Slider

Tyttöjen 2- ja 4-v syntymäpäivät

16. marraskuuta 2015

Viikonloppu kului synttärivalmisteluiden parissa ja eilen juhlimmekin lokakuun lopussa 4-vuotta täyttänyttä esikoistamme ja tänään 2-vuotta täyttävää nuorempaa tytärtämme. Syntymäpäivät herättävät aina sekä iloisia, että haikeita tunteita. Aika kuluu niin valtavan kovaa vauhtia ja välillä iltaisin tyttyväisesti nukkuvaa pientä lasta katsoessa sitä toivoo, että voi kun ajan voisi edes hetkeksi pysäyttää ja sen kauniin hetken saisi säilöttyä ikuisesti mieleensä. Toisaalta olen taas onnellinen siitä, että minulla on kaksi tervettä, suloista ja reipasta tytärtä, jotka kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia.  Neideillä on nyt menossa kova Baby Born- ja prinsessavaihe joten päättelin, että myös synttäreiden koristelu saa olla hyvin tyttömäinen. Ja mikä onkaan sen tyttömäisempää kuin vaaleanpunainen väri, joten lähdin rakentamaan koristelua sen ympärille. Teema oli myös mukavan helppo ja suhteellisen edullinen toteuttaa, sillä lähes jokaisesta kaupasta löytyy jotakin vaaleanpunaista.

Mies oli käynnyt kauppareissun yhteydessä kukkakaupassa ja toi mukanaan kauniin ja herkän tyttömäisen kimpun, jonka asettelin ruokapöydän keskelle. Tähtiviirinauhan ja ilmapallot on tilattu Juhlahumua.fi-verkkokaupasta. Pahviset mukit on ostettu ihan S-marketista. Virittelin pöydälle myös yhden valosarjan kulkemaan ja se toikin mukavasti tunnelmaa ja lisävaloa, sillä juhlat alkoivat vasta neljän maissa ja silloin on jo aika pimeää. Kaitaliinana pöydän keskellä toimii ihan vain kreppipaperi. 1 kpl paketissa oli valmiiksi juuri sopivan kokoinen pala kreppipaperia.


Lahjoiksi tytöt toivoivat Baby Born nuken, Baby Bornin vaatteita ja Legoja. Uusi Lego Dublo Metsä-sarja on varsinkin nyt kovasti neitien mieleen, ja tytöt saivatkin lahjaksi Legopaketin mistä löytyi monen moista metsäneläintä. Neidit ovat myös kovasti tykänneet Lego Dublo Metsä-pelistä, jota ovat pelanneet iPadilla. Pelin pääset lataamaan ilmaiseksi täältä.Kysyin illalta tytöiltä, että oliko kivat juhlat ja mukava päivä ja vastaus oli: "joo!"


Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)


10 kommenttia:

 1. Kauniit juhlat! Ja parasta, jos tytöillä oli kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Se on pääasia, että tytöillä oli hauskaa. :)

   Poista
 2. Ihanat juhlat olette järjestäneet. :)

  Näenkö oikein että kuvista heijastaisi joulukuusi?? IHANAAAAAAA..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä! :)
   Olipas tarkka ja minä kun yritin sen piilottaa ja siirsin toiseen paikkaan. :D Alunperin muovikuusi oli tuon mustan senkin vieressä. Meillä oli lokakuun lopussa joulukuvaukset ja en ole jaksanut purkaa kuusta ja viedä sitä takaisin varastoon. Joulukuussa pitäisi lehtihyllystä löytyä juttu meidän joulukodista. :)

   Poista
 3. Hei!
  Täällä pähkäillään DSR-tuolien hankintaa. Mietin vain miltä näyttää kuusi tuolia 200cm:n pöydässä? Tuleeko liian ahdasta ja sekavan näköistä? Voisitko mitata mikä teidän pöydässä on pöydänjalkojen ns. sisämitta eli se väli, johon kolme tuolia asettuu? Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvi!

   Pöytämme sisämitta on n. 183 cm. Melkein mahtuu neljä DSR-tuoli ihan vieretysten yhdelle puolelle, muutamasta sentistä jää kiinni. Pöydän koko pituus on n. 240 cm. Koska pöytä on tehty vanhoista lankuista niin joissain kohdissa saattaa olla 1-2 cm heitto kun lankut eivät ole ihan suoria. :)

   Poista
 4. Aaa! Ihanat koristukset! Oisin voinut itsekin haluta noin nätteihin juhliin mukaan. <3 Nappaisin tuleviin tupareihin ideat tyttömäisistä juhlista mutta luulen että puoliso saattaa olla eri mieltä. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :)
   Nyt vaan miestä taivuttelemaan ;) Meillä kun on reilu akkavalta niin se on suht helppoa! ;D
   Kiitos samoin! :)

   Poista
 5. Onpa ihanan tyttömäinen juhlakattaus<3 Nuo Metsä Dublot kuulostaa kivoilta, en ole sellaisiin vielä törmännytkään, pitääkin painaa mieleen kun tuo nuorimmainen piakkoin saavuttaa dubloiän:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)
   Ovat kyllä kivoja ja samalla oppii hyvin eläinten nimiä. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan