Slider

Pentikin Mariela & Woods-tapetti Ribba-kehyksissä

14. syyskuuta 2015

Täällä on touhuttu pihalla puskia raivaten ja sain vihdoin myös eteisen kellastuneen katon maalattua puhtaan valkoiseksi. Vasta maalattu siisti valkoinen katto raikasti eteistä kyllä tosi mukavasti ja koko tila tuntuu nyt paljon tilavammalta ja valoisammalta. Vielä jos jostain saisi intoa muiden sisäkattojen maalaamiseen...

Ruokahuoneen sisustus otti taas askeleen eteenpäin, kun löysin kaapista jämärullan Cole & Son:in Woods-tapettia. Loppu rullasta riitti juuri sopivasti palat molempiin Ikean Ribba-kehyksiin. Tapetin palat saavat olla kehyksissä ainakin siihen asti, kunnes löydän jotkut kivat julisteet kehyksiin. Ihan hyvä kuitenkin näinkin ja eipähän ainakaan maksanut mitään. Taas tuli todistettua, että joskus kannattaa penkoa niitä kaappeja. ;)


Nyt ruokahuoneessa on enemmän mustaa väriä, mikä onkin ihan mukavaa vaihtelua kaiken valkoisen ja harmaan keskellä. Mustat kehykset, ja mustavalkoinen tapetti sopivat myös oikein kivasti tuon mustaksi maalaamani lipaston kaveriksi

 Illat pimenevät kovaa vauhtia ja koska tuo ruokahuoneen kattovalaisin ei valaise kovinkaan paljon, niin kaipasin huoneeseen vähän lisää valoa. Onnekseni huomasin, että Stockmannilla sattuu olemaan syyskuun Kanta-asiakasetuna Pentikin Deco-varjostimet ja joitain Pentikin lampunjalkoja. Tilasin Deco-varjostimen pariksi Pentikin krominvärisen Mariela-lampunjalan, joka näyttää olevan ainakin tällä hetkellä verkkokaupasta loppu. Tuo krominvärinen lampunjalka sopii mielestäni tosi kivasti muotonsa ja värinsä puolesta kattovalaisimen kanssa yhteen, ja tietenkin myös DSR-tuolien krominväristen jalkojen.

Pentikin kirkasta pallolampunjalkaa ja kuparinväristä Daniela-lampunjalkaa näyttää vielä olevan verkkokaupassa jäljellä, jos joku kaipailee uutta pöytävalaisinta.


Oli kyllä ihanaa saada ruokahuoneen sisustusta taas eteenpäin. Huone on tuntunut vähän kolkolta ja tyhjältä. Jo pelkästään uudet taulut toivat tosi paljon ilmettä huoneeseen. Lamppu on myös ihana ja pidän siitä, että nyt huoneen tunnelmaa on entistä helpompi muuttaa valaistuksen avulla.

Mitä pidätte? Vieläkö Woods iskee ja entäs mitä mieltä olette lampusta?

Mukavaa uutta viikkoa  kaikille! :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

22 kommenttia:

 1. Teidän ruokailutila on kyllä upea ja Woods iskee edelleen. (haaveilen kysyisestä tapetista jollekkin kotimme seinistä..) :) Myös lamppu on komea ja sopii tilaan hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo taulut ovat hieno! Ja koko ruokailuryhmä...:)

  VastaaPoista
 3. Woods iskee kyllä, meilläkin on sitä kahdella seinällä kotona :-) Juuri myin rullien jämäpaloja sisustusbloggaajien kirppiksellä, ja hyvin menivät kaupaksi. Jotkut muutkin siis saa pian tapettitaulut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva tapetti ja sopii niin moneen paikkaan. :)
   Ihan varmasti menivät hyvin kaupaksi. :)

   Poista
 4. Tulipa tosi kivat ja toi kivasti syvyyttä teidän ennestään ihanaan ruokailutilaan! *huokailee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally. Seinä tuntuu tosiaan olevan "syvemmällä" kun aikaisemmin. :)

   Poista
 5. Ihan mielettömän upea ruokailutila! Ja tuo Woods-tapetti toimii taulunakin loistavasti :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit! Melkein kuin ikkunat ihanaan metsään.

  VastaaPoista
 7. Kaunista <3 Hyvä idea nuo taulut tuosta tapetista :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Iskee edelleen, nuo taulut ovat hienot!

  VastaaPoista
 9. Taulut näyttää tosi kivalta! Sopii hienosti kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunis ruokahuone ja nuo taulut toimii tuossa tosi hyvin!

  VastaaPoista
 11. Mikä on tuo upea ruokapöytä? Aivan ihana kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hempu,

   Ruokapöytä on meidän itse tekemämme. :)
   Kiitos paljon! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan