Slider

Lelujen säilytys

12. toukokuuta 2015


Lupailin aikaisemmin, että pääsette kurkistamaan yläkerran aulasta löytyvien FYNDIG-seinäkaappien sisälle. Aulatila toimi aikaisemmin "vierashuoneena" ja se muutettin vähäisen käytön vuoksi lapsille leikkitilaksi. Ratkaisu on ollut varsin toimiva ja nyt myös hukassa olevat lelut on paljon helpompi löytää. Kaappien päälle jää myös mukavasti laskutasoa ja tason päällä voikin vaikka askarrella tai leikkiä esimerkiksi kauppaa.

Kaapien sisältä löytyy erikokoisia valkoisia Ikean PLUGGIS-sarjan laatikoita. Laatikot ovat muovia ja nämä kyseiset laatikot löytyvät Ikeasta keittiö-osastolta. Meiltä löytyy samoja laatikoita myös keittiön kaapeista ja kylpyhuoneen allaskaapista. Laatikot ovat siis varsin toimivia ja näyttävät mielestäni myös kivoilta. Muovisen laatikot on tietenkin myös helppo puhdistaa ja ne ovat kevyitä. Laatikoissa ei myöskään ole teräviä kulmia, joten ne sopivat varsin hyvin myös lasten käyttöön. Kaapit kätkevät sisäänsä myös kaikki lastenkirjat.


Emme ole vielä löytäneet sopivaa tasoa tuohon kaappien päälle. Olisin halunnut vaalean puisen tason, mutta se ei oikein sovi tuon tumman laminaattilattian kanssa yhteen. Liimapuulevyt pitäisi siis ensin käsitellä (valkoisella vahalla) valkoisiksi. Olen myös miettinyt että leikkaisin valkoisesta dc-fix-muovista "tarrat" ruuvin kantojen päälle. Jos jollain tulee mieleen jokin hyvä idea, niin saa toki ehdottaa. :)


Oikein mukavaa tiistaita! :)


P.S. Facebooksita löytyy uusi ryhmä kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.
Ryhmän sivuille pääset tästä.


12 kommenttia:

 1. Tosi toimivan oloinen leikkipaikka ja säilytysjärjestelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi toimiva ratkaisu ja oli myös mukavan edullinen siihen nähden, että kaappeja on kahdella seinustalla. :)

   Poista
 2. Ooh, vaikuttaapa tosi näppärältä ratkaisulta. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kiva idea. Kaikki lelut ovat niin siistissä järjestyksessä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin vetävät tavaraa sisäänsä teidän kaapit :) Itse ajattelin tehdä tv-tason päälle "kannen" isoista laatoista...mulle käy 30x60 laatat sopivasti :) Mutta jos puuta haluat niin miten olisi tehettäminen puusepällä? Tai löytyisikö Ikeasta valmista knasilevyä, jota voi leikata sopivan kokoiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukava saada lisää säilytystilaa, tuntuu ettei sitä ole koskaan tarpeeksi. Kävin itse myös katsomassa laattoja, mutta en oikein löytänyt sopivaa. Rautakaupassa olisi ollut valkoista huonekalulevyä joka on siis samaa materiaalia tuon kaapin kanssa, mutta ei sekään oikein sytyttänyt. :D Pitääpä vissin vielä kierrellä ja katsella. Lasia myös mietin, mutta se voi olla vähän turhan arka lasten leikeissä.

   Poista
 5. Onpa todella kiva ja käytännöllinen idea. Kun kaikelle on oma paikkansa, niin on helpompaa pitää järjestystä. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana ja käytännöllinen tila. Tykkään. Huippuidea, tosin meillä on leikki-ikä jo ohi.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan