Slider

Ruokahuoneen uusi matto, lasikupu & Tine K:n vaasi

7. syyskuuta 2015


Nyt myös ruokahuoneesta löytyy Linie Designin Surface-matto. Olohuoneessa nyt muutaman viikon majaillut samainen matto on osoittautunut oikein hyväksi valinnaksi ja päätimme tilata Stockmannilta toisen. Pidän erityisesti siitä että Surface-matto on tiivis, paksu ja painava eikä ohut ja läpikuultava, niin kuin monet vastaan tulleet juuttimatot. Paksu matto vaimentaa myös tosi mukavasti ääniä ja se tuo mukanaan roppakaupalla lisää kodikkuutta.


Ruokahuoneen lipaston päällinen sai viikonloppuna myös vähän lisää täytettä, kun Kodin 1:stä lähti puoleen hintaan mukaan korkea lasikupu harmaalla aluslautaisella. Piipahdimme samalla reissulla myös Ikeassa mistä nappasin mukaan tuo lasikuvun sisällä asustelevan pienen viherkasvin.

Tine K:n harmaa raidallinen ruukku tarttui matkaan kun kävimme miehen ja lasten kanssa Kioski & Kahvila Pumppaamossa kahvilla. Pumppaamolla on pieni määrä sisustustavaraa myynnissä, merkkeinä mm. Tine K, Bloomingville ja Nicolas Vahé.


Ikean reissulta lähti mukaan myös pari isoa Ribba-kehystä joihin pitäisi löytää vielä jotkin kivat kuvat. En ole vielä myöskään täysin varma siitä, että mille ruokahuoneen seinistä taulut laitetaan. Päätös on varmasti helpompi tehdä sopivien kuvien löydyttyä. Jos mieleesi tulee jokin kiva juliste tms. niin saa ehdotella. :)

Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan