näin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. :)

   Poista
 8. Ihania, kauniita suunnitelmia! <3 Onnea odotukseen ja juhlavalmisteluihin!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan