Slider

Olohuoneen muutos etenee

6. huhtikuuta 2015


Kävimme lauantaina Vantaalla ostoksilla. Tarkoituksena oli käydä katsomassa vielä kerran sohvia ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Löysimme onneksemme Iskusta ihan täydellisen sohvan, ja siihen kuuluvan rahin ja ne laitettiinkin tilaukseen. Sen verran voin tässä vaiheessa paljastaa, että kyseessä ei ole Diva-sohva mistä olen täällä joskus aiksemmin kirjoitellutkin. Diva-sohvassa päälliset eivät olleet irrotettavissa, joten se jäi sen vuoksi nopeasti pois laskuista. Meillä kun on kaksi lasta ja kaksi koiraa on sohvan ehdottomasti oltava helppohoitoinen.

Uudessa sohvassa kaikki päälliset ovat irrotettavia, sohvaan voi tilata myöhemmin toiset päälliset ja jos jokin päällisistä rikkoutuu, voi sen tilalle ostaa uuden. Tuleva sohvamme muistuttaa hieman Adean Band-sohvaa, minkä ajatonta ja ilmavaa ulkonäköä olenkin ihastellut jo pidempään. Adean Bandia ei saannut nahkaisena ja tätä tulevaa sohvaamme sai, joten päätös oli varsin helppo tehdä.


Tiedätte varmaan, että joskus kun ostaa jotain uutta, käynnistyy kotona ketjureaktio... Koska uusi sohva tulee olemaan kokonaan valkoinen, lattiamme on valkoinen ja seinäkin oli valkoinen, piti olohuoneeseen saada hieman jotain muutakin väriä. Suunnistimme lauantaina siis vielä rautakauppaan ja mukaan tarttui purkki harmaata maalia. Sävyksi valikoitui Tikkurilan Pro Grey-värikartasta sävy 1966 ja se sekoitettiin Tikkurilan täyshimmeään Harmony-sisustusmaaliin.

Maalattu seinä on ihana ja se toi kotiin heti uutta ilmettä. Myös seinähyllyt tulevat kivasti esiin tuota harmaata taustaa vasten. Hyllyjen esineet menivät seinän maalaamisen jälkeen uusiksi ja niiden järjestely onkin vielä työn alla. Yritän myös etsiä hyllyille joitain uusia harmaavalkoisia esineitä.

Tuo meidän vanha sohvamme ei näytä kovin freeshiltä tuon vasta maalatun seinän rinnalta, joten kovasti toivon että seuraavat neljä viikkoa kuluvat nopeasti! Yritän kovasti aina ohikulkiessani kuvitella sen tilalle uuden valkoisen sohvan. :D


Mitäs pidätte seinän uudesta väristä, tuleeko se toimimaan valkoisen sohvan kanssa?


Oikein mukavaa uutta viikkoa! :)


20 kommenttia:

 1. Upea seinäväri! Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rikka! :) Väri osui kyllä aika nappiin ja se on mukavan puhdas harmaa. Hämärässä valaistuksessa taittaa ehkä hieman siniseen/violettiin. Arvoin pitkään tämän sävyn ja astetta vaaleamman sävyn välillä. :)

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Ihanaa, että uusi sohva löytyi! Varmasti kaunis! Ja onpa hieno tuo seinänvärikin! Harmaasta seinästä taulut ja hyllyt ym. erottuu kyllä niin upeasti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi! Sohva oli kyllä tosi mieluinen ja sen vuoksi päätös oli helppo. :)
   Ihana kuulla! :)

   Poista
 3. Uuden seinän väri näyttää kauniilta ja kiva kun uusi sohva löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :)
   Oli kyllä tosiaan kiva, että saatiin taas yksi asia pois alta. :)

   Poista
 4. Ai miten ihanan valoisaa ja kaunista!

  VastaaPoista
 5. Uusi sohva tekee kyllä varmasti ison muutoksen. Mutta hyvältä näyttää jo nyt. Hyvä värivalinta. Tykkään.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää seinän sävy :) Tsemppiä sohvan odotukseen, odottavan aika tuppaa olemaan pitkä... mutta pian se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinhän se tuppaa ja onneksi hyvää kannattaakin odottaa. :)

   Poista
 7. Bongasin heti uuden seinän sävyn. Kauniisti nyt erottuu kaikki valkoiset asiat olkkarissanne.

  VastaaPoista
 8. Kyllä! Hyvältä ja freesiltä näyttää! :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä tykkään uudesta väristä, nyt erottuu kauniisti valkoiset asiat :)

  VastaaPoista
 10. Hieno olohuone tulee :) harmaa seinä on kaunis ja tosiaan hyllyt ym. tulevat paremmin esille. Innolla odotan kuvia uudesta sohvasta kun se saapuu :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis harmaa sävy! :) Ja innolla odotan uuden sohvan saapumista!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan