Slider

Uudet sohvatyynyt & ensimmäiset kynttilät

27. elokuuta 2015


Eilen oli sen verran pimeä ja sateinen päivä, että päätin kaivaa kynttilät esiin. Tuikkujen palaessa mietin monta kertaa, että kuinka paljon kodikkuutta ja iloista miltä ne voivatkaan tuoda. Yksi syksyn ja talven parhaista puolista on juuri se, kun saa sytyttää koko kodin täyteen kynttilöitä. Kynttilät luovat kyllä niin ainutkertaisen kaunista ja herkkää tunnelmaa pimeisiin iltoihin, jotta syksy saa minun puolestani vaikka jo tulla. :)


Ostin sohvalle uuden päälliset ja päätin kerrankin satsata vähän enemmän laatuun koristetyynyjen kanssa. Ei nimittäin ole kovinkaan kannattavaa osaa halpoja päällisiä, joiden värit huuhtoutuvat ensimmäisessä pesussa pesuveden mukana viemäriin ja jotka ovat parin viikon päästä täynnä nukkaa. Kauniita vaaleanharmaita päällisiä on muutenkin ollut vaikea löytää, joten kun huomasin mattotilauksen yhdeydessä kivalta näyttäneet tyynynpäälliset Stockmannin verkkokaupassa päätin pistää myös ne tilaukseen.


Suurempi raidallinen tyynynpäällinen on Linumin Camergue ja se on tukevaa  100 % puuvillaa. Kokoa päällisellä on 50 x 60 cm. Pienempi tyynyistä on Eightmoodin Helena Q-koristetyyny, jonka vetoketjullinen päällinen on 100 % puuvillaa. Tyynyn koko on  30 x 50 cm ja sen täyteenä on 85% höyheniä ja 15 % untuvaa. Molemmissa päällisissä on tosi kaunis vaaleanharmaa sävy ja kummatkin päälliset vetoketjuineen vaikuttavat todella laadukkailta. Toivottavasti nämä päälliset säilyvät kauniina pitkään! :)

Stockmannilla on muuten loppuviikon mukava etu kanta-asiakkaille ja mietinkin nyt kovasti, että jos kotiuttaisin sen toisen samanlaisen maton ruokahuoneeseen. Matosta saisi nimittäin 20 euron alennuksen koodilla SUPERWKND.

Mukavaa torstaita ja muistakaa käydä osallistumassa blogin fb-arvontaan!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä


10 kommenttia:

  1. Nyt jo blogeissa on kaivettu kynttilät esiin. Itse en ole edes ehtinyt ajatella iltojen hämärtymistä. Olen selkeästi vähän jälkijunassa. Vaan kyllä se syksy tulee aina minullekin, mutta ei koskaan liian myöhään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taitaa olla. :) Miten minustakin tuntuu, että olen tänä vuonna vähän jäljessä. :D
      Illalla sen huomaa helposti kun on jo piemeää kun lähtee koirien kanssa iltalenkille.

      Poista
  2. Kivat päälliset ja ihana matto! Täällä myös uusi matto hakusessa ja Linie Design vahva ehdokas! :)

    VastaaPoista
  3. Kaunista! :) Tuo matto sopii kyllä upeasti, aivan ihana :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo seinän sävy, muistatko mikä se mahtaa olla?

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan