Slider

Lastenhuoneen pintaremontti

31. heinäkuuta 2015


Nuorempi tytöistä siirtyi meidän venhempien huoneesta nukkumaan isosiskon kanssa samaan huoneeseen ja samassa rytäkässä lastenhuoneen tapetti uusittiin. Tyttöjen huoneeseen tehtiin tilaa toiselle sängylle siirtämällä lähes kaikki lelut yläkerran aulan uusiin kaappeihin. Huone on ollut tähän asti vanhemman tytön huone, joten halusimme että pienen pintaremontin myötä huone tuntuu molempien tyttöjen omalta huoneelta. Suurin syy remonttiin oli se, että nuorempi neiti piirsi joitain kuukausia sitten huoneen aikaisempaan tähtitapettiin mustalla tussilla näyttävän vuoriston. Päätin ettei huonetta remontoida ennen kun tapetti on saannut olla usemman kuukauden rauhassa piirrustuksilta. Piirtely jäi onneksi siihen yhteen kertaan, joten uskaltauduin vaihtamaan tapetin uuteen.


Uusi zig zag-kuvioinen tapetti on tilattu K-raudasta. Tapetti osui silmään selatessani värikästä ja leikkisää Esta Home:n Everybody Bonjour lastenmalliston tapettikirjaa. Tapetti on nimeltään Everybody Bonjour 138709.

Tapetissa on ihanat sävyt ja koska tapetin kuvio on varsin neutraali, sopii se monen ikäisen tytön huoneeseen eikä sitä tarvitse vaihtaa vielä pitkään aikaan. Lastenhuoneessa saa olla paljon väriä ja leikkisyyttä, joten halusin seinään jonkun hauskan ja näyttävän tapetin. Tapetti tuo kuitenkin huoneeseen paljon enemmän ilmettä kun mitä pelkkä yksivärinen maalattu seinä.


Kuvassa oikealla näkyvä hennon vaaleanpunainen seinä on maalattu Tikkurilan Vaahtokarkki (F336) sävyllä. Maaliksi valitsin Tikkurilan Remontti-Ässän, sillä se kestää hyvin toistuvaakin pesua.

Molemmilla tytöillä on samat Brion Sleep sängyt jotka muuttuvat lopulta pinnasängyistä täysin reunattomiksi sängyiksi. Vanhemmalta tytöltämme olemme ottaneet jo kaikki reunat pois, sillä hän osaa nukkua sängyssä tippumatta. Nuoremmalta tytöltä otetaan jossain vaiheessa yksi laidoista pois ja se korvataan sängyn mukana tulleella matalalla kaiteella. Vielä toistaiseksi neiti on nukkunut sen verran hyvin pinnasängyssä, ettei laidan poistamisella ole ollut mitään kiirettä.

Tuo miehen isovanhemmilta peritty vanha vaaleanharmaa lipasto löysi paikan tyttöjen huoneen sänkyjen välistä. Lipasto toimii pienenä tilanjakajana ja samalla se antaa molemmille tytöille vähän omaa rauhaa.


Tytöt ovat tykänneet kovasti uudistetusta huoneestaan, ja varsinkin isosisko on ollut innoissaan kun pikkusisko siirtyi samaan huoneeseen nukkumaan.

Mitä pidätte neitien uudesta tapetista?

Postaus toteutettu yhteistyössä K-raudan kanssa.

P.S. 600 kirjautuneen lukijan raja on pian täynnä, joten elokuun puolella on luvassa kiitos-arvonta kaikkien kirjautuneiden lukijoiden ja fb-tykkääjien kesken. Pysykäähän siis kuulolla ja käykää ihmeessä kirjautumassa tuosta oikeassa sivupalkista lukijoiksi ja/tai tykkäämässä blogin sivuista Facebookissa. :)


11 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo tapetti!! Todella kaunis! Mä kanssa pähkäilen mitä sitä keksisi minin huoneeseen...En ole varma osaanko laittaa tapettia. Onko vaikeeta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! :)
   Ei ole hirveän vaikeata. Nopeasti sujuu kun pääsee jyvälle. Netistä löytyy paljon ohjeita. :)

   Poista
 2. Tosi ihana tapetti♥ Ja koko huone muutenkin♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana tapetti ja suloinen ikkuna sängyn päällä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tapetti ja muutos.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Tosi söpö tapetti!! Hyvä valinta :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään! Ihanaa, että tapetti on räväkkä, vaikka onkin samalla tyttömäisen vaaleanpunainen. :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana tapetti, kerrassaan kaunis <3 tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan